Barion Pixel

Kapcsolat

padma@jogastudio.hu

Kövess minket

a közösségi oldalakon is!

Szépkártya elfogadó hely vagyunk!

A weboldalunkon megtalálható “élő, online tanfolyamokat”, a “visszanézhető, online tanfolyamokat”, illetve a “jóga oktató képzéseket” is fizetheted SZÉPKÁRTYÁVAL.

A szépkártyás fizetés pontos menetéről, kérlek érdeklődj az alábbi telefonszámon, vagy email címen.

+36-20-438-7010

padma@jogastudio.hu

Milyen kártyákat fogadunk el?

A SZÉP kártya névre szóló, bankkártya elven működő elektronikus utalványkártya, amelynek segítségével a munkavállalók egyszerűen, kényelmesen, gyorsan és biztonságosan használhatják fel béren kívüli juttatásaikat.

A SZÉP kártyán levő három alszámla a fizethető szolgáltatásokban különbözik. A szálláshely alszámlát belföldi szálláshely, utazásszervezési (előre összeállított utazási csomagok) szolgáltatásra, gyógyfürdő- és strandbelépőre, illetve a szálláshely-szolgáltatással egyidejűleg a szálláshelyen igénybe vehető bármely szolgáltatásra; a vendéglátás alszámlátétkezésre (éttermi és mozgó valamint egyéb vendéglátás, például házhozszállítás, közétkeztetés), gyógyfürdő- és strandbelépőre, szálláshely-szolgáltatásra; a szabadidő alszámlát többek között egészségügyi szolgáltatásokra, kulturális programokra, állatkerti és vidámparki belépőre, sport, szabadidős és wellness szolgáltatásokra, sportrendezvények részvételi díjára fürdők és élményparkok igénybevételére, szabadidős és sporteszközök kölcsönzésére, belvízi sétahajózásra, idegenvezetésre és szálláshely-szolgáltatásra használhatja fel.

A Padma Jógastúdióban a jógaórák és tanfolyamok díja fizethető a SZÉP kártya szabadidő alszámlája terhére.

Szeretnél vásárolni SZÉP-Kártyával?

Írd meg nekünk, hogy mit szeretnél vásárolni az alábbi űrlapon keresztül, és 24-48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!

Itt megtalász minket!

Nalini női jóga

Naptanya szellemi központ