Barion Pixel

Kapcsolat

padma@jogastudio.hu

Kövess minket

a közösségi oldalakon is!

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
12900 Ft

Párkapcsolati dinamika, fejlődéselmélet

8 alkalmas Online Kezdő Naliní Női Jóga tanfolyam

A tanfolyam egy élő online ZOOM-on indított tanfolyam anyagának kivett, elméleti és a gyakorlati része. Alapból az élő órák 2 órásak, sokszor 2.5 órásak voltak, de abban benne voltak az óra elején és a végén a csoporttal való beszélgetések, kártyahúzás,  és a résztvevők kérdéseire szóban adott válaszaim. Ezeket a személyes beszélgetéseket kivettem, így most ez a tanfolyam a témához tartozó gondolatébresztő, és informatív elméleti előadást és az utána lévő gyakorlást tartalmazza. Mivel azok az órák élőben mentek, ezért itt nem pontosan ugyanolyan hosszú mindegyik óra, és nem megvágott felvételekből áll, ezért nagyon életszerű helyzetek vannak benne.

A tanfolyam témája a Párkapcsolati dinamika, vagyis a párkapcsolati fejlődéselmélet. Egy párkapcsolatban az egyik legfontosabb pillanat az első találkozás. A párod a legnagyobb szövetségesed, és a párkapcsolat az élet egyeteme. Beszélgetünk majd a társkereső weboldalakról, hogy hogyan válj királynővé, hogy be tudd vonzani a királyt az életedbe, hogy milyen egy felnőtt szintű párkapcsolat. Beszélgetünk a párkapcsolat dinamikájában lévő elakadásokról, és azok megoldásairól. Miért laposodik el a párkapcsolat, miért szűnik meg a szexualitás? Mi van a szerelem után? Szerelem hormon, összetartozást erősítő hormon, hormonok a szexualitásban. Mi történik a párkapcsolattal, amikor bővül a család? Hogyan tud nekünk segíteni a párkapcsolatban a jóga gyakorlása?


– Minden alkalommal az adott témához igazodva végzünk Naliní® Női jógagyakorlatokat.

– A foglalkozások tanfolyam jellege miatt, van lehetőség a folyamatos fejlődésre, hétről-hétre egymásra építjük a gyakorlatok fokozatait.

– Minden alkalommal beszélgetünk az adott témáról, és ennek megfelelően jógázunk.

– A gyakorlás közben gátizom tornával kondicionáljuk és erősítjük a medencealapi izmokat.

-Tagja lehetsz egy Fb csoportnak, ahol szoktam megosztani érdekes dolgokat:

https://www.facebook.com/groups/637672300126326

– A tanfolyamhoz tartozik minden órához egy összefoglaló, amely egy emlékeztetőt tartalmaz az órán elhangzott témáról és néhány gyakorlat leírást az órán végzett gyakorlatok közül! (az összefoglalók sokszor az interneten található képekkel vannak illusztrálva)

A tanfolyamot tartja: Kovács Gyöngyi Naliní (a Naliní® Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora/facilitátora, Női életmód tanácsadó, Naliní® Női szertartás vezető, Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing®), Naliní® Gátizomtorna tréner, Birtlight Kismama jóga és Babás jógaoktató, Jóga oktató képzések vezetője, Okleveles Jóga és meditáció oktató (E-RYT 500; RPYT), Integrál körvezető, Yin jóga oktató), jelenleg a Gyógy-és fűszernövények termesztő és feldolgozó technológusi felsőfokú szakképzés hallgatója (Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem)

FIGYELEM: A vásárlást követően 3 hónapig (12 hétig) érhető el a tanfolyam a felhasználónak!

Itt megtalász minket!

Nalini női jóga

Naptanya szellemi központ