Barion Pixel

Kapcsolat

padma@jogastudio.hu

Kövess minket

a közösségi oldalakon is!

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
9800 Ft

Méh misztériuma

6 alkalmas Online Kezdő Naliní Női Jóga

A tanfolyam egy élő online ZOOM-on indított tanfolyam anyagának kivett, elméleti és a gyakorlati része. Alapból az élő órák 2 órásak, sokszor 2.5 órásak voltak, de abban benne voltak az óra elején és az óra végén a csoporttal való beszélgetések, kártyahúzás, és a résztvevők kérdéseire szóban adott válaszaim. Ezeket a személyes beszélgetéseket kivettem, így most ez a tanfolyam a témához tartozó gondolatébresztő, és informatív elméleti előadást és az utána lévő gyakorlást tartalmazza. Mivel azok az órák élőben mentek, ezért itt nem pontosan ugyanolyan hosszú mindegyik óra, és nem megvágott, előre felvett, beállított felvételekből áll, ezért nagyon életszerű helyzetek vannak benne.


A tanfolyam témája a női méh misztériuma. A nők méhe egy erőközpont, bölcsessége van, üzenetet közvetít. A tanfolyamon, méhünkön keresztül értjük meg a női test és a lélek működését. Gyógyító meditáción keresztül felvesszük a kapcsolatot a méhünkkel, a méhünkből mozdulunk, megtanuljuk meghallani méhünk üzenetét, energetizáljuk, tisztítjuk, megnyitjuk a kreatív energiáit, fogunk beszélni méhtisztító és gyógyító teákról, technikákról, beszélünk róla, hogy hogyan kapcsolódik a méhünk Holdanyával és Földanyával. A téma fontos és nagyon mély. Méh szertartáson (ezt elmondom, és mindenki otthon megcsinálja a szertartást, ha szeretné) keresztül érezzük meg méhünk szakrális erejét, jóga gyakorlatokon keresztül érintjük, simítjuk, segítjük a méh és a petefészkek egészségét.

– Minden alkalommal az adott témához igazodva végzünk Naliní női jógagyakorlatokat.


– A foglalkozások tanfolyam jellege miatt, van lehetőség a folyamatos fejlődésre, hétről-hétre egymásra építjük a gyakorlatok fokozatait.


– A gyakorlás közben gátizom tornával kondicionáljuk és erősítjük a medencealapi izmokat.

-Tagja lehetsz egy Fb csoportnak, ahol szoktam megosztani érdekes dolgokat: https://www.facebook.com/groups/637672300126326

– A tanfolyamhoz tartozik minden órához egy összefoglaló, amely egy emlékeztetőt tartalmaz az órán elhangzott témáról és néhány gyakorlat leírást az órán végzett gyakorlatok közül! (az összefoglalók sokszor az interneten található képekkel vannak illusztrálva)

Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní (a Naliní® Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora/facilitátora, Női életmód tanácsadó, Naliní® Női szertartás vezető, Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing®), Naliní® Gátizomtorna tréner, Birtlight Kismama jóga és Babás jógaoktató, Jóga oktató képzések vezetője, Okleveles Jóga és meditáció oktató (E-RYT 500; RPYT), Yin jóga oktató, Felsőfokú Gyógynövény technológus (Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem), Végzett Integrált Csoportvezető)

FIGYELEM: A vásárlást követően 3 hónapig (12 hétig) érhető el a tanfolyam a felhasználónak!

Itt megtalász minket!

Nalini női jóga

Naptanya szellemi központ