Barion Pixel

Kapcsolat

padma@jogastudio.hu

Kövess minket

a közösségi oldalakon is!

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
12900 Ft

8 alkalmas Online Kezdő Naliní Női Jóga

A tanfolyam egy élő online ZOOM-on indított tanfolyam anyagának kivett, elméleti és a gyakorlati része. Alapból az élő órák 2 órásak, sokszor 2.5 órásak voltak, de abban benne voltak az óra elején és az óra végén a csoporttal való beszélgetések, kártyahúzás, és a résztvevők kérdéseire szóban adott válaszaim. Ezeket a személyes beszélgetéseket kivettem, így most ez a tanfolyam a témához tartozó gondolatébresztő, és informatív elméleti előadást és az utána lévő gyakorlást tartalmazza. Mivel azok az órák élőben mentek, ezért itt nem pontosan ugyanolyan hosszú mindegyik óra, és nem megvágott, előre felvett, beállított felvételekből áll, ezért nagyon életszerű helyzetek vannak benne.

A tanfolyam témája a női szexualitás, az érzékiség és a szenvedély. Mennyire fontos, hogy magunkhoz öleljük, az érzéki természetünket, tudásunkat, vágyainkat, bölcsességségünket. Régen az asszonyok egymást tanították, egymásnak mesélték a pajzán történeteket női körben. A Vörös sátorban énekekkel, mesékkel tanították egymást és a fiatal lányokat az érzékiség fortélyaira, a testük tiszteletére, a férfi kényeztetésének művészetére. Vissza kell emelnünk az életünkbe a szexualitás áldását, az áldott, szent szenvedélyt. Áldott és szent, mert gyógyító, érzéki, mert felszabadítja a testet és a lelket. A tanfolyam ideje alatt beszélgetünk kultúrtörténeti háttérről, a női test szentségéről, a vágyról és szenvedélyről, mindezek tiszteletéről, szertartásról, a problémák lelki hátteréről, fiziológiás folyamatokról, energiákról, a kapcsolódás alatti hormonokról, a férfi-női működés különbözőségéről, mitől szűnhet meg egy kapcsolatban, stb.

– Minden alkalommal az adott témához igazodva végzünk Naliní női jógagyakorlatokat.
– A foglalkozások tanfolyam jellege miatt, van lehetőség a folyamatos fejlődésre, hétről-hétre egymásra építjük a gyakorlatok fokozatait.

– Minden alkalommal beszélgetünk az adott témáról, és ennek megfelelően jógázunk.
– A gyakorlás közben gátizom tornával kondicionáljuk és erősítjük a medencealapi izmokat.

-Tagja lehetsz egy Fb csoportnak, ahol szoktam megosztani érdekes dolgokat: https://www.facebook.com/groups/637672300126326

– A tanfolyamhoz tartozik minden órához egy összefoglaló, amely egy emlékeztetőt tartalmaz az órán elhangzott témáról és néhány gyakorlat leírást az órán végzett gyakorlatok közül! (az összefoglalók sokszor az interneten található képekkel vannak illusztrálva)

FIGYELEM: A vásárlást követően 3 hónapig (12 hétig) érhető el a tanfolyam a felhasználónak!

Itt megtalász minket!

Nalini női jóga

Naptanya szellemi központ