Barion Pixel

Kapcsolat

padma@jogastudio.hu

Kövess minket

a közösségi oldalakon is!

Tudatos nő tanfolyam

9800 Ft

6 alkalmas Online Kezdő Naliní Női Jóga

A tanfolyam egy élő online ZOOM-on indított tanfolyam anyagának kivett, elméleti és a gyakorlati része. Alapból az élő órák 2 órásak, sokszor 2.5 órásak voltak, de abban benne voltak az óra elején és az óra végén a csoporttal való beszélgetések, kártyahúzás, és a résztvevők kérdéseire szóban adott válaszaim. Ezeket a személyes beszélgetéseket kivettem, így most ez a tanfolyam a témához tartozó gondolatébresztő, és informatív elméleti előadást és az utána lévő gyakorlást tartalmazza. Mivel azok az órák élőben mentek, ezért itt nem pontosan ugyanolyan hosszú mindegyik óra, és nem megvágott, előre felvett, beállított felvételekből áll, ezért nagyon életszerű helyzetek vannak benne.


A tanfolyam témája a tudatos nő. A tanfolyamon beszélgetünk arról, hogy mit jelent tudatosnak lenni, mi az amikor nem vagyunk tudatosak, mi az hogy öntudatlan létezés, lesz szó az önbizalomról-önelfogadásról, játszmáinkról, az itt és most fontosságáról, ki a felnőtt témáról, konfliktusainkról és azok kezeléséről, gyengeségeinkről és erősségeinkről, félelmeinkről, elengedésről és megbocsájtásról, a megújulásról a tudatos női létezésben. Nagyon fontos és mély a téma. Olyan témákról beszélgetünk és végzünk gyakorlatokat, melyek segítik egy nő mindennapjait, hogy minél inkább kiteljesedjen nőként az életében… A megértés és a technikák segíthetnek, hogy tudatos nőként könnyebben tudjuk kezelni az életünkben a problémákat és a konfliktusokat…

– Minden alkalommal az adott témához igazodva végzünk Naliní női jógagyakorlatokat.

– A foglalkozások tanfolyam jellege miatt, van lehetőség a folyamatos fejlődésre, hétről-hétre egymásra építjük a gyakorlatok fokozatait.

– A gyakorlás közben gátizom tornával kondicionáljuk és erősítjük a medencealapi izmokat.

-Tagja lehetsz egy Fb csoportnak, ahol szoktam megosztani érdekes dolgokat: https://www.facebook.com/groups/637672300126326

– A tanfolyamhoz tartozik minden órához egy összefoglaló, amely egy emlékeztetőt tartalmaz az órán elhangzott témáról és néhány gyakorlat leírást az órán végzett gyakorlatok közül! (az összefoglalók sokszor az interneten található képekkel vannak illusztrálva)

A tanfolyamot tartja: Kovács Gyöngyi Naliní (a Naliní® Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora/facilitátora, Női életmód tanácsadó, Naliní® Női szertartás vezető, Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing®), Naliní® Gátizomtorna tréner, Birtlight Kismama jóga és Babás jógaoktató, Jóga oktató képzések vezetője, Okleveles Jóga és meditáció oktató (E-RYT 500; RPYT), Integrál körvezető, Yin jóga oktató), Felsőfokú Gyógynövény technológus (Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem)

FIGYELEM: A vásárlást követően 3 hónapig (12 hétig) érhető el a tanfolyam a felhasználónak!

Itt megtalász minket!

Nalini női jóga

Naptanya szellemi központ