Barion Pixel

Kapcsolat

padma@jogastudio.hu

Kövess minket

a közösségi oldalakon is!

Stresszoldás női szemmel tanfolyam

8000 Ft

5 alkalmas Online Kezdő Naliní Női Jóga tanfolyam

A tanfolyam egy élő online ZOOM-on indított tanfolyam anyagának kivett, elméleti és a gyakorlati része. Alapból az élő órák 2 órásak, sokszor 2.5 órásak voltak, de abban benne voltak az óra elején és az óra végén a csoporttal való beszélgetések, kártyahúzás, és a résztvevők kérdéseire szóban adott válaszaim. Ezeket a személyes beszélgetéseket kivettem, így most ez a tanfolyam a témához tartozó gondolatébresztő, és informatív elméleti előadást és az utána lévő gyakorlást tartalmazza. Mivel azok az órák élőben mentek, ezért itt nem pontosan ugyanolyan hosszú mindegyik óra, és nem megvágott, előre felvett, beállított felvételekből áll, ezért nagyon életszerű helyzetek vannak benne. (A 3. óránál rosszul lett a kamera helyzete beállítva, így ott az egyik gyakorlatot egy másik tanfolyami videóból fűztük  bele, hogy jól látható legyen a gyakorlat)

Az utóbbi 10 évben 100%-kal nőtt a nők stressz szintje, miközben a női test és lélek kevésbé bírja a feszültséget. A mostani feszültséggel teli helyzet is terheli a nők lelkét, ezért nagyon fontos, hogy legyenek technikák a kezedben, tudd ezeket a technikákat alkalmazni a mindennapokban, és fontos hogy megértsd a működésedet stresszhelyzetben. Női szempontból járjuk körbe a stressz témáját. A mostani helyzetben elengedhetetlen, hogy foglalkozzunk a feszültségek oldásával, hiszen számos betegség, ezen belül női probléma alapja a stresszes élet (meddőség, menstruációs problémák, hormon problémák, szexuális problémák, stb). Beszélgetünk a stressz reakciókról, megküzdési stratégiákról, a női és férfi stressz folyamatokról, a 3 női stressz területről, végig veszünk különböző stresszoldó technikákat, relaxációs-mélyrelaxációs gyakorlatokat.

– Minden alkalommal az adott témához igazodva végzünk Naliní női jógagyakorlatokat.
– A foglalkozások tanfolyam jellege miatt, van lehetőség a folyamatos fejlődésre, hétről-hétre egymásra építjük a gyakorlatok fokozatait.

– Minden alkalommal beszélgetünk az adott témáról, és ennek megfelelően jógázunk.
– A gyakorlás közben gátizom tornával kondicionáljuk és erősítjük a medencealapi izmokat.

-Tagja lehetsz egy Fb csoportnak, ahol szoktam megosztani érdekes dolgokat: https://www.facebook.com/groups/637672300126326

– A tanfolyamhoz tartozik minden órához egy összefoglaló, amely egy emlékeztetőt tartalmaz az órán elhangzott témáról és néhány gyakorlat leírást az órán végzett gyakorlatok közül! (az összefoglalók sokszor az interneten található képekkel vannak illusztrálva)

FIGYELEM: A vásárlást követően 3 hónapig (12 hétig) érhető el a tanfolyam a felhasználónak!

Itt megtalász minket!

Nalini női jóga

Naptanya szellemi központ