Barion Pixel

Kapcsolat

padma@jogastudio.hu

Kövess minket

a közösségi oldalakon is!

Farkasokkal futó asszonyok

9800 Ft

A tanfolyam egy élő online ZOOM-on indított tanfolyam anyagának kivett, elméleti és a gyakorlati része. Alapból az élő órák 2 órásak, sokszor 2.5 órásak voltak, de abban benne voltak az óra elején és az óra végén a csoporttal való beszélgetések, kártyahúzás, és a résztvevők kérdéseire szóban adott válaszaim. Ezeket a személyes beszélgetéseket kivettem, így most ez a tanfolyam a témához tartozó gondolatébresztő, és informatív elméleti előadást és az utána lévő gyakorlást tartalmazza. Mivel azok az órák élőben mentek, ezért itt nem pontosan ugyanolyan hosszú mindegyik óra, és nem megvágott, előre felvett, beállított felvételekből áll, ezért nagyon életszerű helyzetek vannak benne.

A tanfolyam témájának alapját Clarissa Pinkola Estes: Farkasokkal futó asszonyok könyve adja… Minden egyes alakalommal elolvasunk egy történetet a könyvből, azt átbeszéljük, és a témához igazodva gyakorlunk…

Mindegyik téma gyönyörű és csodálatos, nagyon nehéz volt választani, de egy 6 alkalmas tanfolyamba sajnos nem fér bele mind, ezért a következő témákat fogjuk a könyv alapján feldolgozni:

  • Feltámad a természeti asszony
  • Megkezdődik a beavatás
  • Szilaj életerő
  • Az alkotó élet táplálása
  • Az áldott szexualitás vissza szerzése
  • A harag és a megbocsájtás határai

– Minden alkalommal az adott témához igazodva végzünk Naliní női jógagyakorlatokat.
– A foglalkozások tanfolyam jellege miatt, van lehetőség a folyamatos fejlődésre, hétről-hétre egymásra építjük a gyakorlatok fokozatait.
– Minden alkalommal beszélgetünk az adott témáról, és ennek megfelelően jógázunk.
– A gyakorlás közben gátizom tornával kondicionáljuk és erősítjük a medencealapi izmokat.
-Tagja lehetsz egy Fb csoportnak, ahol szoktam megosztani érdekes dolgokat: https://www.facebook.com/groups/637672300126326

– A tanfolyamhoz tartozik minden órához egy összefoglaló, amely egy emlékeztetőt tartalmaz az órán elhangzott témáról és néhány gyakorlat leírást az órán végzett gyakorlatok közül!

FIGYELEM: A vásárlást követően 3 hónapig (12 hétig) érhető el a tanfolyam a felhasználónak!

Itt megtalász minket!

Nalini női jóga

Naptanya szellemi központ