Barion Pixel

Kapcsolat

padma@jogastudio.hu

Kövess minket

a közösségi oldalakon is!

Álomutazók, tudatos álmodó nők

12900 Ft

8 alkalmas Online Kezdő Naliní Női Jóga tanfolyam

A tanfolyam egy élő online ZOOM-on indított tanfolyam anyagának kivett, elméleti és a gyakorlati része. Alapból az élő órák 2 órásak, sokszor 2.5 órásak voltak, de abban benne voltak az óra elején és az óra végén a csoporttal való beszélgetések, kártyahúzás, és a résztvevők kérdéseire szóban adott válaszaim. Ezeket a személyes beszélgetéseket kivettem, így most ez a tanfolyam a témához tartozó gondolatébresztő, és informatív elméleti előadást és az utána lévő gyakorlást tartalmazza. Mivel azok az órák élőben mentek, ezért itt nem pontosan ugyanolyan hosszú mindegyik óra, és nem megvágott, előre felvett, beállított felvételekből áll, ezért nagyon életszerű helyzetek vannak benne.

A tanfolyam témája a tudatos álmodás. A tudatos álmodás megtapasztalásához többféle módszer áll rendelkezésre, közös jellemzőjük, hogy a személy tudatát, gondolkodását felkészíti az álombéli tudatosságra, a tudatra ébredésre. Minden témát a női oldalról közelítünk meg, hiszen mi nők nagyon intuitívak vagyunk, és a ciklikus, áramló működésünk miatt vannak olyan napok vagy időszakok az életünkben, amikor máshogy vagyunk képesek megnyílni és máshogy kapcsolódunk a világhoz. Régóta vannak tudatos álmaim, az életemet meghatározó eseményekhez és emberekhez is nagyon sokszor az álmodásaim vezettek el, sok jósló álom és sok tanítás jött álmodásba nekem, soha nem tanultam a technikáját, de lehet fejleszteni tudatosan az álmodás képességét.

– A tanfolyamon beszélgetünk arról, hogy mi a tudatosság, beszélgetünk az álmokról és az álmodásról, a jósló álmokról, az intuícióról, a tudatos álmodás technikájáról, az álmodozásról, a szántszándékról, az alvásparalízisről, az elme működéséről, menstruáció alatti álomfolyamatokról, álmodásban teremtő tradíciókról, stb.

– A tanfolyam nem álomfejtő tanfolyam, nem célunk megfejteni az álmokat, valójában nem is a hétköznapi értelemben vett álmokkal fogunk foglalkozni, de érintőlegesen fogunk erről is beszélni.

– Javasolt álom naplót vezetni a résztvevőknek a tanfolyam alatt. Izgalmas és titokzatos a téma, mindenkit várok szeretettel, aki szeretne álomutazó lenni. J

– Minden alkalommal az adott témához igazodva végzünk Naliní női jógagyakorlatokat.
– A foglalkozások tanfolyam jellege miatt, van lehetőség a folyamatos fejlődésre, hétről-hétre egymásra építjük a gyakorlatok fokozatait.

– Minden alkalommal beszélgetünk az adott témáról, és ennek megfelelően jógázunk.
– A gyakorlás közben gátizom tornával kondicionáljuk és erősítjük a medencealapi izmokat.

-Tagja lehetsz egy Fb csoportnak, ahol szoktam megosztani érdekes dolgokat: https://www.facebook.com/groups/637672300126326

– A tanfolyamhoz tartozik minden órához egy összefoglaló, amely egy emlékeztetőt tartalmaz az órán elhangzott témáról és néhány gyakorlat leírást az órán végzett gyakorlatok közül! (az összefoglalók sokszor az interneten található képekkel vannak illusztrálva)

 

FIGYELEM: A vásárlást követően 3 hónapig (12 hétig) érhető el a tanfolyam a felhasználónak!

Itt megtalász minket!

Nalini női jóga

Naptanya szellemi központ