Barion Pixel

Kapcsolat

padma@jogastudio.hu

Kövess minket

a közösségi oldalakon is!

Kovács Gyöngyi Naliní

Alapítója voltam és 20 évig vezettem a Padma Jógastúdiót.

Vezetője vagyok a Kismama jóga; Babás jóga és Naliní Női jóga oktató képzéseknek, amelyek a Yoga Alliance által elismert nemzetközi képzések (E-RYT 200; RPYT), Naliní Női Jóga oktató, GátizomTorna Tréner, Kismama- és Babás jóga oktató, Okleveles Meditáció és Jógaoktató (E-RYT 500; RPYT), a Naliní Női Szertartás Vezető képzések megálmodója és vezetője vagyok. Az évek során számos tanítótól és mestertől tanultam, többek között: Francoise Barbíra Freedman; Dr Indu Arora, Brigitte Wingelmayr, Ganga Míra, Swami Veda Bharati, Shaman Hawk, Ajanayana Leányfalvi Attila, Majercsik János Oguz, Fehér Holló Öskü, stb. Többször jártam Indiában, ahol mindig a jóga tanulmányaim bővítése, és tökéletesítése miatt utaztam. Soha nem a végzettségek, az oklevelek szaporítása volt a célom, hanem a tudásom és magam tökéletesítése. Kétszer végig jártam a Caminot, többször voltam Mexicoban és számos országban programokon, tanulni, tapasztalni. Néhány éve az álmodásaim a sámáni út irányába tereltek, és folyamatosan tapasztalok, tanulok ezen az úton is. 

A Tan Kapuja Buddhista főiskolán végeztem Jógaoktatói szakon, a Himalajai Tradíció jóga és meditáció oktatója vagyok, és egyetemen (ELTE, pszihológia kar) tanultam Perinatális szaktanácsadónak. 2000 óta vagyok Birthlight Kismama jóga oktató, Babás jóga oktató, és Gátizomtorna tréner, Hivatásos szülésfelkészítőnek és Dúlának is tanultam, szakterületem a nőiség. Így alakult, hogy évek óta a tudásomat, a tapasztalataimat és a tanulmányaimat a nők segítésére szánom. A nőiség jobb megértése és megélése érdekében 2004 környékén kidolgoztam a Naliní Női jóga módszerét és szakrális vonalon elindítottam a  Női szertartás Vezető képzéseket, rendszeresen tartok Női szertartásokat is. Folyamatosan a nőiséggel kapcsolatos gyakorlatok és módszerek tanulmányozásával foglalkozom. Kismama jóga oktatókat, Babás jóga oktatókat, Naliní Női jóga oktatókat képzek már 2006 óta, és Női Szertartás Vezetőket. 2016-ban elvégeztem egy Yin jóga oktatóképzést, és DeAnna L’amtól kapott beavatás által Aktivátora lettem a Nemzetközi Vörös Sátor mozgalomnak, Miranda Greytől kapott tanítás és beavatás után Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing® ) lettem.

2005-ben jelentmeg a Gátizomtorna- Jógával a záróizmok egészségéért című könyvem.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (volt SZIE) Gyógy-és fűszernövények felsőfokú szakképzésén, Gyógy és fűszernövények termesztő és feldolgozó technológusi szakképzésére jártam. És 2023-ban Felsőfokú Gyógynövény technológusként végeztem.

Itt találkozhatunk:

Visszanézhető, online tanfolyamok

Ritkán érsz rá esténként? Sebaj! Vásárold meg, és nézd vissza az alábbi női jóga kurzusokat bármikor! Bankkártyával is fizethetsz!

Elvonulások

Minden negyedévben tartok Szakrális női elvonulást, ahol az évkör adott időszakának az energiáival, témájával, és minőségével foglalkozunk.

Élő, online tanfolyamok

Kezdő vagy még, esetleg haladó? Az online női jóga tanfolyamainkon minden csoport számára tartunk Zoom-on órákat.

Itt megtalász minket!

Nalini női jóga

Naptanya szellemi központ