Barion Pixel

Kapcsolat

padma@jogastudio.hu

Kövess minket

a közösségi oldalakon is!

Naliní® Női szertartás vezető képzés

A tanfolyam 1 év 2 hónapon keresztül 2 havonta 1 hétvégi elvonulás, a tanfolyam 8 hétvégéből (18 nap), ezen belül 2 db 3 napos hétvégéből áll.

Indul: 2022. szeptember 24-én.

Várjuk jelentkezésedet! Érdeklődés és jelentkezés: 06-20-438-7010; e-mail: padma@jogastudio.huwww.jogastudio.hu

A mai felszínes, eredmény orientált világban a női lélek szomjazik a mélységekre, a szakrális szertartások hiányoznak a nők életéből. Egy rítussal megünnepelhetjük az életünk egyes aspektusait. Amikor szertartást tartok a nőknek, akkor számomra megáll az idő, kitágul a tér és megnyílnak dimenziók. Már 17 éve tartok szertartásokat nőknek s látom a csodát, hogy egy szertartás mennyire meg tudja változtatni valaki életét. Amikor készülök egy szertartásra, akkor egyes részeit vagy elemeit álmodásban kapom meg. A saját életemből látom, hogy mennyire szüksége van egy nőnek a szertartásokra, nekem az életem részei. Nem tudom megmondani, hogy mit fogsz kapni a női körtől és a szertartásoktól, de azt meg tudom mondani, hogy ez az egy év a legnagyobb ajándék, amit adhatsz magadnak nőként. Nem tudom pontosan, hogy mi fog történni a másfél év alatt, nem tudom pontosan, hogy mi fog történni egyes szertartások alatt, de ott leszek csatornaként, tartom neked a teret, hogy az történhessen, ami számodra a legideálisabb, hogy az történhessen, ami téged kiteljesít, amit neked kell megtapasztalnod. Az lesz, amit kihozunk egymásból, és amit fentről engedélyeznek nekünk. A szakrális teret és egységet újra és újra meg tudjuk együtt élni, megteremteni a kapcsolatot a szakrális világgal, megélni a kozmikus egységet, a rítusok által eljutsz valahonnan valahová. Minden szertartást megtartok a képzésen résztvevőknek vagy női csoportnak, és írott jegyzetet is kapnak a szertartásokhoz, hogy másoknak vagy maguknak meg tudják ezek alapján tartani. A képzésen kialakul egy erős összetartó, egymást támogató női kör, de a résztvevők ahhoz is kapnak alapokat, hogy maguk is tudjanak indítani női köröket. Az együttléteket hétvégi elvonulás formájában fogom tartom, mert az a tapasztalatom, hogy mélyebben lehet dolgozni egy-egy témában ha két napig együtt vagyunk, és több szertartásnál teljesen más energiákkal tudunk dolgozni, ha kint a természetben vagy a Vörös sátorban végezzük el az adott szertartást…

Tervezett szertartások:
Spirál szertartás, Yoni szertartás, Méh gyógyító-tisztító szertartás, Menstruációs beavatási szertartás (ha már beavatott vagy, akkor segítőként leszel jelen), Gyógyító Varázserdő szertartás, Nyitó-szándékmegerősítő szertartás, Záró szertartás, Női gőzkunyhó szertartás (ezt a szertartást megéljük, erről nem születik jegyzet és ennek tartására nem adok beavatást), alternatív programként saját sámán dob készítés lesz.
Egyéb tanfolyamon belüli témák: Füstölők és füstölési technikák, Mese szertartás, Nőiségre ható Ásványok alapismerete, Alap szakrális geometria-oltárépítés, női Kör és szertartás vezetői elmélet-vállalkozási ismeretek. Mindegyik szertartás megtartáshoz az információkat lediktálom, és a képzéshez tartozik egy közel 300 oldalas, tartalmas jegyzet is. A képzés végén mindenki kap egy két nyelvű tanúsítványt, hogy elvégezte a képzést.

Semmilyen előképzettséget nem igényel, nincs vizsga a képzésen, a részvétel, a tapasztalás a lényeg! Akkor is nagy szeretettel várlak a képzésen, ha csak azt szeretnéd megtanulni, hogy magadnak hogy tudsz szertartásokat tartani. A képzésen meghívott előadók mélyítik a képzés szakralitását, vagy tartják magát a szertartást.

Jelentkezni lehet 50.000 Ft előleggel. A részvételeket a jelentkezések beérkezési sorrendje alapján tudjuk biztosítani. Minimum létszám 10 fő, maximum 25 fő. A tanfolyam 8 hétvégéből (18 nap), ezen belül 2 db 3 napos intenzív hétvégéből és női szertartásokon való hospitálásból áll.

Időpontok: szombat-vasárnaponként (2 hétvégén péntek is).

Hétvégék tervezett időpontjai: 2022. szept. 24-25.; nov. 26-27.; 2023. jan. 28-29 (online elméleti tanítási hétvége); márc. 25-26.; máj. 19-20-21.; júli. 14-15-16.; szept. 16-17. nov. 11-12.

Jelentkezési határidő: 2022. szept. 1.

A képzés helyszíne: Naptanya Szellemi központ-Zebegény

A képzés díja: 330.000. Ft/1 év 2 hónap (az ár tartalmazza a képzés, az előadók, az eszközök, a szállás és a jegyzet díját), étkezés önellátó.

Korai befizetési kedvezmény: 2022. július 30-ig egy összegben befizetve a képzés díja: 270.000 Ft/ 1 év 2 hónap.
Végzett Naliní Női jóga oktatóknak vagy éppen a képzésre járóknak a képzés díja egy összegben befizetve: 240.000 Ft/1 év 2 hónap (más kedvezménnyel nem vonható össze).

Részletfizetés lehetséges! A képzésnek plusz költsége nincs. A képzés díja, hozzájárulás ahhoz, hogy ez a képzés létrejöhessen, hogy létre jöjjön az energiacsere.

Szép kártyával is lehet fizetni a képzést…

Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní (a Naliní® Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora/facilitátora, Női életmód tanácsadó, Naliní® Női szertartás vezető, Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing®), Naliní® Gátizomtorna tréner, Birtlight Kismama jóga és Babás jógaoktató, Jóga oktató képzések vezetője, Okleveles Jóga és meditáció oktató (E-RYT 500; RPYT), Integrál körvezető, Yin jóga oktató), jelenleg a Gyógy-és fűszernövények termesztő és feldolgozó technológusi felsőfokú szakképzés végzős hallgatója (Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem), Végzett Integrált Csoportvezető

Szeretnél jelentkezni?

Kovács Gyöngyi Naliní

Az alábbi oktatások is érdekelhetnek

oktatás

Egyéni Naliní női jóga oktatóképzés

A Padma Jógastúdió szervezésében Naliní Női jóga oktatóképzés indul folyamatosan! A képzést mindenki egyéni tempóban tudja elvégezni, 330 órás képzés. A tanfolyam a Padma Jógastúdió, Naliní Női Jóga oktatására felhatalmazó kétnyelvű tanúsítványát adja. Yoga Alliance által elismert nemzetközi RYT 200 végzettség!
A tanfolyam célja olyan átfogó gyakorlati tudást és elméleti ismereteket adni a résztvevőknek a női jógaoktatásának a területén, amellyel mind a saját életüket és saját magukat képesek fejleszteni, mind pedig megfelelően képesek legyenek felkészülni női jóga foglalkozások megtartására.
Képzés megtekintése

oktatás

Padma oktatói modul

A Padma Jógastúdió a Yoga Alliance által regisztrált Naliní® Női Jóga, Kismama és Babás Jóga oktatóképző intézmény, tanúsítványaink a Yoga Alliance védjegyét viselik és nemzetközi szinten elismertek. Az oktatóképzéseinken nem sémákat tanítunk, hanem az a célunk, hogy önállóan gondolkodni tudó, kreatív, felelősségteljes jógaoktatókat képezzünk.
Az oktatóképzéseinken nem sémákat tanítunk, hanem az a célunk, hogy önállóan gondolkodni tudó, kreatív, felelősségteljes jógaoktatókat képezzünk. Természetesen egy képzés mindig az út eleje, elengedhetetlen a folyamatos önképzés (svádhyáya) egy tanfolyam befejezése után.
Képzés megtekintése

Itt megtalász minket!

Nalini női jóga

Naptanya szellemi központ