Barion Pixel Egyéni Nalini® női jóga oktatóképzés – Női jóga oktatás - Naliní®

Kapcsolat

padma@jogastudio.hu

Kövess minket

a közösségi oldalakon is!

EGYÉNI NALINÍ® NŐI JÓGA OKTATÓKÉPZÉS.

Képzésünk a Naliní® Női Jóga Oktatóképzés a YOGA ALLIANCE által nemzetközileg elismert képzés.

Nemzetközileg elismert képzés! A Naliní® Női jóga védjegyoltalom alatt áll!

A Padma Jógastúdió szervezésében Naliní® Női jóga oktatóképzés indul folyamatosan!

A képzést mindenki egyéni tempóban tudja elvégezni, 330 órás képzés.
A tanfolyam a Padma Jógastúdió, Naliní® Női Jóga oktatására felhatalmazó kétnyelvű tanúsítványát adja. Yoga Alliance által elismert nemzetközi RYT 200 végzettség!

A tanfolyam célja olyan átfogó gyakorlati tudást és elméleti ismereteket adni a résztvevőknek a női jógaoktatásának a területén, amellyel mind a saját életüket és saját magukat képesek fejleszteni, mind pedig megfelelően képesek legyenek felkészülni női jóga foglalkozások megtartására. A női jóga abban sajátos, hogy finomságával, rezgéseivel, gyakorlataival fizikai és finomabb szinten is elősegíti a nőiség átélését és a nőiség-tudatosságot. A mai világ a különféle ingereivel és presszióival igyekszik elnyomni a klasszikus szerepekből fakadó női mintákat. Ha egy nő elfordul a nőiségétől azért, hogy megfeleljen a világnak, amely körülötte van, akkor női problémáknak néz elébe. A Naliní® női jóga gyakorlása visszavezet a természetes nőiséghez. A tanfolyam egy részén a saját nőiségünkkel fogunk foglalkozni, míg a másik felén, pedig a Női jóga oktatásnak az elsajátításával. A képzés során az elméleti ismeretek mellett elmélyült gyakorlati ismereteket szereznek a résztvevők. A tanfolyamon vendég előadók előadásai is színesítik a tananyagot.

Az egyéni képzés során az elméleti ismereteket otthon saját tempóban, míg a gyakorlati részt személyes online konzultációban, magánórában, előre egyeztetett időpontban végzik el a hallgatók. Mindenkivel személyesen folyik a gyakorlati képzés, így sokkal elmélyültebb tanulást tesz lehetővé, míg az elméletet mindenki saját tempójában tudja otthon feldolgozni. Több mint 600 oldalas alap jegyzetet, plusz több száz oldalas kiegészítő jegyzetet és segédanyagot kapnak a résztvevők. A képzéshez tartozik 2×15 óra ingyenes hospitálás és 2×3 napos Naliní® Női jóga tábor 50%-os kedvezménnyel (a tábor nem kötelező). Konzultációk és a vizsgák online: ZOOM-on, Messengeren vagy Skype-on.

Oktató: Kovács Gyöngyi Naliní

Tervezett témák, melyekkel a képzés alatt fogunk foglalkozni a két félév alatt: okt. elmélet, okt. gyak., jóga gyakorlás, óravezetés, gyakorlatok hatásmechanizmusa a női szervekre, filmvetítések, pszihológus előadás, női és férfi anatómia, a női betegségek lelki háttere, szimbolikája, női betegségek kialakulása, ősi rítusok, kommunikáció, energiák, kósák, csakrák, kundalíni, Mudrák, bandhák, szexualitás, tudatos nő, női ciklusok, légzőgyakorlatok a női jógában, párosgyakorlatok, gyakorlatsorok, ászana elemzés, Naliní® Flow gyakorlatok, férfi-női szerepek régen és ma, tantrikus technikák, taoista technikák, női sajátélmény gyakorlatok, stb. Sok-sok érdekes előadással. 


Jelentkezni lehet 100.000 Ft előleggel. A részvételeket a jelentkezések beérkezési sorrendje alapján tudjuk biztosítani.
Jelentkezési feltételek: Érettségi bizonyítvány, minimum 20 óra igazolt jógafoglalkozáson való részvétel, egészséges fizikum megléte. Javasolt, de nem feltétel a jógában való elméleti és gyakorlati jártasság. Javasolt, de nem feltétel elvégezni egy kezdő Naliní® női jóga tanfolyamot és Intim torna tanfolyamot. (A részvételi díj nem tartalmazza a Yoga Alliance nemzetközi jóga szervezetnél történő regisztrációt.)

A Tanfolyam díja: 330.000. Ft (az ár tartalmazza a képzés, a konzultációk, a hospitálások, a táborok, a jegyzet, a webes tananyagfelület használatát, és a vizsgadíjat) Részletfizetés lehetséges. Egy összegben befizetve -15% kedvezmény a képzés díjának a teljes összegéből. 20% kedvezményt nyújtunk a Padma Jógastúdió bármelyik alaptanfolyamán vagy bármelyik oktatóképzésén végzetteknek, vagy az ilyen tanfolyamokon épp aktuális hallgatói jogviszonyban lévőknek (más kedvezménnyel nem vonható össze).

Az előleget vagy a képzés díját ide lehet utalni:

Padma Jógastúdió Kft. OTP 11714006-29903177-00000000 (Írd be a megjegyzés rovatba minden esetben a számlázási címet és nevet, valamint azt hogy melyik tanfolyamra fizettél be!)

Külföldről utaláshoz:
IBAN: HU49 1171 4006 2990 3177 0000 0000
SWIFT: OTPVHUHB

Szeretnél jelentkezni?

Kovács Gyöngyi Naliní

Elképzelhető, hogy az alábbi oktatások is érdekelhetnek

oktatás

Egyéni kismama és babás jóga oktatóképzés

Magyarország első és legátfogóbb Kismama és Babás Jóga Oktatóképzése. 18 év tapasztalatával! Képzésünk a Kismama és Babás Jóga Oktatóképzés a YOGA ALLIANCE által nemzetközileg elismert képzés. Folyamatosan indul!
A Padma Jógastúdió közel 20 éve szervez Kismama jóga és Babás jóga oktatóképzést. Az oktatóképzést javasoljuk azoknak, akik szeretnék tudásukat ebben a témában elmélyíteni. A leendő oktatókon kívül azokat is várjuk, akik csak a saját kedvükért, ismereteik és tapasztalataik bővítéséért szeretnék elvégezni a tanfolyamot.
Képzés megtekintése

oktatás

Padma oktatói modul

A Padma Jógastúdió a Yoga Alliance által regisztrált Naliní® Női Jóga, Kismama és Babás Jóga oktatóképző intézmény, tanúsítványaink a Yoga Alliance védjegyét viselik és nemzetközi szinten elismertek. Az oktatóképzéseinken nem sémákat tanítunk, hanem az a célunk, hogy önállóan gondolkodni tudó, kreatív, felelősségteljes jógaoktatókat képezzünk.
Az oktatóképzéseinken nem sémákat tanítunk, hanem az a célunk, hogy önállóan gondolkodni tudó, kreatív, felelősségteljes jógaoktatókat képezzünk. Természetesen egy képzés mindig az út eleje, elengedhetetlen a folyamatos önképzés (svádhyáya) egy tanfolyam befejezése után.
Képzés megtekintése

Itt megtalász minket!

Nalini női jóga

Naptanya szellemi központ