Barion Pixel

Kapcsolat

padma@jogastudio.hu

Kövess minket

a közösségi oldalakon is!

Kismama és Babás Jóga Oktatóképzés

Képzésünk a Kismama és Babás Jóga Oktatóképzés a YOGA ALLIANCE által nemzetközileg elismert képzés.

Folyamatosan indul!

A képzésre folyamatosan lehet jelentkezni nincs időponthoz kötve. Magyarország első és legátfogóbb Kismama és Babás jóga oktatóképzése. A Padma Jógastúdió 2001 óta szervez Kismama jóga és Babás jóga oktatóképzést. Az oktatóképzést javasoljuk azoknak, akik szeretnék tudásukat ebben a témában elmélyíteni  (Védőnőknek, Szülésznőknek, Jógaoktatóknak, Természetgyógyászoknak, Kismamáknak, Dúláknak). A leendő oktatókon kívül azokat is várjuk, akik csak a saját kedvükért, ismereteik és tapasztalataik bővítéséért szeretnék elvégezni a tanfolyamot. A tanfolyamon szakemberek hanganyagai, mint Szülész-nőgyógyász, Pszichológus, Dúla, Védőnő, Szülésznő, stb készíti fel a résztvevőket.

A képzés részét képezi a Kismama jóga, a Kisbabás jóga és a Nagy babás jóga oktatásának az elsajátítása. Továbbá babamasszázs, esetleges mentális és fizikai problémák és segítő gyakorlatai, szülés utáni regenerációs technikák, játékos, mondókás gyakorlatok, stb.

A Padma Jógastúdió közel 18 éve szervez Kismama és Babás jóga oktatóképzést. Az oktatóképzést javasoljuk azoknak, akik szeretnék tudásukat ebben a témában elmélyíteni (Védőnőknek, Szülésznőknek, Jógaoktatóknak, Természetgyógyászoknak, Kismamáknak, Dúláknak). A leendő oktatókon kívül azokat is várjuk, akik csak a saját kedvükért, ismereteik és tapasztalataik bővítéséért szeretnék elvégezni a tanfolyamot. A tanfolyamon szakemberek hanganyagai, mint Szülész-nőgyógyász, Pszichológus, Dúla, Intim tornatréner, Védőnő, Szülésznő, stb készíti fel a résztvevőket.

A képzés részét képezi a Kismama jóga, a Kisbabás jóga és a Nagy babás jóga oktatásának az elsajátítása. Továbbá babamasszázs, esetleges mentális és fizikai problémák és segítő gyakorlatai, szülés utáni regenerációs technikák, játékos, mondókás gyakorlatok, stb. 

A képzés során az elméleti és gyakorlati ismereteket otthon saját tempóban végzik a hallgatók, a konzultációk online vannak, előre egyeztetett időpontban vannak.  Mindenkivel személyesen folyik a képzés, így sokkal elmélyültebb tanulást tesz lehetővé, az anyagot mindenki saját tempójában tudja otthon feldolgozni. Több mint 200 oldalas alap jegyzetet, plusz több száz oldalas kiegészítő jegyzetet, több száz órás hang és videó segédanyagot kapnak a résztvevők. Konzultációk és a vizsgák online: ZOOM-on, Messengeren vagy Skype-on.

A tanfolyam díja a képzést, a jegyzetet, a hospitálást és a vizsga díját tartalmazza: 219.900 Ft. Részletfizetés lehetséges! (A részvételi díj nem tartalmazza a Yoga Alliance nemzetközi jóga szervezetnél történő regisztrációt) 

Jelentkezni lehet 50.000 Ft előleggel a recepción vagy átutalással. A részvételeket a jelentkezések beérkezési sorrendje alapján tudjuk biztosítani. Kedvezmények: Egy összegben befizetve -10% kedvezmény a tanfolyam teljes összegéből. – 20% kedvezményt nyújtunk a Padma Jógastúdió bármelyik alaptanfolyamán vagy oktatóképzésén végzetteknek, vagy az ilyen tanfolyamon épp aktuális hallgatói jogviszonyban lévőknek (más kedvezménnyel nem összevonható).

Amennyiben a jelentkezőnek már van Kismama Jóga Oktatói vagy Babás Jóga Oktatói végzettsége, lehetőség van csak a hiányzó képzés elvégzésére!

Jelentkezési feltételek: Érettségi bizonyítvány, minimum 20 óra igazolt jógafoglalkozáson való részvétel, egészséges fizikum megléte. Javasolt a jógában való elméleti és gyakorlati jártasság.

Jelentkezési határidő nincs, bármikor el lehet kezdeni a képzést.

Az előleget vagy a képzés díját ide lehet utalni:

Padma Jógastúdió Kft. OTP 11714006-29903177-00000000 (Írd be a megjegyzés rovatba minden esetben a számlázási címet és nevet, valamint azt hogy melyik tanfolyamra fizettél be!)

Külföldről utaláshoz:
IBAN: HU49 1171 4006 2990 3177 0000 0000
SWIFT: OTPVHUHB

A tanfolyamot vezeti: Kovács Gyöngyi Naliní  (a Naliní Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora/facilitátora, Női életmód tanácsadó, Naliní Női szertartás vezető, Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing®), Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Okleveles Jógaoktató (E-RYT 500; RPYT), elvégeztem a Perinatális szaktanácsadói képzést (ELTE), Yin jóga oktató, a Padma Jógastúdió alapítója és szakmai vezetője).

Várjuk jelentkezésedet!
Tel: 06-20-438-7010; e-mail: padma@jogastudio.hu; www.jogastudio.hu

Szeretnél jelentkezni?

Kovács Gyöngyi Naliní

Az alábbi oktatások is érdekelhetnek

oktatás

Egyéni Naliní női jóga oktatóképzés

A Padma Jógastúdió szervezésében Naliní Női jóga oktatóképzés indul folyamatosan! A képzést mindenki egyéni tempóban tudja elvégezni, 330 órás képzés. A tanfolyam a Padma Jógastúdió, Naliní Női Jóga oktatására felhatalmazó kétnyelvű tanúsítványát adja. Yoga Alliance által elismert nemzetközi RYT 200 végzettség!
A tanfolyam célja olyan átfogó gyakorlati tudást és elméleti ismereteket adni a résztvevőknek a női jógaoktatásának a területén, amellyel mind a saját életüket és saját magukat képesek fejleszteni, mind pedig megfelelően képesek legyenek felkészülni női jóga foglalkozások megtartására.
Képzés megtekintése

oktatás

Padma oktatói modul

A Padma Jógastúdió a Yoga Alliance által regisztrált Naliní® Női Jóga, Kismama és Babás Jóga oktatóképző intézmény, tanúsítványaink a Yoga Alliance védjegyét viselik és nemzetközi szinten elismertek. Az oktatóképzéseinken nem sémákat tanítunk, hanem az a célunk, hogy önállóan gondolkodni tudó, kreatív, felelősségteljes jógaoktatókat képezzünk.
Az oktatóképzéseinken nem sémákat tanítunk, hanem az a célunk, hogy önállóan gondolkodni tudó, kreatív, felelősségteljes jógaoktatókat képezzünk. Természetesen egy képzés mindig az út eleje, elengedhetetlen a folyamatos önképzés (svádhyáya) egy tanfolyam befejezése után.
Képzés megtekintése

Itt megtalász minket!

Nalini női jóga

Naptanya szellemi központ