Új tanfolyamok

Ősi női tudás felébresztése-Naliní Női jóga tanfolyam

Online Kezdő Naliní Női Jóga tanfolyam indul
Téma: Ősi női tudás felébresztése (a természettel való szent kapcsolódás)
6 alkalmas online tanfolyam indul november 2-án, keddenként 18.30-20.30-ig.
A tanfolyamra előzetes bejelentkezés szükséges: padma@jogastudio.hu
Helyszín: a saját otthonod. A ZOOM programon keresztül tartom az órát egy zárt csoportnak, élőben. Ha valaki nem tud részt venni az adott órán, akkor hozzáférést biztosítunk felvételről az adott órához, vagy akár az egész tanfolyam óráihoz..
A tanfolyamon beszélgetünk arról, hogy:
- hogyan tudod felébreszteni a benned rejlő ősi női tudást a természettel való szakrális kapcsolódásban
- hogyan tudsz kapcsolódni a fákkal, növényekkel, virágokkal
- a gyógynövényekkel való szent munkáról
- a női hatású gyógynövényekről
- ehető vadnövényekről, receptekről
- a földdel, vízzel, levegővel, nappal, holddal való szakrális kapcsolódásról
- Minden alkalommal beszélgetünk az adott témáról, és ennek megfelelően jógázunk.
- A gyakorlás közben gátizom tornával kondicionáljuk és erősítjük a medencealapi izmokat.
-Tagja lehetsz egy Fb csoportnak, ahol közvetlenül is tudok segíteni, közvetlenül is elérhető leszek.
- Minden óra után, egy összefoglalót küldök a résztvevőnek az órán elhangzott témáról és gyakorlat leírást néhány gyakorlatról!
Részvételi díj: adományos, Szép kártyával is tudod fizetni (ajánlott adomány 12.000-18.000 Ft/ 6 alkalom, kinek-kinek lehetősége szerint) mellyel a résztvevők elősegítik az energia cserét. Én bele teszem a 26 éves tapasztalatomat, időmet, tudásomat, jelenlétemet, támogatásomat, után követést...
Előre utalással lehet jelentkezni, mindenkinek küldök hozzáférést a belépéshez, aki utalta az adományt.
Adományodat ide tudod utalni:
Padma jógastúdió kft OTP 11714006-29903177- 00000000 (Írd be a megjegyzés rovatba minden esetben a számlázási címet és nevet, valamint azt hogy melyik tanfolyamra fizettél be!)
Külföldről utaláshoz:
IBAN: HU49 1171 4006 2990 3177 0000 0000
SWIFT: OTPVHUHB
Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní (a Naliní Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora/facilitátora, Női életmód tanácsadó, Naliní Női szertartás vezető, Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing®), Birthlight Kismama jóga és Babás jógaoktató, Jóga oktató képzések vezetője, Okleveles Jóga és meditáció oktató (E-RYT 500; RPYT), Yin jóga oktató)

Jeletkezés:
Oktató: Kovács Gyöngyi Naliní
 


Hormonok és mirigyek tánca-Naliní Női jóga tanfolyam

Online Kezdő Naliní Női Jóga tanfolyam indul
Téma: Hormonok és mirigyek tánca (Hormonok, mirigyek, energetika)
6 alkalmas online tanfolyam indul november 4-én, csütörtökönként 18.30-20.30-ig.
 
Jelentkezési határidő: nov. 3.
A tanfolyamra előzetes bejelentkezés szükséges kizárólag e-mailen: padma@jogastudio.hu
Helyszín: a saját otthonod. ZOOM-on keresztül tartom az órát egy zárt csoportnak, élőben.
Ha valaki nem tud részt venni az adott órán, akkor hozzáférést biztosítunk felvételről az adott órához, vagy akár az egész tanfolyam óráihoz...
A tanfolyam témája a hormonok, mirigyek és energetika. Speciális gyakorlatokat végzünk a hormonháztartás optimális működésére, beszélgetünk a hormonrendszer működéséről, és az ebből fakadó betegségekről. A workshop témája a hormonok, a belsőelválasztású mirigyek és az energia központok kapcsolata, energetikai rendszer és a hormonrendszer működése. A hormon rendszer optimális működésére és az energiaközpontok kiegyensúlyozására végzünk jóga gyakorlatokat.
Minden alkalommal az adott témához igazodva végzünk jógagyakorlatokat.
A foglalkozások tanfolyam jellege miatt, van lehetőség a folyamatos fejlődésre, hétről-hétre egymásra építjük a gyakorlatok fokozatait.
- Minden alkalommal beszélgetünk az adott témáról, és ennek megfelelően jógázunk.
- A gyakorlás közben gátizom tornával kondicionáljuk és erősítjük a medencealapi izmokat.
- Minden órán húzunk tanító kártyát, es megnézzük, hogy mit üzennek nekünk a kártyák az az napi témánkhoz.
-Tagja lehetsz egy Fb csoportnak, ahol közvetlenül is tudok segíteni, közvetlenül is elérhető leszek.
- Minden óra után, egy összefoglalót küldök a résztvevőnek az órán elhangzott témáról és gyakorlat leírást néhány gyakorlatról!
Részvételi díj: a pandémiára való tekintettel adományos, Szép kártyával is tudod fizetni (ajánlott adomány 12.000-18.000 Ft között/ 6 alkalom, kinek-kinek lehetősége szerint) mellyel a résztvevők elősegítik az energia cserét. Én bele teszem a 26 éves tapasztalatomat, időmet, tudásomat, jelenlétemet, támogatásomat, után követést...
Előre utalással lehet jelentkezni, mindenkinek küldök hozzáférést a belépéshez, aki utalta az adományt.
Adományodat ide tudod utalni:
Padma jógastúdió kft OTP 11714006-29903177- 00000000 (Írd be a megjegyzés rovatba minden esetben a számlázási címet és nevet, valamint azt hogy melyik tanfolyamra fizettél be!)
Külföldről utaláshoz:
IBAN: HU49 1171 4006 2990 3177 0000 0000
SWIFT: OTPVHUHB
Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní (a Naliní Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora/facilitátora, Női életmód tanácsadó, Naliní Női szertartás vezető, Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing®), Birthlight Kismama jóga és Babás jógaoktató, Jóga oktató képzések vezetője, Okleveles Jóga és meditáció oktató (E-RYT 500; RPYT), Yin jóga oktató, Integrál csoportvezető, jelenleg a Magyar Agrár-és Élettudományi egyetem Gyógy és fűszernövények termesztő és feldolgozó szakirányú képzés hallgatója.

Jeletkezés:
Oktató: Kovács Gyöngyi Naliní
 


Worldwide Didgeridoo Meditation

"Négyszer egy évben a tavaszi és az őszi napéjegyenlőség, illetve a téli és a nyári napforduló napján lehet csatlakozni a kezdeményezéshez, a világon bárhol is vagy, a helyi naplemente idején. Már maguk az időpontok is különlegesek, ugyanis ilyenkor az ember könnyebben lel egyensúlyra. A földön ebben az időszakban egy didgeridoo gyógyító hullám söpör végig. Új-Zélandon kezdődik, és ahogyan a Nap nyugszik, követi Ausztrália, Taiwan, Japán, majd a többi ázsiai ország, az arab országok, Izrael, később Afrika, Európa, Amerika.

Az esemény kezdeményezőjének a javaslata, hogy az alkalom 1 órát öleljen fel: 45 perc meditatív didgeridoo-játék, majd 15 perc csend. Semmi sem kötelező, megkötés nélkül bárki csatlakozhat, bármilyen hangszerrel, énekkel, a didgeridoo hangját támogatva, azt nem elnyomva."
Az eredeti angol nyelvű szöveget itt találod:

http://www.didjshop.com/shop1/didgeridoo_meditation.html

„A didgeridoo egy olyan hangszer, ami segít újra kapcsolatba lépni a természettel, erős harmonikus föld energiát képvisel, amire világunknak most nagy szüksége van.”

2021 utolsó Worldwide Didgeridoo Meditációjára -immár hagyományosan-, Zebegényben a Naptanyán kerül sor, távol a civilizációtól a Börzsöny erdejében. Ez a hely ideális a meditatív zenéléshez, a didgeridoo megszólaltatásához, hiszen itt a kíséretet a természet hangjai adják. A hivatalos csillagászati napnyugta ezen a napon 15 óra 55 perckor van. Megpróbáljuk innét indítani az 1 órás meditatív deidgeridoo zenélést. Ezért kérlek, hogy legkésőbb 15:30-ig érkezz meg!

A tanyán fűtött épület, forró tea és némi harapnivaló vár.


A program ingyenes (adományt elfogadunk). Az itt alvásra van lehetőség, de a szállás fizetős, 4.500.-Ft/fő/éj és az ágyak száma korlátozott, ezért ha szeretnél itt aludni azt mindenképpen jelezd e-mailben az office@jogastudio.hu mail címre.

A meditáció után jelenleg Magyarországon egyedülálló produkció!

A részletes leírás itt: http://jogastudio.hu/ujtanfolyamok#83


A Naptanyát Zebegényből a Márianosztrai úton haladva tudod megközelíteni. A falú házait elhagyva előbb egy mészkőbánya, majd a Kuha tanya mellett kell elmenni. A Kuha tanyát elhagyva kb. 800 méter múlva ballra kell kanyarodni egy kis hídon átmenni. Itt tábla mutatja a Naptanyát. A Google térképen is megtalálsz minket! GPS-t ne használj, mert járhatatlan utakon akar idehozni!!! Sajnos ez már többször előfordult. Ha mégis használsz GPS-t akkor csak annyit írj be címnek, hogy Zebegény, Márianosztrai út 1. Ha már ott vagy a Márianosztrai úton akkor a leírtak alapján pofon egyszerű odatalálni a Naptanyára!
Amennyiben kérdésed van hívj: Kovács István 06 20 552-6406.


Várunk mindenkit sok szeretettel!


Jeletkezés:
Oktató: Kovács István
 


Didgeridoo Dream Times.

DIDGERIDOO SZÓLÓ KONCERT

- Ócs József -

Egy régi álom valóra válik. Tíz év Didgeridoo készítés, hangterápia, és közös zenélések után, egy új műfajban próbálom ki magamat, az egyéni koncertezés felé vettem az irányt. Kedves barátom Kovács István, inspiráló, biztató szavaira, belevágtunk a munkába. A belevágtunk nem elírás, ugyanis István és a hely mint Naptanya, minden tőlük telhető módon támogatják a koncertsorozat sikeres kimenetelét. A koncerttel betekintést szeretnék nyújtani a Didgeridoo mélyebb világába. Segítségül hívom egy kicsit a hangtechnika vívmányait is. Számomra ez egy új izgalmas felfedezésre váró világ. Maga a hangzásvilág ötvözi a Sámán, Didgeridoo, és a Tibeti Buddhizmus elemeit. Ezt a hármasságot szeretném megjeleníteni hangzásban, és energetikailag. Húsz éve járok a Tibeti Buddhizmus útján, és egy nagyon szép párhuzamot vélek felfedezni az Ausztrál Aboriginal kultúra és hagyományvonal, és a Tibeti Buddhizmus között. Ugyanis mindkettő töretlen a mai napig! Egy több ezer éves működő energiacsatorna, amihez tudunk csatlakozni. Persze ha van hozzá kábelünk. A koncerten szereplő hangszerek és hangok, Didgeridoo, dobok, doromb, torokének, gong.

 

A koncertsorozat első színhelye Zebegény Naptanya. Időpont: 2021. december 22. 19 óra, a téli napfordulóhoz kapcsolódó Worldwide Didgeridoo Meditation után. A koncert időtartama kb.1,5 óra.

A koncerten a nézők létszáma korlátozott! Jegyek kaphatók elővételben 3.500.-Ft-os és a helyszínen 4.500.-Ft-os áron.

Jegyvásárlási szándékod a gsx.steve@gmail.com e-mail címen tudod jelezni. Az elővételes jegy árát az alábbi számlaszámra tudod utalni: Padma Jógastúdió Kft. 11714006-29903177-00000000


Jeletkezés:
Oktató: Ócs József
 


Utalványok