06-1-220-7013 06 20 552-6305

H-P: 8.00-21.00 Sz: 8.00-20.00 Padma Jógastúdió

Új tanfolyamok

Aranykor Jóga

Jóga 100-on innen, 50-en túl.

6 alkalmas tanfolyam indul 2017. november 7.-én, keddként 13.30-15.00-ig és
november 9.-én csütörtökönként 14:00-15:30-ig.

Ha úgy érzed rád nehezednek az évek, nehéz a mozgás, próbáld ki hogy lehet könnyebb?! Ahogy telnek az évek,úgy válik a testmozgás egyre fontosabbá. A jógagyakorlás bármikor elkezdhető, nem szükséges semmiféle mozgásos előképzettség.

Miért jó idősebb korban is a jóga:
- segít megőrizni a rugalmasságot
- javítja az emésztést
- serkenti a vérkeringést
- csökkenti az ízületi gyulladás fájdalmait
- aktiválja, és harmonizálja a belső szerveket
- segít a helyes légzés kialakításában
- oldja a stresszt, relaxál, ezáltal frissíti az elmét

Az órák menete igazodik a résztvevők alkati sajátosságaihoz. a jóga gyakorlása nem harc az idő ellen, hanem a testünk, önvalónk újra felfedezésének csodás lehetősége. Éld meg frissebben, könnyedebben a következő 50 évet.

A tanfolyam kezdőknek szól, problémákkal küzdőknek, vagy azokat megelőzni vágyóknak. Minimum 8 fővel indul. Jelentkezni lehet 50% előleggel a recepción.

Részvételi díj: 14.800 Ft, nyugdíjas igazolvánnyal kedvezmény:  10.500 Ft, alkalmanként 2.500 Ft.
Tartja: Márti (Hatha jóga oktató)
Jeletkezés: Oktató: Lehrreich Márti

Kezdő Naliní Női Jóga tanfolyamok

13 alkalmas tanfolyam 2017. szeptember 12.-én, keddenként 17.30-19.00-ig 
és 
13 alkalmas tanfolyam 2017. szeptember 12.-én, keddenként 19.00-20.30-ig.

A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges 5000 Ft előleg befizetésével.


 
A jelentkezők száma korlátozott, minimum 15 fővel indul. Részvételi díj: 26.000 Ft.

- A tanfolyamon beszélgetünk a női erő felébresztéséről, a spiritualitás női erejéről, mi az ami blokkolhatja az erődet, hogy hogyan tudsz lenni erős de nem erőszakos, hogy hogyan tudod felébreszteni és hogyan tudsz a mindennapokban bele állni az erődbe, hogy hogyan hat egy női kör a női erődre, hogyan tudod a női teremtő erődet felébreszteni.Többek között beszélünk az önbizalom és az önbecsülés erejéről, az önmagunk elfogadásának erejéről, a női gyógyító erőről, a női intuícióról, a női intuíció erejéről.
- Mi az intuíció, hogyan fejleszthető a jóga gyakorlatokkal? Intuitív álmok, az álmodás művészete. További témák: meditáció, az elme működése, mélyrelaxáció, tudatosság, tisztánlátás, önismeret….

A foglalkozások tanfolyam jellege miatt, van lehetőség a folyamatos fejlődésre, hétről-hétre egymásra építjük a gyakorlatok fokozatait. Azoknak kifejezetten javasolt a tanfolyam, akiknek női problémájuk van, és terápiás jelleggel szeretnének járni Női jóga foglalkozásra.

Minden héten, egy elméleti összefoglalót és házi feladatot kapnak a résztvevők!

Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní(A Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Intim torna tréner, Női életmód tanácsadó, Okleveles Jógaoktató, a Nemzetközi Vörös Sátor mozgalom Aktivátora)
Jelentkezni lehet a stúdió recepcióján.

Jeletkezés: Oktató: Kovács Gyöngyi Naliní

Középhaladó Naliní Női Jóga tanfolyam

Téma: A szakrális nő!

13 alkalmas tanfolyam 2017. szeptember 13.-án, szerdánként 18.15-20.00-ig


A tanfolyamra előzetes bejelentkezés szükséges 5000 Ft előleg befizetésével.

 A jelentkezők száma korlátozott. Részvételi díj: 26.000 Ft. Jelentkezni lehet a stúdió recepcióján.

Minimum 10 fővel indul.

• A tanfolyamon beszélgetünk arról, hogy mit jelent az, hogy szakrális, hogyan tudja egy nő megélni a szakralitást, hogyan ismered fel a női szentségedet és bölcsességedet, mennyire vagy tudatában a szakralitásodnak, hogyan tudod előhívni a tested és a lelked szakrális őserejét, hogyan tudod megszentelni a női létedet egy testi-lelki utazással, hogy a női lelked tisztán és önfeledten ragyogjon…. 
• Minden foglalkozáson lesz meditáció, hogy még inkább kapcsolódjunk a belső női szetnségünkkel. 
• Minden alkalommal beszélgetünk az adott témáról, és ennek megfelelően jógázunk.
Minden héten, egy elméleti összefoglalót és házi feladatot kapnak a résztvevők!

Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní (Naliní Női jóga módszer kidolgozója és oktatója, Női életmód tanácsadó, Intim torna tréner, a Nemzetközi Vörös Sátor mozgalom Aktivátora)

 

Jeletkezés: Oktató: Kovács Gyöngyi Naliní

Kezdő Naliní Női Jóga tanfolyam

10 alkalmas tanfolyam szeptember 14-én, csütörtökönként 18.30-20.00-ig
 
A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges 5000 Ft előleg befizetésével.
 Minimum 8 fővel indul. Részvételi díj: 20.000 Ft.

 
Női lelkek vagyunk. A lélekkel pedig ami belül ég, női szemünkön át tekintünk a világra, egymásra, és tekintünk önmagunkba is. A női lélek ha él, ha lüktet, akkor utat keres. Utat keres önmagához. Utat keres valami ősihez, egy ős erő-forráshoz, aminek létezését talán csak akkor érzi, amikor megkóstolja az első cseppjét.  Az útkeresés során gyógyul a lelkünkkel testünk is. Fellebben a fátyol, és egyre világosabb lesz a női test és a lélek finom egymásra hatása, és az ebben rejlő erőforrás. A keresés elvisz az elemekhez, vissza a természethez. Találkozunk a víz, a levegő, a föld és tűz minőségeivel a körülöttünk lévő világban és önmagunkban is. Ehhez az útkereséshez kezdünk hozzá, és haladunk együtt tovább az úton a tanfolyam 10 alkalma során. Együtt beszélgetve, jógázva, végigmegyünk egy olyan ösvényen, ahol mindennapi példákat, meséket, énekeket, táncokat, saját történeteket hívunk inspirációnak, s női körben, együtt idézzük fel, amit a női lélek megtapasztal, miközben áthalad egy-egy keresztúton. Felismerjük-e, hogy lépnünk kell? Merjük-e látni keresztutjainkat? S ha fellebbent a fátyol a szemünk előtt, meglátjuk-e saját erőforrásainkat, össze tudjuk-e szedni női lelkünk lábait az első lépéshez? Megtaláljuk stabil pontjainkat? Bástyáinkat?  Felépítjük-e ezen az úton őket….s észrevesszük-e, ha éppen megrekedtünk bennük? Merünk-e bízni, s tiszta szívből, kacagva szeretni, vagy merünk-e sírni, s aztán könnyes szemmel, megkönnyebbült szívvel, megbánás nélkül előrelépni az egyik irányba? S igen igen, merünk-e végül csak szárnyalni… J Ezer arc, ezer női lélek, ezer út. Gyertek, találkozzunk egy kereszteződésben, tíz csütörtök estén.
 
A gyakorlás közben kondicionáljuk és erősítjük a medencealapi izmokat. A foglalkozások tanfolyam jellege miatt, van lehetőség a folyamatos fejlődésre, hétről-hétre egymásra építjük a gyakorlatok fokozatait. Azoknak kifejezetten javasolt a tanfolyam, akiknek női problémájuk van, és terápiás jelleggel szeretnének járni Női jóga foglalkozásra. Minden héten, egy elméleti összefoglalót és házi feladatot kapnak a résztvevők!
 
Tartja: Várallyay Éva (Naliní Női Jóga oktató, A Nemzetközi Vörös Sátor mozgalom aktivátora, család-és párterapeuta)
Jeletkezés:
 
Oktató: Várallyay Évi

FlatCore workshop

Indul 2017. november 11.-én szombaton, 13:15 órától 16:15 óráig.

Has illetve törzs izmaink (core izmok) erősítését szolgálja ez a tréning. A core izmok (a hasüreget körülvevő izmok)számtalan feladatot látnak el testünkben. Az egyik legfontosabb funkciójuk a törzs stabilizálása, belső szerveink elmozdulásának megakadályozása (sérv, süllyedések kialakulásának meggátlása), gerinc, deréktájék védelme, valamint várandóság alatt tartják babáinkat.A tréning kidolgozása során (saját indíttatástól vezérelve) elsősorban a szétnyílt hasizommal rendelkező hölgyek problémájára kerestem gyógyírt, azonban a megfelelő hasizom kialakítása és megtartása mindenki számára elengedhetetlen.

A Workshopon megismerkedünk több tucat hasizom erősítő asanával, megfelelő alternatívákat kínálok a népszerű, de kevéssé hatékony hasprés, és a felülés párosnak. Elsősorban a haránt hasizom erősítésére szolgáló gyakorlatokat tanulunk meg, nagyon színes, változatos gyakorlatsorokat mutatok be, amelyekből korra, edzettségi állapotra való tekintettel mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb gyakorlatokat, de természetesen több kész „kapszula” is a gyakorlók rendelkezésére áll. Kiküszöböljük a tipikus hibákat, amelyek deréktáji fájdalmat vonhatnak maguk után, odafigyelünk a gáti terület védelmére és kondícionálására, valamint a tréning során felhívom a figyelmet a megfelelő légzés, testtartás kialakításának fontosságára, és a tréning sikere érdekében a vizualizáció szerepére. Felsorolás szerűen számba vesszük mik azok a gyakorlatok, amelyeket ne végezzünk, és miért.

A workshop díja 6.500 Ft, minimum 6 fővel indul.

A részvételi díj magában foglalja a jegyzetet, az eszközök használatát és a program költségét. Jelentkezni lehet 50% előleggel a recepción.

A foglalkozást tartja: Fekete Krisztina
(Naliní Női Jóga oktató és Babás Jóga oktató)
Várunk mindenkit szeretettel!
Jeletkezés: Oktató: Fekete Kriszta

Délelőtti Kezdő Naliní Női Jóga

Téma: Egyensúlyban, avagy az illékony női természet
tanfolyam indul
12 alkalmas tanfolyam szeptember 13-án, szerdánként 9.00-10.30-ig

A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges 5000 Ft előleg befizetésével.
A jelentkezők száma korlátozott. Részvételi díj: 24.000 Ft.A tanfolyam során, olyan élethelyzeteken haladunk végig, amelyek kibillenthetnek minket középpontunkból, egyensúlyunkból. Ezek között az élethelyzetek között találunk jót és rosszat egyaránt. Ami közös ezekben a szituációkban, hogy életünk történetébe lezárnak egy fejezetet, és általuk új fejezetet nyitunk. Életünk legboldogabb pillanatai is kibillenthetnek a már megszokott, kialakított egyensúlyból, gondoljunk csak egy házasságra, vagy a gyermekáldásra. Ezek női létünk legcsodálatosabb eseményei közé tartoznak, amik azonban azzal járnak, hogy lezárul a lányságunk, hogy asszonnyá válhassunk. Gyermekünk születésével pedig búcsút intünk az önálló, független fiatal nőnek, és átadjuk helyét az Anyának. Ha pedig egy válásra, egy szeretett személy, ingó, ingatlan, munkahely elvesztésére gondolunk, akkor a lezárást követően elönti lelkünket a gyász. Jó esetben a lezárás nem eltemetést, vagy a probléma mélyre ásását jelenti, hanem a búcsú és a gyász folyamatát a hátunk mögött hagyva beépítjük ezt a részt életünk könyvébe, és gazdagítjuk azt általa. A tanfolyam 12 hetében a teljesség igénye nélkül átvesszük ezeket a középpontból kimozdító élethelyzeteket, foglalkozunk a gyász fázisaival és az újjászületéssel. A folyamat elmélyítéséhez jógaterápiás eszközöket, középpontosító és egyensúly gyakorlatokat hívunk segítségül, valamint a Naliní női jóga elmaradhatatlan részét képező lágy, áramlós sorok, ászanák segítségével megtaláljuk az önmagunkhoz, nőiességünkhöz visszavezető utat, és kialakítjuk az új egyensúlyt!

Minden héten, egy elméleti összefoglalót és házi feladatot kapnak a résztvevők!

Tartja: Fekete Kriszta (Naliní Női jóga oktató, Babás jóga oktató, a FlatCore módszer kidolgozója, Gyermek jóga oktató)
Jelentkezni lehet a stúdió recepcióján. Minimum 8 fővel indul.
Jeletkezés: Oktató: Fekete Kriszta

Szombati kezdő Naliní Női Jóga tanfolyam

Téma: A nőről hétszer,
avagy a bennünk élő istennők

10 alkalmas tanfolyam indul szeptember 16-án, szombatonként 16.30-18.00-ig

A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges 5000 Ft előleg befizetésével.
Minimum 8 fővel indul. Részvételi díj: 20.000 Ft.A nőiességet ugyan egyetlen képlettel sem lehet leírni, megragadni, mégis léteznek olyan belső mintázatok, hajlamok, amelyek minden nő életében előfordulnak. Ezeket a bennünk élő őstípusokat fogjuk feltárni, meggyógyítani, kibontakoztatni és ünnepelni. Nőként élvezhető, hatalmas csodák vagyunk, de emellett feladvány is önmagunk és a külvilág számára egyaránt. Hatalmas erők, késztetések befolyásolnak bennünket, nőket. Ezeknek a erőknek, őstípusoknak a bemutatására a görög mitológia istennőit hívjuk segítségül. A női önállóságot jelképező Artemiszt, a bölcs és sebezhetetlen Athénét, a belső értékek felé forduló Hesztiát, az örök asszony Hérát, az anyaságot jelképező Démétért, az elbűvölő Aphroditét és az alvilág királynéjaként ismert Perszephonét. Sokféleségünket pedig az adja, hogy a fenti típusok közül melyik az uralkodó a személyiségünkben, és ehhez milyen arányban társul a többi. Ezek az istennők nagyon különbözőek, és mindegyiknek vannak egyaránt pozitív és negatív tulajdonságai. Ahhoz, hogy egy nő élete során képes legyen értelmes munkára, mély szerelem átélésére, hogy kreatív és érzéki legyen, minden istennőnek hosszabb-rövidebb időre szót kell kapnia a lelkében. A tanfolyam során bemutatásra kerülnek a fent említett őstípusok. Ennek segítségével beazonosítjuk a személyiségünket alkotó fő típust/típusokat. Így sokkal könnyebben megérthetjük saját belső mozgatóerőinket, és tudatosan alakíthatunk személyiségünkön. Azaz kézbe vehetjük saját életünk irányítását, gazdagíthatjuk személyiségünket és felülkerekedhetünk egy sor lelki konfliktuson, amelyekre ily módon sokkal jobban ráláthatunk.
A tanfolyam Jean Shinoda Bolen: Bennünk élő istennők c. könyv nyomán került kidolgozásra.

A gyakorlás közben kondicionáljuk és erősítjük a medencealapi izmokat. A foglalkozások tanfolyam jellege miatt, van lehetőség a folyamatos fejlődésre, hétről-hétre egymásra építjük a gyakorlatok fokozatait. Azoknak kifejezetten javasolt a tanfolyam, akiknek női problémájuk van, és terápiás jelleggel szeretnének járni Női jóga foglalkozásra.
Minden héten, egy elméleti összefoglalót és házi feladatot kapnak a résztvevők!

Tartja: Török Blanka Csilla (Naliní® Női jóga oktató, Gyermek jóga oktató)

                                                                                                                     
Jeletkezés: Oktató: Török Blanka Csilla

Iyengar workshop Istvánnal

Vinjásza gyakorlás az Iyengar-módszer szerint.

Időpont: október 29.-én vasárnap, 9.30-11.30-ig.

Az Iyengar-jóga általában az ászanák "kimerevített", lelassított, pontos gyakorlásáról ismert. Azonban ugyanilyen hangsúlyosan van jelen az ászanák gyorsabban és meghatározott kategóriák szerint összekapcsolt gyakorlása, amit vinjászának neveznek. Izgalmas gyakorlási módszer ez, amely ugyan erőnlétet követel, cserébe viszont élvezetes módon visz elmélyülésbe.

                                                                                     

A workshopot tartja: Drimál István (okleveles IYENGAR© Jóga és Csikung oktató)

A workshopra előzetes bejelentkezés szükséges 3000 Ft előleg befizetésével.
A jelentkezők száma korlátozott. Részvételi díj: 5.000 Ft.

Jelentkezni lehet a stúdió recepcióján. Minimum 8 fővel indul.
Jeletkezés: Oktató: Drimál István

Iyengar workshop Istvánnal

                                                                                    Időpont: 2017. november 25.-án, szombaton 9.30-11.30-ig.

Pránájáma és ászana összekapcsolása. Patandzsali javaslata szerint a légzőgyakorlatokat csak akkor kezdheted el végezni, ha már stabil és könnyű vagy az ászanákban. Nos, az ászanákat életed végéig csiszolgathatod, de ne várj túl sokáig, hogy elkezd fölfedezni a légzőgyakorlatokat. A műhely során arra teszel kísérletet, hogy egy-egy jógahelyzet közben kiemelt figyelemmel fordulj a légzés tudatosítása felé. Hogyan tudod a légzésed nyugodtan, mélyen végezni akár egy nehezebb ászanában tartózkodás során is. Milyen hatással van ez a tudatállapotaidra? Izgalmasan hangzik, ugye? Gyere, fedezd föl Te is a jógának ezt a dimenzióját!

                                                                               

Részvételi díj: 5.000.-Ft, A részvételi díj magában foglalja az eszközök használatát és a programok költségét.

Jelentkezni lehet 3.000.-Ft előleg befizetésével a recepción. A workshop minimum 8 fővel indul.

A workshopot tartja: Drimál István (IYENGAR© jóga és csikung oktató)
Jeletkezés: Oktató: Drimál István

A királynő ébredése workshop Brigivel

Indul: 2017. október 21.-én szombaton 10.00-13.00-ig

Minden nőben, legyen az fiatal, öreg, vékony, vagy kövér, szép avagy rút, ott él a belső királynő. A lényünk női esszenciája. A mindennapok forgatagában hajlamosak vagyunk elfeledkezni erről a kis csodáról. Azonosulunk szerepeinkkel. Dolgozunk, gyereket nevelünk, főzünk, mosunk takarítunk és még sorolhatnám mi mindent csinálunk. Igyekszünk ápolni a testünket, fényezni a lelkünket és pallérozni elménket, de kényeztetni, önmagunkra rácsodálkozni kevés időnk van.

                                                               

Kötöttségektől mentes, szabad áramlásra hívlak, ahol felébresztjük a bennünk szunnyadó csodát. A workshop keretein belül foglalkozunk a csípő, a mellkas és a torok területével. Nyitunk, zárunk, áramlunk, élvezzük a női kör megtartó erejét. Mudrákat és légzőgyakorlatokat tanulunk önnön örömünkre és ezáltal a mindenség örömére.

A workshopra 50 % előleggel lehet jelentkezni a recepción. Minimum 8 fővel indul. A tanfolyam díja: 5.000 Ft.

Tartja: Bogdán Brigi (Hatha jóga oktató, Kismama jóga oktató)
Jeletkezés: Oktató: Bogdán Brigi

HA+THA workshop Brigivel

Indul: 2017. november 18.-án szombaton 10.00-13.00-ig

A foglalkozáson a bennünk rejlő férfit és nőt egyaránt megmozdítjuk, hogy a nap fia és hold leánya egyesülhessen, és kiegyenlítődhessen bennünk. Nőiesebb és férfiasabb ászanákat egyaránt meghívunk gyakorlásunkba. Többek között csavarunk, légzőgyakorlatokat, mudrákat használunk és egyensúlyozunk.

A workshop célja a harmónia és egyensúly megteremtése a gyakorlásunkban, és életünkben egyaránt.A workshopra 50 % előleggel lehet jelentkezni a recepción. Minimum 8 fővel indul. A workshop díja: 5.000 Ft.

Tartja: Bogdán Brigi (Hatha jóga oktató, Kismama jóga oktató)
Jeletkezés: Oktató: Bogdán Brigi

Vörös Sátor beavatás – kapu a női őserőhöz

„Léteztek vörös sátrak, ahol a sátrat díszítő vörös kelmék sorra tanúi lehettek egy ősi csodának. Ez a csoda, a női lélek ősi forrásának megtalálása, az abban való megmerítkezés. Léteztek egykoron vörös sátrak, ahova belépve, tárt karokkal fogadta a kislány lelket egy olyan erő-kör, ahol meséken, táncokon, magán az öröm-együttléten át, mint lágy hullám, anyáról lányra, nővérről nővérre szállt át a tudás, és ezzel együtt megnyílt a kapu ezen ősi erőforrás megtalálása felé. A vörös kelméken át, a sátorba csak nők léphettek be. Ez egy titkos kis világ volt, és a női együttlét ereje alkotta tartólábait. A nő lelke ma is éhezi, szomjazza ezt az ősi erőforrást, s ha megkóstolja, ha egyszer rátalál, sejtjei elkezdenek emlékezni ezekre az egykor létező szertartásokra, erre az egykor élő és vibráló ősi kapcsolatra.” (Várallyay Éva: Kaláris)

                                               

A szertartásunkon ezt az erőt idézzük fel, ebbe az ősi erő világba építünk kaput együtt. Egy olyan szertartás és ezáltal egy olyan női kör részese lehetsz, ahol megkaphatod azt a beavatást, melyre szíved mélyén mindig vágytál, és melyben minden nőnek részesülnie kellene.

Időpont: 2017. október 15. vasárnap, 9.30 – 18.30

Helyszín: Padma Jógastúdió, előzetes bejelentkezés szükséges 5000 Ft előleg befizetésével.
Minimum 8 fővel indul. Részvételi díj: 8.500 Ft.
Kérünk, érkezz időben, 9 órától már gyülekezzünk a jógastúdióban, hogy időben tudjunk kezdeni, és így minél több időnk lehessen egymásra!

Amit hozz magaddal:

- kérünk, hogy hosszú szoknyában, vagy ruhában legyél, ha lehetséges piros árnyalatúban
- ha menstruálsz a beavatás napján, hozz egy piros övet, vagy csípőd köré köthető sálat, vagy akár gyere piros színű szoknyában
- hozz el egy olyan tárgyat, mely számodra a nőiséged jelképezi
- a női kör erejét megtartva, a nap során közösen fogyasztjuk el ebédünket, így kérünk hozz olyan ételt, melyet a többiekkel is szívesen megosztanál
- hozz szívedben nyitottságot, szemedben a nőiséged tüzét, méhedben az ősi erőd gyökereit

A szertartást tartják:

Kovács Göngyi Naliní
A Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Gátizom torna tréner, Női életmód tanácsadó, Okleveles Jógaoktató, a Nemzetközi Vörös Sátor mozgalom Aktivátora, Naliní Női szertartás vezető, Birthlight Kismama Jóga oktató, Babás Jóga oktató, Független Szülésfelkészítő, Dúla, Naliní Női Jóga oktató, A Himalajai Tradíció jóga és meditáció oktatója, Okleveles Jógaoktató (E-RYT 500; RPYT), Yin jóga oktató, a Padma Jógastúdió alapítója és vezetője.

Várallyay Éva
Naliní Női Jóga oktató, a Nemzetközi Vörös Sátor mozgalom aktivátora, képzésben lévő Naliní szertartásvezető, család-és párterapeuta-

A bevatás DeAnna L’am által védjegyzett, a Nemzetközi Vörös Sátor Mozgalom (Red Tents In Every Neighborhood Global Network) keretein belül megtartott szertartás. Szeretnénk hírét vinni a Vörös sátrak fontosságának. Szeretnénk, ha minél több városba, közösségbe eljutna a híre annak, hogy a szakrális női körök ereje hogyan ébreszti fel a női lélek ősi tárházát.
Ha szeretnél a mozgalomhoz csatlakozni, az alábbi honlapot ajánljuk:
http://www.deannalam.com/global-network/

Szeretettel várunk Mindenkit!

Gyöngyi és Évi
Jeletkezés: Oktató: Kovács Gyöngyi Nalini és Várallyay Éva

Utazás a Csakrák világába

7 alkalmas tanfolyam indul
2017. október 7. szombat 18:00-20:00-ig

A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges 5000 Ft előleg befizetésével.
Minimum 6 fővel indul. Részvételi díj: alkalmanként 3.000 Ft, egyben a tanfolyam 17.500 Ft/azaz 2.000 Ft/ alkalomA testedben lévő 7 fő energiaközpontod tisztítása, harmonizálása és rezgés szintjének megfelelő szintre történő emelése nagyon fontos, hiszen a csakráidon keresztül jutsz hozzá az univerzális erőkhöz, energiákhoz. Ők azok, akik felveszik, továbbítják és transzformálják az életenergiát. Az életenergia felvételében és szabad áramlásában akkor keletkezik blokk, ha valamelyik csakra (csakrák) nem működik megfelelően. Csakráid nem megfelelő működése többek között okozhat különféle fizikai és lelki problémát (betegséget), nehéz élethelyzet kialakulását, párkapcsolatot érintő elakadásokat, önmegvalósítási blokkokat.. stb. Szintén a csakrákban lévő elakadások okozzák a spirituális képességek bezáródását. Ez a tanfolyam a csakrák megerősítését, tisztítását és harmonizálását segítő meditációs sorozatomra. 7 alkalommal fogunk találkozni, és mindegyik alkalommal egy-egy csakra tanításaiban és energiáiban mélyedünk el.

Az est menete az alábbiak szerint fog alakulni:
- nyitó kör (ez segít a ráhangolódásodban, és a térbe való megérkezésedben)
- majd átadom az adott csakrához tartozó tanításokat (természetesen a menet közben felmerülő kérdéseket körüljárjuk, átbeszéljük)
- utána az általam vezetett meditáció segítségével kapcsolódsz a csakrádhoz (tisztítás, harmonizálás, rezgésszint emelés)
- meditáció után átbeszéljük az élményeket, a felmerülő krédéseket és azt, hogy miként tudod könnyedén beépíten a mindennapjaidba az adott csakra tanításait

A további időpontok:
1. alkalom: október 7. – gyökércsakra; Témája: Biztonság, Stabilitás, Anyagiak, Önmagunk táplálása, Testünk elfogadása és szeretete
2. alkalom: október 21. - szakrális csakra
3. alkalom: október 28. - napfonatcsakra
4. alkalom: november 4. - szívcsakra
5. alkalom: november 18. - torokcsakra
6. alkalom: november 25 . - homlokcsakra
7. alkalom: december 9 . – koronacsakra

Tartja: Majoros Melinda (Női önismereti és életvezetési tanácsadó, Acces Bars® kezelő, csakrakurzus vezető, női jóga oktató, női egészségmegőrző tréner) Jeletkezés: Oktató: Majoros Melinda

Női kör a Szerelemért

6 alkalom, 6 találkozás, mely alapjaiban megváltoztatja az életedet.
indul 2017. október 6-án, péntekenként 19:00-21:00-ig


Nőként sokan vágyunk arra, hogy a párkapcsolatunkban szenvedélyes/lángoló legyen a szerelem, meg legyünk becsülve, tiszteljenek és őszintén felvállaljanak minket mindenki előtt és minden körülmények között. Vágyunk rá, de nagyon ritkán jut osztályrészünk ezekből.
Vajon miért??? ....

Amikor egyedül vagyunk, akkor az első 3 kívánságunk között az szerepel, hogy legyen párunk/szerelmünk, akivel kiteljesedhetünk. Mégis sokunk nagyon nehezen talál párt, olyan párt, akiért igazán tudunk lángolni.
Vajon miért??? ....

Olyan helyeken vannak az elakadások és blokkok, amikre nem gondolunk, és mivel nem gondolunk, ezért nem is tudunk rajtuk változtatni. Ennek pedig az a következménye, hogy újra és újra ugyanazokat a köröket futjuk, és egyre több fájdalmat, sebet és csalódást gyűjtünk be. Megkeseredünk, csúnyának és nem szerethetőnek érezzük magunkat. Olyan valakinek, akinek nem jár a szerelem, a csodálat, a tisztelet és a szenvedélyes szexualitás. Ezeknek a blokkoknak az oldásáról, energetikai, méh és szívtér gyakorlatokról fog szólni ez a 6 alkalom. Feltárjuk, gyógyítjuk, és női erőinkkel megerősítjük a sérüléseket elszenvedett területeinket, hogy kiteljesedett Királynőkként jelenjünk meg a világba. Szabadon, szenvedélyesen, gyönyörűen és női erőinkben virágozva. De nem csak akkor segítenek az itt tanultak, ha párkapcsolatot szeretnél, hanem akkor is, ha már van párkapcsolatod, de nem úgy működik, ahogy szeretnéd! Foglalkozunk és tisztítjuk a férfiak által kapott női sebeket, vissza adjuk a nálunk ragadt energiákat és vissza vesszük azon energiáinkat, mely az előző partnereinknél maradt. Ez egy olyan alap és nélkülözhetetlen lépés, melyet nem lehet kihagyni!

Ez a 6 alkalom segít téged abban is, hogy elkezd végre az otthoni, önálló gyakorlást, hiszen a program praktikus gyakorlatokat (testgyakorlás, energiatest tisztítás, otthoni rítusok, stb) ad át, kifejezetten a női fizikai test és energiatest jobb megértésére, harmonizálására, tudatos működtetésére.

A találkozások 2 hetente pénteken 19:00 órától lesznek. A minimum létszám 6 fő. Részvételi díj: alkalmanként 4.000 Ft, egyben a tanfolyam 21.000 Ft.
A jelentkezésedet 5.000 forint előleg befizetésével tudod megtenni a recepción.

Az időpontok alakulása:

1. alkalom: október 6. péntek
2. alkalom: október 20. péntek
3. alkalom: november 3. péntek
4. alkalom: november 17. péntek
5. alkalom: december 1. péntek
6. alkalom: december 8. péntek

Mivel a találkozók anyagai egymásra épülnek, ezért menet közben nem lehet csatlakozni.
Minden találkozónknál otthon elvégezhető gyakorlatokat is fogok adni, melyek segítik a gyógyulásotokat, és a női erőtök felébresztését.

Tartja: Majoros Melinda (Női önismereti és életvezetési tanácsadó, Acces Bars® kezelő, csakrakurzus vezető, női jóga oktató, női egészségmegőrző tréner) Jeletkezés: Oktató: Majoros Melinda

Ashtanga hátrahajlító workshop

Indul 2017. október 28.-án, szombaton 11:00-13:00-ig.


A workshopon való részvételhez nem szükséges ashtanga-jógás előképzettség. Bárki részt vehet, aki szereti a homorító, mellkasnyitó pózokat, vagy ülő munkát végez, esetleg hátfájással küzd. Különösen javasoljuk a részvételt azok számára, akik az ashtanga első sorozatát gyakorolják, ahol kisebb hangsúly van a hátrahajlításokon.

Az órán a mélyhátizmok (gerictartó izmok) erősítésén, valamint a test elülső felszínének a nyújtásán kívül, megtanuljuk a törzs és a lábak támasztó szerepét is. Kitérünk a dropback (állásból hídba, majd onnan felállás) elsajátítására és elmélyítésére. A foglalkozáson mindenki a saját szintjének megfelelően gyakorolhat majd.

A homorító gyakorlatok segítségével javíthatunk tartásunkon, felfrissítjük a gerincoszlopot, valamint erősítjük a törzs mély hátizmait. Elsősorban a szívcsakrára hatunk, így rengeteg érzelmi feszültséget oldhatunk fel a mellkasnyitó gyakorlatokkal. Továbbá a torokcsakrát (kommunikációval kapcsolatos blokkok oldása) és a köldök csakrát (érzelmek, önbizalom, emésztés) harmonizáljuk vele.

A workshopra 50 % előleggel lehet jelentkezni a recepción. Minimum 8 fővel indul. A workshop díja: 4.000 Ft.

Tartja: Székely Tímea (Ashtanga-vinyásza jóga oktató, Hatha jóga oktató, Kismama és Baba-mama jógaoktatói)
Jeletkezés: Oktató: Székely Tímea

Utalványok