06-1-220-7013 06 20 552-6305

H-P:15-21 K-Sz-Cs: 8-21 Sz: 8-20 Padma Jógastúdió

Új tanfolyamok

Női csakra kurzus

7 alkalmas tanfolyam indul

2018. március 24-én, szombaton 9.00-16.00-ig

 

A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges 50 % előleg befizetésével.

A létszám limitált, minimum 5 fővel, maximum 10 fővel indul. Részvételi díj: - egy összegben: 98.000,- (14,000 ft./alkalom) - 2 részletben: 56.000,-/részlet (16.000 ft/alkalom) Az első részlet fizetési határideje: március 23., vagy a szabad helyek betöltéséig.

Az emberi testben 7 fő energiaközpont (csakra) található, mely felveszi, továbbítja és transzformálja az energiát. A csakrákkal való munka segít megismerni, megérteni önmagunkat, rájövünk arra, hogy hol vannak elakadások az energetikai rendszerünkben és az életünkben. Megismerjük a csakrákhoz tartozó erőket, megtanuljuk földelni magunkat és csatlakozni az égi energiákhoz is.

A 7 találkozó során lépésről-lépésre haladunk és célzott csakragyakorlatokkal feloldunk minden olyan blokkot, amelyek miatt nem működnek az emberi és spirituális kapcsolataink, és az életünk egyéb területei. E mellett integráljuk elveszett női részeinket és gyógyítjuk az évezredek során felhalmozott energetikai és érzelmi sérüléseket. A hét alkalomból álló kurzus során egy csakrát 1 nap alatt veszünk végig. Türelemmel és nagy odafigyeléssel kell haladni a csakrák, az energiák világában. Ha nem tartjuk be a szabályokat, akkor nagyon komoly pszichés és fizikális következmények jelentkeznek! Az energiák világa NEM játék! Viszont ha odafigyelsz magadra, a fokozatosságra, a határokra, akkor egy leírhatatlanul csodálatos utazásban lesz részed!

A kurzus során fokozatosan erősödik a koncentrációd, a tudatosságod folyamatosan tágul és a tested elkezd meggyógyulni, megerősödni. Ez a folyamat nélkülözhetetlen a spirituális képességeid működtetéséhez.

A csakrakurzus végére, mindenkinek össze fog állni a saját 7 elemből álló csakragyakorlat sorozata, amely végig kíséri az életén, és egy támogató erőforrásként lesz jelen.

A koronacsakra napon egy mély transzformáló, labirintus utazáson veszel részt, ahol beavatást nyerhetsz mind a 7 csakrádba.

 

-       A kurzus 3,5 hónapig tart (márc. 24.; ápr. 14.; ápr. 22.; máj. 5.; máj. 19.; júni. 2.; júni. 16.;

-       Egy alkalom 9:00-16:00-ig tart

-       Minden alkalommal lesz elmélet is és gyakorlat is.

-       A kurzus anyagát minden alkalommal jegyzet formájában átadom.

Ha itt a helyed, érzed a hívást.

Várunk Téged sok szeretettel!

 

Tartja: Majoros Melinda (Női önismereti és életvezetési tanácsadó, Acces Bars® kezelő, csakrakurzus vezető, női jóga oktató, női egészségmegőrző tréner)


Jeletkezés:
Oktató: Majoros Melinda

Utazás a Csakrák világában

(csakrameditációk az egységünkért)

7 alkalmas tanfolyam indul

2018. március 9.-én, pénteken 19:00-21-00-ig

A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges 5000 Ft előleg befizetésével.

 Minimum 6 fővel indul. Részvételi díj: alkalmanként 3.000 Ft, egyben a tanfolyam 17.500 Ft /azaz 2.500 Ft/ alkalom

 

A testedben lévő 7 fő energiaközpontod tisztítása, harmonizálása és rezgés szintjének megfelelő szintre történő emelése nagyon fontos, hiszen a csakráidon keresztül jutsz hozzá az univerzális erőkhöz, energiákhoz. Ők azok, akik felveszik, továbbítják és transzformálják az életenergiát. Az életenergia felvételében és szabad áramlásában akkor keletkezik blokk, ha valamelyik csakra (csakrák) nem működik megfelelően. Csakráid nem megfelelő működése többek között okozhat különféle fizikai és lelki problémát (betegséget), nehéz élethelyzet kialakulását, párkapcsolatot érintő elakadásokat, önmegvalósítási blokkokat.. stb. Szintén a csakrákban lévő elakadások okozzák a spirituális képességek bezáródását. Ez a tanfolyam a csakrák megerősítését, tisztítását és harmonizálását segítő meditációs sorozatomra. 7 alkalommal fogunk találkozni, és mindegyik alkalommal egy-egy csakra tanításaiban és energiáiban mélyedünk el.

 

Az est menete az alábbiak szerint fog alakulni:

- nyitó kör (ez segít a ráhangolódásodban, és a térbe való megérkezésedben)

- majd átadom az adott csakrához tartozó tanításokat (természetesen a menet közben felmerülő kérdéseket körüljárjuk, átbeszéljük)

- utána az általam vezetett meditáció segítségével kapcsolódsz a csakrádhoz (tisztítás, harmonizálás, rezgésszint emelés)

- meditáció után átbeszéljük az élményeket, a felmerülő krédéseket és azt, hogy miként tudod könnyedén beépíten a mindennapjaidba az adott csakra tanításait

 

A további időpontok:

1. alkalom: március 9. – gyökércsakra; Témája: Biztonság, Stabilitás, Anyagiak, Önmagunk táplálása, Testünk elfogadása és szeretete

2. alkalom: március 23. - szakrális csakra

3. alkalom: április 6. - napfonatcsakra

4. alkalom: április 20. - szívcsakra

5. alkalom: május 4. - torokcsakra

6. alkalom: május 18 . - homlokcsakra

7. alkalom: június 1 . – koronacsakra

 

Tartja: Majoros Melinda (Női önismereti és életvezetési tanácsadó, Acces Bars® kezelő, csakrakurzus vezető, női jóga oktató, női egészségmegőrző tréner) 


Jeletkezés:
Oktató: Majoros Melinda

Papás - szülésfelkészítő workshop

Indul 2018. április 28.-án  és május 26.-án mindig szombaton 9.00-12.15-ig

 

A foglalkozás témái:

- A kismama jógán tanultak, tapasztaltak elmélyítése

- Vajúdási és szülési testhelyzetek gyakorlása, amelyek segítik a babát és a mamát

- Légzéstechnikák, hangok a szülés különböző szakaszaiban

- A szülés menete, beindulásának jelei, szakaszai, praktikák

- Medencealapi izmok tudatosítása, tudatos lazítása

- Szülés utáni gyakorlatok

- Információk a szoptatásról

Azokat a kismamákat is várjuk, akik nem vettek részt kismama jóga órán.

Az egyes témák arányát minden alkalommal a csoport érdeklődése irányítja.

 

A workshopon a 34. héttől lehet részt venni. A workshop minimum 6 párral indul.

Részvételi díj: 5.000 Ft/pár.

A workshopra előzetes bejelentkezés szükséges előleg befizetésével.

 

Szeretettel Várok Mindenkit!

 

Tartja: Rashid Anita (kismama jóga és babás jógaoktató)

 


Jeletkezés:
Oktató: Rashid Anita

Női szerepeink, női egészség, öngyógyítás a néphagyományunkban.

Április 7-én szombaton 9:00-11:00-ig, Naliní Női jóga Napot rendezünk, ahol két teremben várjuk a résztvevőket Női programokkal. A nagy teremben a foglalkozások ingyenesek, a kisteremben az előadások adományosak (ajánlott adomány 1.500 Ft/fő/előadás)! 

Meghívott vendégelőadók: Bernád Ilona, Mihályfi Márta, Pozsgai Nikoletta, Kovács Gyöngyi Naliní
Női teával, ajándékkal és 10 %-os bérlet vásárlási, tanfolyam befizetési lehetőséggel és jógaeszköz vásárlási kedvezménnyel várjuk a jógázni vágyókat. 
Várunk mindenkit szeretettel!

                                                                                    

Az előadás főbb témái: 
Születéstől halálig. Hagyományunkban az asszonyok fogadták, kísérték a lelkeket. Feleség- és anyaszerepre készítés/készülés (az emberi élet 7 éves szakaszai). Leányság. A kézimunka, tánc, éneklés, asszonyközösség szerepe életünkben. Egészségvarázsló szimbólumok viseletünkön. A földdel való kapcsolat. Női egész-ség, női betegségek. A fizikaiak mellett a gyógyító asszonyok tudása, hite, imája, ereje. Nagyboldogasszonyunk. A női őserő, női szertartások ünnepeken, mindennapokban, mindenkiért, ezek közül elmondom a családösszetartót is…
Működnek-e ma a női szerepek? 

Előadó: Bernád Ilona
bába, népi gyógyász, szakíró 

Bernád Ilona: Erdélyben, bábatanonc koromban a szülészeti művi beavatkozások láttán megkérdeztem anyai nagymamámat, mivel mindenki „öregasszonnyal” a tisztaszobában született a családban, hogy a bábaasszony elvágta-e az asszonyokat. A válasz nemleges volt, és én akkor lettem gondolkodó bábatanonc, utána kutató szülésznő. Többször bejártam a Kárpát-medencét, Moldvát, ősbábákkal támasztóasszonyokkal, füvesasszonyokkal, kenőkkel, csontrakókkal beszélgettem, s e tudásból állítottam össze a gyermekszülés, egész-ség, gyógyítás világáról szóló kézikönyveimet. Ezeket a bölcsességeket, tapasztalatokat, útmutatásokat mondom el előadásaimon, tanfolyamaimon, és személyes beszélgetések alkalmával. Amikor bármilyen módon e világba belemerítkezhetek, érzem, hogy boldog, szabad és erős vagyok, érzem, hogy Nagyboldogasszonyunk által az asszonyok, asszonygenerációk tanítanak, fogják a kezem, és fogják a ti kezeiteket is, hiszen mindannyian, mint lelkek, népünk közös lelkéhez tartozunk.  

Helyszín: Padma Jógstúdió,

1148 Bp, Bánki Donát u. 62
www.jogastudio.hu
tel: 220-7013; 20-438-7010


Jeletkezés:
Oktató:

Átjutni az Életkapun. A szülés energetikai és spirituális védelme.

Április 7-én szombaton 11:00-13:00-ig, Naliní Női jóga Napot rendezünk, ahol két teremben várjuk a résztvevőket Női programokkal. A nagy teremben a foglalkozások ingyenesek, a kisteremben az előadások adományosak (ajánlott adomány 1.500 Ft/fő/előadás)! 
Meghívott vendégelőadók: Bernád Ilona; Mihályfi Márta; Pozsgai Nikoletta; Kovács Gyöngyi Naliní
Női teával, ajándékkal és 10 %-os bérlet vásárlási, tanfolyam befizetési lehetőséggel és jógaeszköz vásárlási kedvezménnyel várjuk a jógázni vágyókat. 
Várunk mindenkit szeretettel!

A fogantatás, a szülés és a gyermekágy energetikai és spirituális biztonsága és védelme.

Előadó: Mihályfi Márta
néprajzkutató, gyógyító, szüléskísérő dúla

A megfoganás, a szülés, a születés és a gyermekágy körüli energetikai és spirituális térről fogunk beszélni ezen az alkalmon. A háborítatlan szülés során megjelenő azon ősi erőről, amely minden nőben ott él és a szülés során, ha megengedtetik elementáris erővel nyithatja ki az Életkaput.

Ez az őserő megtisztelő és méltó körülményeket kíván, akkor tud igazi valójában megnyilvánulni. A szüléskísérő bábák és segítők szakrális tértartó szerepüknél fogva támogathatják a szülő anyákat és a gyermekeket az Életkapu kinyílásában és az azon való méltóságos átjutásban. A gyermekvárás, a szülés és a gyermekágy spirituális és érzelmi biztonságát a hagyományos bábák világ különböző országaiban ma is gyakorolt mágikus és védelmező eljárással, szertartással kísérik.

Ebben az előadásban ezen eljárásokat, praktikákat és szertartásokat mutatom be a magyar és a mexikói bábaasszonyok tudása és hivatása előtt tisztelegve.

Eljárások:
- szavak ereje: imák, mantrák, énekek, varázsszavak, ráolvasások
- tisztítás az elemekkel: füstölés, vesszőzés, lemosás, fürdetés, izzasztókunyhó
- képek és tárgyak ereje: védelmező tárgyak, amulettek, szentképek, istennők, felajánlások
- oltár nyitás, Életkapu nyitás: szülés energetikai tere
- szülésre bocsátó szertartás („blessing way”-navaho szertartás)
- szülés utáni záró szertartás (mexikói hagyomány)
- lélekvisszahívás a szülés után 
(magyar, mexikói, tibeti hagyomány)

"Az első szüléskísérésem egy életre meghatározó beavatás volt. Az édesanya magabiztos, ösztönös viselkedése hatotta át annak a budapesti családi háznak a terét, amelybe a több napon át tartó vajúdásra és szülésre elvonultunk. A levegőbe megjelenő energetika, az édesanya által képviselt őserő rendezte át mindannyiunk érzéseit, gondolatai és a cselekedeteit. Sokat énekeltünk, meditáltunk, fordultunk a bennünk levő istenihez, finoman és csendesen, szeretetben oldottuk ki magunkból a kioldandókat, fontuk ki hajfonatainkat, nyitottuk a szívünket és a belső ajtókat, hogy áramoljon az energia. A családi ház pár napra egy olyan szakrális térré változott, ahol a szakrális időben egyetlen dolgunk volt: a születendő gyermekre, a vajúdó anyára és a támogató apára hangolódva megnyitni magunkat és egymást. Nyugalom és teljes bizalom hatotta át a belső és külső terünket és a bizonyosság, hogy minden a legnagyobb isteni által óvott rendben történik. Mindegyikünk akkor találkozott először a születéssel, de azt éreztük, hogy már évezredek óta és életeken át szültünk, vajúdtuk és születtünk. Az igazi beavatás akkor történt meg, amikor a kisbaba a kezembe érkezve született meg. Emlékszem arra, hogy olyan érzés volt, mintha a szentség érintette volna meg a kezemet. Ugyanazt éreztem akkor is, amikor a szülés után megfoghattam és hosszan kézben tartottam a méhlepényt. Lüktetett az élettől és az eredendő tisztaságtól. Guggolva a méhlepénnyel kezembe úgy éreztem, hogy ez az eredendő tisztaság a sejtjeimet rezgeti át, megáld és megtisztít. Beavat. 
Hálával gondolok erre az anyára, aki nekem akkor minden ősanya erejét hozta el, hogy lehetőséget adjon a bennem levő ősanyával való találkozásra. Hálás vagyok néki, azért is, hogy meghívott erre az ünnepre, a szülés és születés ünnepére. Mert ez ünnep indított el ezen az úton, és ebben az ünnepben megélt őserő támogatja azóta is a szüléskíséréseket. Köszönöm!"

Az utóbbi 11 évben a szülés, a születés, az áldott állapot, a szertartások, a hagyományos értékrend és hagyományos gyógyítás kérdése foglalkoztat. Jelenleg szülésfelkészítéssel, szüléskíséréssel, szülés körüli szertartásokkal és gyógyítással támogatom a hozzám érkezőket. A „Napraforgók Női Műhely” szervezésével és munkájával, az előadásaimmal, a gyógyításokkal és a szertartásokkal a nagyanyák és nagyapák útjának tisztelegve élek.
Éveket éltem Mexikóban, ahol a hagyományos gyógyításról, a mexikói bábaságról, a szülés és születés aktuális lehetőségeiről végezhettem néprajzi-antropológiai terepmunkát és kutatást. Mexikói bábákkal tevékenykedtem, otthonszüléseket kísértem, születésházakban dolgoztam, gyógyító asszonyokkal szertartások és gyógyító eljárások részese lehettem. Emellett számos női szertartásvezetővel kialakult baráti kapcsolatnak köszönhetően több szertartásnak nemcsak résztvevője, de aktív szervezője is lehettem. Ezek a személyes tapasztalások adják alapjait az előadásaimnak, a tanításoknak és a gyógyító munkámnak. 2015-ben pár hónapra visszatérhettem Mexikóba, ahol az „On The Spot” több filmjenek teljes forgatását szerveztem. Kutatásomnak és kapcsolataimnak köszönhetően 4 dokumentumfilmet készítettünk a mexikói bábák és a gyógyító asszonyok munkájáról és nagy örömünkre sikerült egy gyönyörű háborítatlan szülést is megörökíteni.

Helyszín: Padma Jógstúdió,

1148 Bp, Bánki Donát u. 62
www.jogastudio.hu
tel: 220-7013; 20-438-7010


Jeletkezés:
Oktató:

Szakrális nő a mindennapokban – egészséges női életmód.

Április 7-én szombaton 13:00-15:00-ig., Naliní Női jóga Napot rendezünk, ahol két teremben várjuk a résztvevőket Női programokkal. A nagy teremben a foglalkozások ingyenesek, a kisteremben az előadások adományosak (ajánlott adomány 1.500 Ft/fő/előadás)! 
Meghívott vendégelőadók: Bernád Ilona; Pozsgai Nikoletta, Mihályfi Márta; Kovács Gyöngyi Naliní
Női teával, ajándékkal és 10 %-os bérlet vásárlási, tanfolyam befizetési lehetőséggel és jógaeszköz vásárlási kedvezménnyel várjuk a jógázni vágyókat. 
Várunk mindenkit szeretettel!

Szakrális nő a mindennapokban - Egész-séges női életmód

Az elóadásról: 
Beszélgetünk arról, hogy mit jelent az, hogy szakrális, hogyan tudja egy nő megélni a szakralitást a mindennapokban, beszélgetünk a szakrális időről és térről. Hogyan tudsz vigyázni a női egészségedre a mindennapokban?
Az előadás főbb témái: 
- mi az hogy szakrális, mi a szakrális tér és idő
- mindennapi rítusok
- beszélgetünk az egészséges női életmódról
- a női lelket gyógyító női körökről
- stressz oldásról, 
- menstruáció alatti aktivitásról, a tampon használatáról,
- egészséges szexről, 
- egészséges vizeletürítés és székletürítésről, 
- a mell egészségéről, 
- a helyes felülésről, a helyes állásról
- a tanga bugyi használatáról
- a magassarkú cípő használatáról


Az előadóról: Kovács Gyöngyi Naliní - A Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Intim torna tréner, Női életmód tanácsadó, Okleveles Jógaoktató, Naliní Női szertartás vezető, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom Aktivátora/Facilitátora, Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing®)

A Tan Kapuja Buddhista főiskolán végeztem Jógaoktatói szakon, a Himalajai Tradíció jóga és meditáció oktatója vagyok, és egyetemen (ELTE, pszihológia kar) tanultam Perinatális szaktanácsadónak. 18 éve vagyok Birthlight Kismama jóga oktató, Babás jóga oktató, és Intim torna tréner, Hivatásos szülésfelkészítőnek és Dúlának is tanultam, szakterületem a nőiség. Így alakult, hogy évek óta a tudásomat, a tapasztalataimat és a tanulmányaimat a nők segítésére szánom. A nőiség jobb megértése és megélése érdekében évekkel ezelőtt kidolgoztam a Naliní Női jóga módszerét. Továbbra is a nőiséggel kapcsolatos gyakorlatok és módszerek tanulmányozásával foglalkozom. Kismama jóga oktatókat, Babás jóga oktatókat, és Naliní Női jóga oktatókat képzek már 12 éve. 2016-ban elvégeztem egy Yin jóga oktatóképzést, és DeAnna L'Am által beavatva Aktivátora lettem a Nemzetközi Vörös Sátor mozgalomnak. 2017-ben Miranda Gray avatott Holdanyává.

Helyszín: Padma Jógstúdió

1148 Bp, Bánki Donát u. 62
www.jogastudio.hu
tel: 220-7013; 20-438-7010


Jeletkezés:
Oktató:

Istennő Vagy! Ébredj női erődre és örök női bölcsességedre.

Április 7-én szombaton 15:00-17:00-ig, Naliní Női jóga Napot rendezünk, ahol két teremben várjuk a résztvevőket Női programokkal. A nagy teremben a foglalkozások ingyenesek, a kisteremben az előadások adományosak (ajánlott adomány 1.500 Ft/fő/előadás)! 
Meghívott vendégelőadók: Bernád Ilona; Mihályfi Márta; Pozsgai Nikoletta, Kovács Gyöngyi Naliní
Női teával, ajándékkal és 10 %-os bérlet vásárlási, tanfolyam befizetési lehetőséggel és jógaeszköz vásárlási kedvezménnyel várjuk a jógázni vágyókat. 
Várunk mindenkit szeretettel!

Istennő Vagy! Ébredj női erődre és örök női bölcsességedre

Az előadás főbb témái: 
NŐ VAGY! A legigazibb, legszentebb és legteljesebb. Születésedtől fogva rendelkezel a talán feledésbe merült, vagy megtagadott női bölcsességgel. Áldott vagy azzal a különleges képességgel, hogy mindent, ami polaritásban van – legyen az sötétség vagy fény, nő vagy férfi, vagy önmagad különböző minőségei –, át tudsz ölelni, be tudod engedni, majd önmagadon belül, átalakító módon egységet tudsz hozni a szétválasztottságba, és az egész világot, annak minden kettősségével egybe tudod szeretni. A nőiséged legnagyobb kincse, a női erőd forrása ez a képesség, isteni női mivoltod lényege. A női kiteljesedésed útján meggyógyítod nőiséged, önbizalmad megerősödik, ráérzel saját küldetésedre és női erődbe állsz. Női utad fokozatos, szépséges kinyílás. TeljessÉgbe-nyílás.

Előadó: Pozsgai Nikoletta Katalin
kineziológus, TEK / NEF oktató, SzInT / Szinkron Tréner

A nőiséggel és a női önmegvalósítás útjával foglalkozó szakértő. 7 női önfejlesztő könyv írója. A Női Önmegvalósítás Kincsestárának (N.Ő.K.
www.noionmegvalositas.hu) alapítója. Női személyiségfejlesztő tréner, trénerképző, kineziológus, életmód tanácsadó-és terapeuta, MéhNővér. 2005 óta vezet női kört, 2006 óta tanítja a Női Erőforrás Aktiváló Mozgásformát a Női Energia Fitneszt (NEF), 2010 óta vezet kifejezetten szakrális nőiséget visszatanító programokat az általa életre hívott AranyAsszony Iskolában. Nevéhez fűződik a Nők Itt és Most oktatási keretprogram kidolgozása, mellyel online és személyes formában fejlődhetnek a nők az önmegvalósítás minden területén a női egészség, pénz, karrier témáktól a párkapcsolat, család, szakrális nőiség területéig; módszereket kaphatnak a női teljesség útjának megéléséhez. Tanításaiban hangsúlyt fektet a férfi-női egyensúlyra, a férfi és női erő ébresztésére. Küldetésében a férfiak és nők közötti új szövetséget szorgalmazza, az új valóságot teremtő párbeszéd mentén.

Helyszín: Padma Jógstúdió

1148 Bp, Bánki Donát u. 62
www.jogastudio.hu
tel: 220-7013; 20-438-7010


Jeletkezés:
Oktató:

Kezdő Naliní Női Jóga tanfolyam

Téma: Női egész-ség

tanfolyamok indulnak két időpontban

8 alkalmas tanfolyam április 10-én, keddenként 17.30-19.00-ig

és

 8 alkalmas tanfolyam április 10-én, keddenként 19.00-20.30-ig.

A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges 5000 Ft előleg befizetésével.

 Minimum 8 fővel indul. Részvételi díj: 16.000 Ft.

 

  • A tanfolyam témája a Női egész-ség, beszélgetünk az egészséges női életmódról, és az esetleges betegségek tudatalatti kiváltó okairól, női egészséget segítő étkezésről, stressz oldásról, sportolásról, menstruáció alatti aktivitásról, egészséges szexről, egészséges vizeletürítés és székletürítésről, a mell egészségéről, stb.
  • Hogyan tudsz vigyázni a női egészségedre a mindennapokban?
  • Minden alkalommal beszélgetünk adott témáról és az témának megfelelően végzünk jógagyakorlatokat.
  • A gyakorlás közben kondicionáljuk és erősítjük a medencealapi izmokat.

 

A foglalkozások tanfolyam jellege miatt, van lehetőség a folyamatos fejlődésre, hétről-hétre egymásra építjük a gyakorlatok fokozatait. Azoknak kifejezetten javasolt a tanfolyam, akiknek női problémájuk van, és terápiás jelleggel szeretnének járni Női jóga foglalkozásra.

 

Minden héten, egy elméleti összefoglalót és házi feladatot kapnak a résztvevők!

 

Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní (a Naliní Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora/facilitátora, Női életmód tanácsadó, Naliní Női szertartás vezető, Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing®), Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Okleveles Jóga és meditáció oktató (E-RYT 500; RPYT), elvégeztem a Perinatális szaktanácsadói képzést (ELTE), Yin jóga oktató)


Jeletkezés:
Oktató: Kovács Gyöngyi Naliní

Holdidő- Szakrális Női Kör

Féléves tanfolyam indul 2018. június 1-én.

       

A finomabb energiákkal való foglalkozás segít a nőknek megismerni önnön lényüket, kiteljesedni, megélni a női szerepeket, tudatosítani saját testüket, lelküket, s ezáltal megelőzni a női problémákat, illetve terápiás célzattal megszüntetni azokat. A női kör ereje segít megtalálni a bennünk rejlő egyensúlyt. Ezt a tanfolyamot azoknak a csodálatos nőknek indítom, akik szeretnének a nőiségükben kiteljesedni…Mindenkit szeretettel várok, aki szeretné megtalálni női erejét, női önbizalmát, és szeretné kibontakoztatni a magában rejlő női mélységeket és jól érezni magát nőként a saját életében. De azok jelentkezését is várom, akik a női egészség megőrzése vagy helyreállítása miatt szeretnének magukkal foglalkozni. A tanfolyam részét képezi, egy személyre szóló gátizomtorna és egy személyre szóló Naliní női jóga gyakorlatsor. Minden alkalom után kapnak jegyzetet és házi feladatot a résztvevők, hogy otthon is tudják folytatni a gyakorlást. A tanfolyamon beszélgetünk arról, hogy mit jelent az, hogy szakrális, mi a szakrális tér és idő, hogyan tudja egy nő megélni és mennyire van tisztában a szakralitásának erejével, hogyan ismeri fel a női szentségét és bölcsességét, hogyan tudja előhívni a teste és a lelke szakrális őserejét, hogyan tudja megszentelni a női létét egy testi-lelki utazással, hogy a női lelke tisztán és önfeledten ragyogjon... Témák: Szakralitás, Mindennapi rítusok, Gátizomtorna, Egészséges Női Életmód, Önismeret, Naliní Női jóga gyakorlás, Menstruációs beavatási szertartás, Női archetípusok, a Mell egészsége, Szexualitás, Körtánc, Szakrális énekek, Yoni, Menstruációs ciklus, stb. A tanfolyam részét képezi egy teljes Gátizomtorna tanfolyam…A női körünket egy 3 napos szakrális női táborral nyitjuk…Vendég előadók programjai színesítik a képzést. Minden alkalommal van Naliní Női jóga gyakorlás.

A jelentkezés előfeltételei: - A női kör teljesen nyitott, arra bárki jelentkezhet, nincs szükség előképzettségre. Jelentkezési határidő: 2018. május 20. Jelentkezni lehet 40.000 Ft előleggel a recepción. A részvételeket a jelentkezések beérkezési sorrendje alapján tudjuk biztosítani. Minimum létszám 10 fő, maximum létszám 20 fő.

A képzés díja: 119.9000. Ft (az ár tartalmazza a képzés, az előadók, az eszközök, a programok, a 3 napos hétvégén a programok, a szállás, és az étkezés díját). Korai befizetési kedvezmény: 2018. április 15-ig egy összegben befizetve a képzés díja: 89.000 Ft. (Más kedvezménnyel nem vonható össze.) Részletfizetés lehetséges, 3 részletben. Vidékieknek 10% kedvezmény (más kedvezménnyel nem vonható össze.) A képzés díja, hozzájárulás ahhoz, hogy ez a képzés létrejöhessen, hogy létre jöjjön az energiacsere.

Időpontok: 2018 júni. 1-2-3; júli. 21.; aug. 11.; szept. 15.; okt. 20.; nov. 17.; dec. 1. A tanfolyam 6 napból és egy 3 napos szakrális női táborból áll.
A tábor időpontja: 2018. június 1-2-3-ig a Naptanyán. Részletek a résztvevőknek. A képzés helyszínei: Budapest (Padma Jógastúdió) és Zebegény (Naptanya)

A tanfolyam vezetője: Kovács Gyöngyi Naliní (a Naliní Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora/facilitátora, Női életmód tanácsadó, Naliní Női szertartás vezető, Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing®), Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Okleveles Jógaoktató (E-RYT 500; RPYT), elvégeztem a Perinatális szaktanácsadói képzést (ELTE), Yin jóga oktató vagyok)

Várjuk jelentkezésedet!

Padma Jógastúdió, 1148. Bp. Bánki D. u. 62. tel: 220-7013; 06-20-438-7010;
e-mail:
padma@jogastudio.hu; www.jogastudio.hu


Jeletkezés:
Oktató: Kovács Gyöngyi Naliní

Középhaladó Naliní Női Jóga

Téma: Tudatos nő, összeszedettség, koncentráció, meditáció

9 alkalmas tanfolyam indul április 11-én, szerdánként 18.15-20.00-ig

A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges 5000 Ft előleg befizetésével.

 A jelentkezők száma korlátozott. Részvételi díj: 18.000 Ft.

- A tanfolyamon beszélgetünk arról, hogy a koncentrációs és meditációs gyakorlatok, hogyan segítik egy nő mindennapjait, hogy minél inkább kiteljesedjen nőként az életében…. Hogyan segítenek ezek a technikák, hogy tudatos nőként könnyebben tudjuk kezelni az életünkben a problémákat és a konfliktusokat…. Minden foglalkozáson lesz meditáció, vagy koncentrációt és meditációt elősegítő technika, hogy még inkább kapcsolódjunk a belső női szentségünkkel.

- Minden alkalommal beszélgetünk az adott témáról, és ennek megfelelően jógázunk és végzünk gyakorlatokat.

 

Minden héten, egy elméleti összefoglalót résztvevők!

 

Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní (A Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Intim torna tréner, Női életmód tanácsadó, a Nemzetközi Vörös Sátor Mozgalom aktivátora/facilitátora, Naliní Női szertartásvezető, avatott HoldAnya (Moon Mother®))

Jelentkezni lehet a stúdió recepcióján. Minimum 15 fővel indul.


Jeletkezés:
Oktató: Kovács Gyöngyi Naliní

Utalványok