06-1-220-7013 06 20 552-6305

H-P:15-21 K-Sz-Cs: 8-21 Sz: 8-20 Padma Jógastúdió

Új tanfolyamok

Papás - szülésfelkészítő workshop

Indul 2018. július 14.-én és 2018. augusztus 25.-én

szombatonként 9.00-12.15-ig

 

A foglalkozás témái:

- A kismama jógán tanultak, tapasztaltak elmélyítése

- Vajúdási és szülési testhelyzetek gyakorlása, amelyek segítik a babát és a mamát

- Légzéstechnikák, hangok a szülés különböző szakaszaiban

- A szülés menete, beindulásának jelei, szakaszai, praktikák

- Medencealapi izmok tudatosítása, tudatos lazítása

- Szülés utáni gyakorlatok

- Információk a szoptatásról

Azokat a kismamákat is várjuk, akik nem vettek részt kismama jóga órán.

Az egyes témák arányát minden alkalommal a csoport érdeklődése irányítja.

 

A workshopon a 34. héttől lehet részt venni. A workshop minimum 6 párral indul.

Részvételi díj: 5.000 Ft/pár.

A workshopra előzetes bejelentkezés szükséges előleg befizetésével.

 

Szeretettel Várok Mindenkit!

 

Tartja: Rashid Anita (kismama jóga és babás jógaoktató)

 


Jeletkezés:
Oktató: Rashid Anita
 Kezdő Naliní Női Jóga tanfolyam

Téma: a Holdidő asszonyai

tanfolyamok indulnak két időpontban

12 alkalmas tanfolyam szeptember 11-én, keddenként 17.30-19.00-ig

és

 12 alkalmas tanfolyam szeptember 11-én, keddenként 19.00-20.30-ig.

A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges 5000 Ft előleg befizetésével.

 Minimum 15 fővel indul. Részvételi díj: 24.000 Ft.

 

 

 • Minden alkalommal a hold állásához igazodva végzünk jógagyakorlatokat. A tanfolyam alatt megtanulunk több Holdüdvözletet (Chandranamaskar).
 • Beszélgetünk a Hold női testre és lélekre gyakorolt hatásairól.
 • Hogyan tudjuk összehangolni a mindennapi tevékenységeinket a Hold ciklussal?
 • A tanfolyam részét képezi egy Újhold és egy Telihold szertartás.

A foglalkozások tanfolyam jellege miatt, van lehetőség a folyamatos fejlődésre, hétről-hétre egymásra építjük a gyakorlatok fokozatait. Azoknak kifejezetten javasolt a tanfolyam, akiknek női problémájuk van, és terápiás jelleggel szeretnének járni Női jóga foglalkozásra.

 

Minden héten, egy elméleti összefoglalót és házi feladatot kapnak a résztvevők!

 

Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní (a Naliní Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora/facilitátora, Női életmód tanácsadó, Naliní Női szertartás vezető, Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing®), Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Okleveles Jóga és meditáció oktató (E-RYT 500; RPYT), elvégeztem a Perinatális szaktanácsadói képzést (ELTE), Yin jóga oktató)


Jeletkezés:
Oktató: Kovács Gyöngyi Naliní
 Holdidő- Szakrális Női Kör

Féléves tanfolyam indul 2018. szeptember 15.-én.

       

A finomabb energiákkal való foglalkozás segít a nőknek megismerni önnön lényüket, kiteljesedni, megélni a női szerepeket, tudatosítani saját testüket, lelküket, s ezáltal megelőzni a női problémákat, illetve terápiás célzattal megszüntetni azokat. A női kör ereje segít megtalálni a bennünk rejlő egyensúlyt. Ezt a tanfolyamot azoknak a csodálatos nőknek indítom, akik szeretnének a nőiségükben kiteljesedni…Mindenkit szeretettel várok, aki szeretné megtalálni női erejét, női önbizalmát, és szeretné kibontakoztatni a magában rejlő női mélységeket és jól érezni magát nőként a saját életében. De azok jelentkezését is várom, akik a női egészség megőrzése vagy helyreállítása miatt szeretnének magukkal foglalkozni. A tanfolyam részét képezi, egy személyre szóló gátizomtorna és egy személyre szóló Naliní női jóga gyakorlatsor. Minden alkalom után kapnak jegyzetet és házi feladatot a résztvevők, hogy otthon is tudják folytatni a gyakorlást. A tanfolyamon beszélgetünk arról, hogy mit jelent az, hogy szakrális, mi a szakrális tér és idő, hogyan tudja egy nő megélni és mennyire van tisztában a szakralitásának erejével, hogyan ismeri fel a női szentségét és bölcsességét, hogyan tudja előhívni a teste és a lelke szakrális őserejét, hogyan tudja megszentelni a női létét egy testi-lelki utazással, hogy a női lelke tisztán és önfeledten ragyogjon... Témák: Szakralitás, Mindennapi rítusok, Gátizomtorna, Egészséges Női Életmód, Önismeret, Naliní Női jóga gyakorlás, Menstruációs beavatási szertartás, Női archetípusok, a Mell egészsége, Szexualitás, Körtánc, Szakrális énekek, Yoni, Menstruációs ciklus, stb. A tanfolyam részét képezi egy teljes Gátizomtorna tanfolyam. Vendég előadók programjai színesítik a képzést. Minden alkalommal van Naliní Női jóga gyakorlás.

A jelentkezés előfeltételei: - A női kör teljesen nyitott, arra bárki jelentkezhet, nincs szükség előképzettségre. Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 8. Jelentkezni lehet 50 % előleggel a recepción. A részvételeket a jelentkezések beérkezési sorrendje alapján tudjuk biztosítani. Minimum létszám 10 fő, maximum létszám 20 fő.

A képzés díja: 76.000. Ft (az ár tartalmazza a képzés, az előadók, az eszközök, a programok). Korai befizetési kedvezmény: 2018. augusztus 10-ig egy összegben befizetve a képzés díja: 54.000 Ft. (Más kedvezménnyel nem vonható össze.) Részletfizetés lehetséges, 3 részletben. Vidékieknek 10% kedvezmény (más kedvezménnyel nem vonható össze.) A képzés díja, hozzájárulás ahhoz, hogy ez a képzés létrejöhessen, hogy létre jöjjön az energiacsere.

Időpontok: 2018 szept. 15.;  okt. 6.; okt. 20.; nov. 3.; nov. 17.; dec. 1. dec. 15.; 2019. jan. 19. A tanfolyam 8 napból áll.

A tanfolyam vezetője: Kovács Gyöngyi Naliní (a Naliní Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora/facilitátora, Női életmód tanácsadó, Naliní Női szertartás vezető, Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing®), Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Okleveles Jógaoktató (E-RYT 500; RPYT), elvégeztem a Perinatális szaktanácsadói képzést (ELTE), Yin jóga oktató vagyok)

Várjuk jelentkezésedet!

Padma Jógastúdió, 1148. Bp. Bánki D. u. 62. tel: 220-7013; 06-20-438-7010;
e-mail:
padma@jogastudio.hu; www.jogastudio.hu


Jeletkezés:
Oktató: Kovács Gyöngyi Naliní
 Középhaladó Naliní Női Jóga

Téma: a Holdidő asszonyai

13 alkalmas tanfolyam indul szeptember 12-én, szerdánként 18.15-20.00-ig

 

A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges 5000 Ft előleg befizetésével. Jelentkezni lehet a stúdió recepcióján.

 A jelentkezők száma korlátozott. Minimum 15 fővel indul. Részvételi díj: 26.000 Ft.

 • A tanfolyam témája ugyanaz, mint a keddi kezdő tanfolyamoké, csak itt középhaladó jógagyakorlatokat fogunk gyakorolni.
 • Minden alkalommal a hold állásához igazodva végzünk jógagyakorlatokat. A tanfolyam alatt megtanulunk több Holdüdvözletet (Chandranamaskar).
 • Beszélgetünk a Hold női testre és lélekre gyakorolt hatásairól.
 • Hogyan tudjuk összehangolni a mindennapi tevékenységeinket a Hold ciklussal?
 • A tanfolyam részét képezi egy Újhold és egy Telihold szertartás.

Minden héten, egy elméleti összefoglalót résztvevők!

Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní (a Naliní Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora/facilitátora, Női életmód tanácsadó, Naliní Női szertartás vezető, Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing®), Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Okleveles Jóga és meditáció oktató (E-RYT 500; RPYT), elvégeztem a Perinatális szaktanácsadói képzést (ELTE), Yin jóga oktató)


Jeletkezés:
Oktató: Kovács Gyöngyi Naliní
 Vörös Sátor beavatás – kapu a női őserőhöz

 Léteztek vörös sátrak, ahol a sátrat díszítő vörös kelmék sorra tanúi lehettek egy ősi csodának. Ez a   csoda, a női lélek ősi forrásának megtalálása, az abban való megmerítkezés.

 Léteztek egykoron vörös sátrak, ahova belépve, tárt karokkal fogadta a kislány lelket egy olyan erő-   kör,  ahol meséken, táncokon, magán az öröm-együttléten át, mint lágy hullám, anyáról lányra,   nővérről  nővérre szállt át a tudás.

 A vörös kelméken át, a sátorba csak nők léphettek be. Ez egy titkos kis világ volt, és a női együttlét   ereje alkotta tartólábait…

 A nő lelke ma is éhezi, szomjazza ezt az ősi erőforrást, s ha megkóstolja, ha egyszer rátalál, sejtjei   elkezdenek emlékezni ezekre az egykor létező szertartásokra, erre az egykor élő és vibráló ősi   kapcsolatra.

 

Kedves nők, asszonyok, lányok!

Szeretettel invitállak Titeket egy olyan szertartásra, ahol ezt az erőt idézzük fel, ebbe az ősi erő világba építünk kaput együtt. A Vörös sátor beavatáson egy csodálatos szertartásban részesülhetsz, ahol megkaphatod azt a beavatást, melyre szíved mélyén mindig vágytál, és melyben hiszem, hogy minden nőnek részesülnie kellene.

Időpont: 2018. május 26. szombat, 9.30 – 16.00

Részvételi díj: 8.500 Ft. Előzetes bejelentkezés szükséges 5000 Ft előleg befizetésével.  Minimum 8 fővel indul. Kérlek, érkezz időben, 9 órától már gyülekezzünk a jógastúdióban!

Amit hozz magaddal:

- hosszú szoknyában, vagy ruhában legyél, ha lehetséges piros árnyalatúban

- ha menstruálsz a beavatás napján, hozz pluszban egy piros övet, vagy csípődre köthető sálat

- hozz egy olyan tárgyat az oltárra, mely számodra a nőiséged jelképezi

- a női kör erejét megtartva, a nap során közösen fogyasztjuk el ebédünket, így kérlek, hozz olyan ételt, melyet a többiekkel is szívesen megosztanál a stúdióban

- hozz szívedben nyitottságot, szemedben a nőiséged tüzét, méhedben az ősi erőd gyökereit.

A szertartás vezetőjeként szeretettel várlak Téged, ha megszólít a beavatás és a Vörös sátrak üzenete.

Várallyay  Éva  (Naliní Női Jóga oktató, a Nemzetközi Vörös Sátor mozgalom aktivátora, Naliní szertartásvezető(képződő), család-és párterapeuta)

A bevatás DeAnna L’am által védjegyzett, a Nemzetközi Vörös Sátor Mozgalom (Red Tents In Every Neighborhood Global Network) keretein belül megtartott szertartás. A Vörös Sátor Mozgalom tagjaként, szeretném hírét vinni a Vörös sátrak fontosságának, ha minél több városba, közösségbe eljutna a híre annak, hogy a szakrális női körök ereje hogyan ébreszti fel a női lélek ősi tárházát.

Ha szeretnél a mozgalomhoz csatlakozni: http://www.deannalam.com/global-network/   


Jeletkezés:
Oktató: Várallyay Évi
 Nyári Naliní Női Jóga tanfolyamok

Tanfolyamok indulnak három időpontban

3 alkalmas tanfolyam július 3-án, keddenként 17.30-19.00-ig,  

3 alkalmas tanfolyam július 3-án, keddenként 19.00-20.30-ig,

3 alkalmas tanfolyam július 4-én, szerdánként 18.15-20.00-ig.

 

A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges 3000 Ft előleg befizetésével.

 A jelentkezők száma korlátozott. Részvételi díj: 6.000 Ft.

 

 • A jóga gyakorlataival kondicionáljuk és erősítjük a medencealapi záróizmokat,
 • foglalkozunk az intim területeket érintő betegségek megoldásával,
 • foglalkozunk a nőiség kiteljesítésének lényegével és a női szerepekkel,
 • és speciális jóga technikákkal (mudrák, bandhák)

 

Azoknak kifejezetten javasolt a tanfolyam, akiknek női problémájuk van, és terápiás jelleggel vagy megelőzésként szeretnének járni Női jóga foglalkozásra.

 

Tartja: Fekete Kriszta (Naliní Női jóga oktató, Babás jóga oktató, a FlatCore módszer kidolgozója, Gyermek jóga oktató)

 

A nyári tanfolyamra egy-egy alkalommal is lehet jönni, de mindenképpen fel kell iratkozni. Jelentkezni lehet a stúdió recepcióján. Minimum 10 fővel indul.


Jeletkezés:
Oktató: Fekete Kriszta
 Utalványok