Új tanfolyamok

Naliní Női Kör és Szertartás Vezető képzés

A tanfolyam 1.5 éven keresztül 2 havonta 1 hétvégi elvonulás, a tanfolyam 9 hétvégéből (18 nap), ezen belül 2 db 3 napos intenzív hétvégéből áll, összesen 20 nap.
A Padma Jógastúdió és a Holdkunyhó Egyesület szervezésében 1,5 éves Naliní Női kör és szertartás vezető képzés indul.

Indul: 2020. április 4-én.


Várjuk jelentkezésedet! Érdeklődés és jelentkezés: 06-20-438-7010; e-mail: padma@jogastudio.hu; www.jogastudio.hu

A mai felszínes, eredmény orientált világban a női lélek szomjazik a mélységekre, a szakrális szertartások hiányoznak a nők életéből. Egy rítussal megünnepelhetjük az életünk egyes aspektusait. Amikor szertartást tartok a nőknek, akkor számomra megáll az idő, kitágul a tér és megnyílnak dimenziók. Már 15 éve tartok szertartásokat nőknek s látom a csodát, hogy egy szertartás mennyire meg tudja változtatni valaki életét. Amikor készülök egy szertartásra, akkor egyes részeit vagy elemeit álmodásban kapom meg. A saját életemből látom, hogy mennyire szüksége van egy nőnek a szertartásokra, nekem az életem részei. Nem tudom megmondani, hogy mit fogsz kapni a női körtől és a szertartásoktól, de azt meg tudom mondani, hogy ez az egy év a legnagyobb ajándék, amit adhatsz magadnak nőként. Nem tudom pontosan, hogy mi fog történni a másfél év alatt, nem tudom pontosan, hogy mi fog történni egyes szertartások alatt, de ott leszek csatornaként, tartom neked a teret, hogy az történhessen, ami számodra a legideálisabb, hogy az történhessen, ami téged kiteljesít, amit neked kell megtapasztalnod. Az lesz, amit kihozunk egymásból, és amit fentről engedélyeznek nekünk. A szakrális teret és egységet újra és újra meg tudjuk együtt élni, megteremteni a kapcsolatot a szakrális világgal, megélni a kozmikus egységet, a rítusok által eljutsz valahonnan valahová. Minden szertartást megtartok a képzésen résztvevőknek vagy női csoportnak, és írott jegyzetet is kapnak a szertartásokhoz, hogy másoknak vagy maguknak meg tudják ezek alapján tartani. A képzésen kialakul egy erős összetartó, egymást támogató női kör, de a résztvevők ahhoz is kapnak alapokat, hogy maguk is tudjanak indítani női köröket. Az együttléteket hétvégi elvonulás formájában fogom tartom, mert az
a tapasztalatom, hogy mélyebben lehet dolgozni egy-egy témában ha két napig együtt vagyunk, és több szertartásnál teljesen más energiákkal tudunk dolgozni, ha kint a természetben vagy a Vörös sátorban végezzük el az adott szertartást...
Tervezett szertartások többek között: Spirál szertartás, Újhold szertartás, Telihold szertartás, Öt elem szertartás, Yoni szertartás, Méh szertartás, Menstruációs beavatási szertartás (ha már beavatott vagy, akkor segítőként leszel jelen), Nyitóújjászületés szertartás, Záró szertartás, Női gyógyító gőzkunyhó szertartás (ezt a szertartást megéljük, erről nem születik jegyzet es ennek tartasara nem adok beavatast), alternatív programként saját sámán dob készítés, stb.
Akkor is nagy szeretettel várlak a képzésen, ha csak azt szeretnéd megtanulni, hogy magadnak hogy tudsz szertartásokat tartani. A képzésen meghívott előadók mélyítik a képzés szakralitását, vagy tartják magát a szertartást.
Semmilyen előképzettséget nem igényel!


Jelentkezni lehet 100.000 Ft előleggel. A részvételeket a jelentkezések beérkezési sorrendje alapján tudjuk biztosítani. Minimum létszám 10 fő. A tanfolyam 9 hétvégéből (18 nap), ezen belül 2 db 3 napos intenzív hétvégéből és női szertartásokon való hospitálásból áll. Időpontok: szombat-vasárnaponként (egyes esetekben változhat).

Hétvégék tervezett időpontjai: 2020. ápr. 4-5. ; júni. 13-14.; aug. 7-8-9.; okt. 10-11.; nov. 28-29.; 2021. febr. 27-28.; ápr. 24-25.; júni. 25-26-27.; aug. 7-8...

Jelentkezési határidő: 2020. március 15.
A képzés helyszínei: Naptanya-Zebegény

A képzés díja egy összegben: 290.000. Ft/1.5 év (az ár tartalmazza a képzés, az előadók, az eszközök, a szállás és a jegyzet díját), étkezés önellátó.
Korai befizetési kedvezmény: 2020. január 15-ig egy összegben befizetve a képzés díja: 240.000 Ft/ 1.5 év.
Végzett Naliní Női jóga oktatóknak a képzés díja egy összegben befizetve: 210.000 Ft/1.5 év (más kedvezménnyel nem vonható össze).
Vidéki kedvezmény 10% (más kedvezménnyel nem vonható össze). Részletfizetés lehetséges! A képzésnek plusz költsége nincs. A képzés díja, hozzájárulás ahhoz, hogy ez a képzés létrejöhessen, hogy létre jöjjön az energiacsere.

Ha valakinek anyagi nehézségei vannak, de nagyon hívja a képzés, akkor keressen meg, próbálunk megoldást keresni: padma@jogastudio.hu

A tanfolyam vezetője: Kovács Gyöngyi Naliní (a Naliní Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora/facilitátora, Női életmód tanácsadó, Naliní Női szertartás vezető, Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing®), Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Okleveles Meditáció és Jógaoktató (E-RYT 500; RPYT), elvégeztem a Perinatális szaktanácsadói képzést (ELTE), Yin jóga oktató).

Várjuk jelentkezésedet! 06-20-438-7010; e-mail: padma@jogastudio.hu; www.jogastudio.hu


Jeletkezés:
Oktató: Kovács Gyöngyi Naliní
 


Worldwide Didgeridoo Meditation

2019. december 22. vasárnap.

"Négyszer egy évben a tavaszi és az őszi napéjegyenlőség, illetve a téli és a nyári napforduló napján lehet csatlakozni a kezdeményezéshez, a világon bárhol is vagy, a helyi naplemente idején. Már maguk az időpontok is különlegesek, ugyanis ilyenkor az ember könnyebben lel egyensúlyra. A földön ebben az időszakban egy didgeridoo gyógyító hullám söpör végig. Új-Zélandon kezdődik, és ahogyan a Nap nyugszik, követi Ausztrália, Taiwan, Japán, majd a többi ázsiai ország, az arab országok, Izrael, később Afrika, Európa, Amerika.

Az esemény kezdeményezőjének a javaslata, hogy az alkalom 1 órát öleljen fel: 45 perc meditatív didgeridoo-játék, majd 15 perc csend. Semmi sem kötelező, megkötés nélkül bárki csatlakozhat, bármilyen hangszerrel, énekkel, a didgeridoo hangját támogatva, azt nem elnyomva."

Az eredeti angol nyelvű szöveget itt találod:

http://www.didjshop.com/shop1/didgeridoo_meditation.html

„A didgeridoo egy olyan hangszer, ami segít újra kapcsolatba lépni a természettel, erős harmonikus föld energiát képvisel, amire világunknak most nagy szüksége van.”

2019 utolsó Worldwide Didgeridoo Meditációjára, Zebegényben a Naptanyán kerül sor, távol a civilizációtól a Börzsöny erdejében. Ez a hely ideális a meditatív zenéléshez, a didgeridoo megszólaltatásához, hiszen itt a kíséretet a természet hangjai adják.

A hivatalos csillagászati napnyugta ezen a napon  15 óra 49 perckor van. Megpróbáljuk innét indítani az 1 órás meditatív deidgeridoo zenélést. 15 óra 30 perckor gyújtunk tábortüzet. Ezért kérlek, hogy legkésőbb 15 óráig érkezz meg!

A tanyán fűtött épület, forró tea és némi harapnivaló vár.

A program ingyenes (adományt elfogadunk). Az itt alvásra van lehetőség, de a szállás fizetős, 4.000.-Ft/fő/éj és az ágyak száma korlátozott, ezért ha szeretnél itt aludni azt mindenképpen jelezd e-mailben az office@jogastudio.hu mail címre.

A Naptanyát Zebegényből a Márianosztrai úton haladva tudod megközelíteni. A falú házait elhagyva előbb egy mészkőbánya, majd a Kuha tanya mellett kell elmenni. A Kuha tanyát elhagyva kb. 800 méter múlva ballra kell kanyarodni egy kis hídon átmenni. Itt tábla mutatja a Naptanyát. A Google térképen is megtalálsz minket!

Amennyiben kérdésed van hívj: Kovács István 06 20 552-6406.

 

Várok mindenkit sok szeretettel!


Jeletkezés:
Oktató:
 


Boldog-asszonyok-Naliní Női jóga tanfolyam

Kezdő-középhaladó Naliní Női Jóga indul!


Téma: Boldog-asszonyok


12 alkalmas tanfolyam indul 2020. január 15-én, szerdánként 19.00-20-45-ig


Ha erzed a hivast, akkor erdemes idoben jelentkezni, mert a tanfolyamok mindig par het alatt betelnek, es utana mar varolista van!
Jelentkezni lehet e-mailben: padma@jogastudio.hu e-mail címen.
Helyszín: Sankalpa jóga és mozgás műhely (Bp 1073 Erzsébet krt 54.)

Boldogasszony magában foglalja a Fény Őrzését, annak visszaadását. Ő a kapuja életnek-halálnak és az újjászületésnek. Ő az, aki Földanyai minőségeket hordozva befogadja a magot, s belőle sarjad minden földi élet. Ő az, aki óvja, védi a Föld valamennyi teremtményét. Ő az, aki táplálja testünket, lelkünket és szellemünket és a Föld valamennyi teremtményének. Ő az, aki elengedi, s lebontja azt, aminek elérkezett az ideje, hogy visszakerülhessen az Élet örök körforgásába. A tanfolyamon beszélgetünk, arról, hogy hogyan tudja egy nő megélni mindezeket a minőségeket az életében, beszélgetünk a Boldogasszony ünnepekről, melyek az évkör ünnepei, a 7 Boldogasszonyról, a hetes szám szakralitásáról. De szó lesz a boldogságról, mi a boldogság, hogy mitől is boldog egy nő, mi tesz minket, nőket boldoggá, hogy hogyan tudunk kiteljesedni nőként.
Ezt a csodálatos utazást egy gyönyörű női szertartással zárjuk.
Minden alkalommal beszélgetünk az adott témáról, és ennek megfelelően végzünk a női testet és a lelket gyógyító, erősítő Naliní női jóga gyakorlatokat.

A foglalkozások tanfolyam jellege miatt, van lehetőség a folyamatos fejlődésre, hétről-hétre egymásra építjük a gyakorlatok fokozatait. Azoknak kifejezetten javasolt a tanfolyam, akiknek női problémájuk van, és terápiás jelleggel szeretnének járni Női jóga foglalkozásra.

Minden héten, egy elméleti összefoglalót kapnak a résztvevők!

A tanfolyamra előzetes bejelentkezés szükséges helyedet 10.000 Ft előleg vagy a teljes összeg befizetésével tudod biztosítani. A jelentkezők száma korlátozott, minimum 15 fővel indul. A tanfolyam díja: 28.900 Ft (alkalmankénti fizetéssel 2.700 ft/alkalom).

Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní (a Naliní Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora/facilitátora, Női életmód tanácsadó, Naliní Női szertartás vezető, Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing®), Birthlight Kismama jóga és Babás jógaoktató, Jóga oktató képzések vezetője, Okleveles Jóga és meditáció oktató (E-RYT 500; RPYT), Yin jóga oktató)


Jeletkezés:
Oktató: Kovács Gyöngyi Naliní
 


Boldog-asszonyok-Kezdő Naliní Női jóga tanfolyam

Kezdő Naliní Női Jóga indul!

Téma: Boldog-asszonyok


12 alkalmas tanfolyam indul 2020. január 15-én, szerdánként 17.15-18.45-ig


Ha erzed a hivast, akkor erdemes idoben jelentkezni, mert a tanfolyamok mindig par het alatt betelnek, es varolista szokott lenni!
Jelentkezni lehet e-mailben: padma@jogastudio.hu e-mail címen.
Helyszín: Sankalpa jóga és mozgás műhely (Bp 1073 Erzsébet krt 54.)

Boldogasszony magában foglalja a Fény Őrzését, annak visszaadását. Ő a kapuja életnek-halálnak és az újjászületésnek. Ő az, aki Földanyai minőségeket hordozva befogadja a magot, s belőle sarjad minden földi élet. Ő az, aki óvja, védi a Föld valamennyi teremtményét. Ő az, aki táplálja testünket, lelkünket és szellemünket és a Föld valamennyi teremtményének. Ő az, aki elengedi, s lebontja azt, aminek elérkezett az ideje, hogy visszakerülhessen az Élet örök körforgásába. A tanfolyamon beszélgetünk, arról, hogy hogyan tudja egy nő megélni mindezeket a minőségeket az életében, beszélgetünk a Boldogasszony ünnepekről, melyek az évkör ünnepei, a 7 Boldogasszonyról, a hetes szám szakralitásáról. De szó lesz a boldogságról, mi a boldogság, hogy mitől is boldog egy nő, mi tesz minket, nőket boldoggá, hogy hogyan tudunk kiteljesedni nőként.
Ezt a csodálatos utazást egy gyönyörű női szertartással zárjuk.
Minden alkalommal beszélgetünk az adott témáról, és ennek megfelelően végzünk a női testet és a lelket gyógyító, erősítő Naliní női jóga gyakorlatokat.

A foglalkozások tanfolyam jellege miatt, van lehetőség a folyamatos fejlődésre, hétről-hétre egymásra építjük a gyakorlatok fokozatait. Azoknak kifejezetten javasolt a tanfolyam, akiknek női problémájuk van, és terápiás jelleggel szeretnének járni Női jóga foglalkozásra.

Minden héten, egy elméleti összefoglalót kapnak a résztvevők!

A tanfolyamra előzetes bejelentkezés szükséges helyedet 10.000 Ft előleg vagy a teljes összeg befizetésével tudod biztosítani. A jelentkezők száma korlátozott, minimum 15 fővel indul. A tanfolyam díja: 28.900 Ft (alkalmankénti fizetéssel 2.700 ft/alkalom).

Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní (a Naliní Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora/facilitátora, Női életmód tanácsadó, Naliní Női szertartás vezető, Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing®), Birthlight Kismama jóga és Babás jógaoktató, Jóga oktató képzések vezetője, Okleveles Jóga és meditáció oktató (E-RYT 500; RPYT), Yin jóga oktató)


Jeletkezés:
Oktató: Kovács Gyöngyi Naliní
 


Utalványok