06-1-220-7013 06 20 552-6305

H-P:15-21 K-Sz-Cs: 8-21 Sz: 8-20 Padma Jógastúdió

Új tanfolyamok

Középhaladó Naliní Női Jóga tanfolyam szerdánként

Téma: Energetika, csakrák, kósák, nádik, granthik, vájuk.

Középhaladó 11 alkalmas tanfolyam indul 2018.  január 17-én, szerdánként 18.15-20.00-ig

A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges 5000 Ft előleg befizetésével.

 A jelentkezők száma korlátozott. Részvételi díj: 22.000 Ft.

A tanfolyam témája az energetika, az energia központok, csakrák, nádik, kósák, vájuk. Az energiaközpontok, és az energiarendszer kiegyensúlyozására, harmonizálására végzünk női jóga gyakorlatokat.

A foglalkozások tanfolyam jellege miatt, van lehetőség a folyamatos fejlődésre, hétről-hétre egymásra építjük a gyakorlatok fokozatait. Azoknak kifejezetten javasolt a tanfolyam, akiknek női problémájuk van, és terápiás jelleggel szeretnének járni Női jóga foglalkozásra.

Minden héten, egy elméleti összefoglalót kapnak a résztvevők!

Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní (a Naliní Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora/facilitátora, Női életmód tanácsadó, Naliní Női szertartás vezető, Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing®), Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Okleveles Jógaoktató (E-RYT 500; RPYT), elvégeztem a Perinatális szaktanácsadói képzést (ELTE), Yin jóga oktató)

Jelentkezni lehet a stúdió recepcióján. Minimum 15 fővel indul.


Jeletkezés:
Oktató: Kovács Gyöngyi Naliní

Postnatal jóga

 -szülés utáni első hat hét jógája-

2018. január 25.-én csütörtökön 13.00-14.30-ig

(Minden hónap utolsó csütörtökén!)

A baba születése utáni első hat hetet gyermekágyas időszaknak nevezzük, amely során a fő feladatok: a gerinc és a medencealapi izmok, méh, hasi szervek regenerációja, a hát, a váll merevségének enyhítése. Fontos a pihenés, az alvás támogatása, a megfelelő energiaszint elérése.

Könnyen megtanulható jógagyakorlatok, légzőgyakorlatok, relaxáció segítik a mamát a feltöltődésben, amelyek a napi életritmusba is beilleszthetőek. A gyakorlatokat a babával, papával együtt is végezheti a mama, jó hatású az egész családra.

A 90 perces foglalkozás első részében beszélgetünk a gyermekágyas időszak jellemzőiről, mire készülj, mit gondolj át, beszélj meg a pároddal.

A második részben megtanuljuk az első hat hétben végezhető jógagyakorlatokat, légzőgyakorlatokat, relaxációs technikákat.

 

Szeretettel várunk még a várandósságod alatt! 

 

Az egy alkalmas foglalkozás díja 2 250.- Ft

Kérünk, hogy jelentkezz be a recepción.

A foglalkozás minimum 4 fővel indul.

 

Tartja: Rashid Anita (Birthlight Kismama- és Babás jóga oktató)


Jeletkezés:
Oktató: Rashid Anita

Papás - szülésfelkészítő workshop

Indul 2018. január 27.-én szombaton 9.00-12.15-ig és

2018. március 3.-án  szombaton 9.00-12.15-ig

A foglalkozás témái:

- A kismama jógán tanultak, tapasztaltak elmélyítése

- Vajúdási és szülési testhelyzetek gyakorlása, amelyek segítik a babát és a mamát

- Légzéstechnikák, hangok a szülés különböző szakaszaiban

- A szülés menete, beindulásának jelei, szakaszai, praktikák

- Medencealapi izmok tudatosítása, tudatos lazítása

- Szülés utáni gyakorlatok

- Információk a szoptatásról

 

Azokat a kismamákat is várjuk, akik nem vettek részt kismama jóga órán.

Az egyes témák arányát minden alkalommal a csoport érdeklődése irányítja.

 

A workshopon a 34. héttől lehet részt venni. A workshop minimum 6 párral indul.

Részvételi díj: 5.000 Ft/pár.

A workshopra előzetes bejelentkezés szükséges előleg befizetésével.

 

Szeretettel Várok Mindenkit!

Tartja: Rashid Anita (kismama jóga és babás jógaoktató)


Jeletkezés:
Oktató: Rashid Anita

Csütörtöki Kezdő Naliní Női Jóga

Téma: Mesék a női lélekről tanfolyam indul

     

                       

 

12 alkalmas tanfolyam január 25-én, csütörtökönként 18.00-19.30-ig

 

A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges 5000 Ft előleg befizetésével.

 Minimum 8 fővel indul. Részvételi díj: 24.000 Ft.

 

Léteznek olyan mesék, melyek gyógyírt nyújtanak. A kulcsot nyújtják ahhoz a kapuhoz, melyen túl az ősi női erő forrása fakad. A mítoszok, mesék, ezt a kaput kitárva, új és új történeteket hívnak elő a lelkünkből. Saját történeteinket értelmezzük újra, s így jutunk egyre közelebb és közelebb Önmagunkhoz, legbelsőbb világunkhoz, és annak megértéséhez. Ezek a mesék szájról szájra, egymásnak szeretettel átadva maradtak fenn, s hirdetik ma is a lélek szabadságát, az erejében bízva, nyugalommal bíró, természettel összhangban élő női erőt. A Naliní női jóga tanfolyam témáját Clarissa Pinkola Estes: Farkasokkal futó asszonyok c. könyve ihlette. A 12 alkalmas tanfolyam minden egyes foglalkozásán egy-egy mesét hallhattok. Meséket a női lélek viszontagságokkal, félelmekkel, árnyakkal, tanításokkal, megértéssel, szeretettel, méltán elnyert jutalommal tarkított útjáról. A női lélekkel összhangban, női testünket terápiás hatással bíró női jógagyakorlatokkal, női mantrákkal, mudrákkal, energetikai gyakorlatokkal, légzőgyakorlatokkal hozzuk finom egyensúlyba. A tanfolyam alatt szerepet kapnak a női rítusok, a női szakralitásra való ráhangolódás. Az utolsó alkalommal egy női beavatási szertartáson vehettek részt! Gyertek, és járjunk be egy utat közösen, női körben, hétről hétre, együtt utazva többek közt a csontok felett éneklő Farkasasszonnyal, a tüzes koponyát hordozó bölcs Vasziliszával, egészen a Beavatásig, a Föld alatti erdőben. Gyertek, és halljuk együtt a mesét, s az úton találjatok rá a saját mesétekre, mely megszólítja és gyógyítja női lelketeket!

 

A gyakorlás közben kondicionáljuk és erősítjük a medencealapi izmokat. A foglalkozások tanfolyam jellege miatt, van lehetőség a folyamatos fejlődésre, hétről-hétre egymásra építjük a gyakorlatok fokozatait. Azoknak kifejezetten javasolt a tanfolyam, akiknek női problémájuk van, és terápiás jelleggel szeretnének járni Női jóga foglalkozásra. Minden héten, egy elméleti összefoglalót és házi feladatot kapnak a résztvevők!

 

Tartja: Várallyay Éva (Naliní Női jógaoktató, képződő Naliní Női szertartásvezető, Vörös sátor facilitátor, család-és párterapeuta)


Jeletkezés:
Oktató: Várallyay Évi

Naliní Flow

Női Jóga tanfolyam indul

 

 

12 alkalmas tanfolyam január 25-én, Csütörtökönként 19.30-20.30-ig

 

A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges 5000 Ft előleg befizetésével.

 A jelentkezők száma korlátozott. Részvételi díj: 21.600 Ft.

 

A Naliní Flow tanfolyamon a Naliní Női Jóga ászana sorait fűzzük egybe, s végezzük egymás után, míg végül a női test és lélek egy mozgásos meditációban táncra kél. A 12 alkalom során végighaladunk többek közt az elemek táncain, megfigyeljük az ászana sorozatok női testre és lélekre gyakorolt hatását, női mantrákkal, mudrákkal, energetikai gyakorlatokkal és minden alkalom végén relaxációval tesszük teljessé a gyakorlást. A foglalkozások tanfolyammá fűződnek, hétről-hétre egymásra építjük a gyakorlatok fokozatait, így megvan a lehetőség a folyamatos fejlődésre. Az ászana sorozatok dinamikus gyakorlást tesznek lehetővé, melynek során lecsendesedik az elme, teret adva a belső csendnek, a belső figyelemnek. A sorozatok elemeit először minden alkalommal külön, lassabb tempóban is gyakoroljuk, így a tanfolyam kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott. Azoknak kifejezetten javasolt a tanfolyam, akik mintegy mozgásos meditációként, áramlásban szeretnék megtapasztalni a Naliní női jóga finom érzeteket, női energiákat ébresztő hatását. A Naliní flow gyakorlás ugyanúgy javasolt azoknak, akik női problémák miatt terápiás jelleggel szeretnének járni a női jóga órákra.

 

Tartja: Várallyay Éva (Naliní Női jógaoktató, képződő Naliní Női szertartásvezető, Vörös sátor facilitátor, család-és párterapeuta)

 

Jelentkezni lehet a stúdió recepcióján. Minimum 8 fővel indul. 


Jeletkezés:
Oktató: Várallyay Évi

Szombati Kezdő Naliní Női Jóga

Téma: Szófiát követve - a női bölcsesség nyomában

10 alkalmas tanfolyam indul január 20-án, szombatonként 16.30-18.00-ig

A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges 5000 Ft előleg befizetésével.

 Minimum 8 fővel indul. Részvételi díj: 20.000 Ft.

A múlt bajai és örömei formáltak olyanná, amilyen most vagy. Ennek elfogadása, és hogy mindezek ellenére ne legyél haraggal, dühvel és irigységgel teli, érettséget feltételez, és annak felismerését, hogy az életed a sajátod, és az elhatározásodon múlik, hogy hogyan éled. Lehet, hogy ez könnyen megy, lehet, hogy nehezebben. A tanfolyam során megélheted és kiteljesítheted a bölcsesség, együttérzés, humor, felháborodás, határozott cselekvésre való képesség és a kellő érettség energiáit. Ehhez meg kell szabadulnod a korábbi haragjaidtól és kiábrándultságaidtól. Erős elhatározásra, komoly eltökéltségre és fáradozásra van szükséged, hogy megszűnj a múltad áldozatának és foglyának lenni. A bölcsesség és akarat ezen leckéje azonban megéri a belefektetett munkát és energiát. 10 héten keresztül végiggondolhatod mindazt a tudást, amit saját tapasztalataid által nyertél. Feltárhatod a jelentésteliség belső birodalmát, megnézheted, hogy mi az, ami igazán fontos. Könyörületes lehetsz és döntésképes, sőt, ha erre van szükség – főleg változás idején – félelmetes is. Ismerd meg hát az erődet, ami segít az igazság keresésénél, vezérli az ösztöneidet és irányítja lényeglátásodat.  Ahhoz, hogy a tudás cselekedetté érjen benned, „ami sok, az sok” energiáira van szükséged megszelídítve a praktikus bölcsességgel, és megtoldva a spirituális bölcsesség távlataival. A legnagyobb feladat néha a megbocsátás, ami nem megy együttérzés nélkül, mind önmagad, mind mások irányában. Az összpontosításra is szükséged lesz, ami melegséggel és fénnyel tölti el belső világodat, a láthatatlan tűzre szintúgy, ahol az erőidet összegyűjtheted, és élvezheted a gyógyírt hozó nevetést.

Az alábbi kérdéseket járjuk körbe hétről-hétre:

Mit tanultál az életről saját élményeid alapján? Milyen igazsággal kellene szembenézned? Mi a legbölcsebb irány számodra? Van humorérzéked? Tudsz jóízűen nevetni? Van benned bátorság és lélek, bölcsesség és együttérzés? Felháborít az igazságtalanság és a közöny? Közösségi ember vagy? Hiszed-e, hogy az életnek van értelme, és hogy számít, hogyan cselekszel? Törődsz mások jólétével is a sajátodon túl? Fontosak számodra az eltűnőben lévő értékek, közvetlen környezeted és bolygónk sorsa? Megedzettek téged a nehéz időszakok? Számíthatnak rád? Van elég időd és energiád, hogy részt vegyél a közös munkában?

Ha nagyon vágysz a válaszokra és befogadó vagy, a válaszok megérkeznek az elcsendesedésben, a várakozásban, a keresésben.

A gyakorlás közben kondicionáljuk és erősítjük a medencealapi izmokat. A foglalkozások tanfolyam jellege miatt, van lehetőség a folyamatos fejlődésre, hétről-hétre egymásra építjük a gyakorlatok fokozatait. Azoknak kifejezetten javasolt a tanfolyam, akiknek női problémájuk van, és terápiás jelleggel szeretnének járni Női jóga foglalkozásra. Minden héten, egy elméleti összefoglalót és házi feladatot kapnak a résztvevők!

Tartja: Török Blanka Csilla (Naliní® Női jóga oktató, Gyermek jóga oktató)


Jeletkezés:
Oktató: Török Blanka Csilla

Az 5 elem és a nő, a női egészség

Indul március 3-án, szombaton 10.00-13.00-ig

A worksopra előzetes bejelentkezés szükséges 3000 Ft előleg befizetésével.

 Minimum 5 fővel indul. Részvételi díj: 6.000 Ft.

Az elemek erejének és harmóniájának köszönhetjük azt, hogy jól érezzük magunkat, egészségesek, életerősek, vidámak, könnyedén teremtők vagyunk. Megéljük a nőiességünket, széppé és vonzóvá válunk, mindezt könnyedén és természetesen. Az 5 elem (Föld, Levegő, Víz, Tűz, Szellem/Fény) harmóniájának 3-as szinten kell meglennie. Testi szinten, Lelki szinten és Szellemi szinten.  A fizikai test szintjén, ismernünk kell a szerveinkhez tartozó elemeket és tudnunk kell, hogy számunkra mi a harmónia az elemek arányában. Azért nem egyensúlyt írok, mert az egyensúly szerint mindenből ugyan annyi van. Viszont ha Te egy Tűz minőségű, szenvedélyes Nő vagy, akkor számodra nem kiteljesedést hoz az, ha ugyanannyi víz van benned, mint Tűz, hanem kibillenést, betegségeket és energia hiányt. ​Lelki és Szellemi szinten is ugyan olyan fontos tisztába lennünk ezekkel.

Hiába tudom a fizikai testem szintjén és működtetem jól az elemek harmóniáját, ha Lelki és/vagy Szellemi szinten ez már nem működik, akkor borul a rendszer.  A legrosszabb az, ha mindhárom szinten káosz, kibillenés van. Ezekről fog szólni "A​z 5 elem és a nő, ​a ​női egészség" workshop.

Várunk sok szeretettel!

Tartja: Majoros Melinda (Női önismereti és életvezetési tanácsadó, Acces Bars® kezelő, csakrakurzus vezető, női jóga oktató, női egészségmegőrző tréner)


Jeletkezés:
Oktató: Majoros Melinda

Női csakra kurzus

7 alkalmas tanfolyam indul

2018. március 24-én, szombaton 9.00-16.00-ig

 

A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges 50 % előleg befizetésével.

A létszám limitált, minimum 5 fővel, maximum 10 fővel indul. Részvételi díj: - egy összegben: 98.000,- (14,000 ft./alkalom) - 2 részletben: 56.000,-/részlet (16.000 ft/alkalom) Az első részlet fizetési határideje: március 23., vagy a szabad helyek betöltéséig.

Az emberi testben 7 fő energiaközpont (csakra) található, mely felveszi, továbbítja és transzformálja az energiát. A csakrákkal való munka segít megismerni, megérteni önmagunkat, rájövünk arra, hogy hol vannak elakadások az energetikai rendszerünkben és az életünkben. Megismerjük a csakrákhoz tartozó erőket, megtanuljuk földelni magunkat és csatlakozni az égi energiákhoz is.

A 7 találkozó során lépésről-lépésre haladunk és célzott csakragyakorlatokkal feloldunk minden olyan blokkot, amelyek miatt nem működnek az emberi és spirituális kapcsolataink, és az életünk egyéb területei. E mellett integráljuk elveszett női részeinket és gyógyítjuk az évezredek során felhalmozott energetikai és érzelmi sérüléseket. A hét alkalomból álló kurzus során egy csakrát 1 nap alatt veszünk végig. Türelemmel és nagy odafigyeléssel kell haladni a csakrák, az energiák világában. Ha nem tartjuk be a szabályokat, akkor nagyon komoly pszichés és fizikális következmények jelentkeznek! Az energiák világa NEM játék! Viszont ha odafigyelsz magadra, a fokozatosságra, a határokra, akkor egy leírhatatlanul csodálatos utazásban lesz részed!

A kurzus során fokozatosan erősödik a koncentrációd, a tudatosságod folyamatosan tágul és a tested elkezd meggyógyulni, megerősödni. Ez a folyamat nélkülözhetetlen a spirituális képességeid működtetéséhez.

A csakrakurzus végére, mindenkinek össze fog állni a saját 7 elemből álló csakragyakorlat sorozata, amely végig kíséri az életén, és egy támogató erőforrásként lesz jelen.

A koronacsakra napon egy mély transzformáló, labirintus utazáson veszel részt, ahol beavatást nyerhetsz mind a 7 csakrádba.

 

-       A kurzus 3,5 hónapig tart (márc. 24.; ápr. 14.; ápr. 22.; máj. 5.; máj. 19.; júni. 2.; júni. 16.;

-       Egy alkalom 9:00-16:00-ig tart

-       Minden alkalommal lesz elmélet is és gyakorlat is.

-       A kurzus anyagát minden alkalommal jegyzet formájában átadom.

Ha itt a helyed, érzed a hívást.

Várunk Téged sok szeretettel!

 

Tartja: Majoros Melinda (Női önismereti és életvezetési tanácsadó, Acces Bars® kezelő, csakrakurzus vezető, női jóga oktató, női egészségmegőrző tréner)


Jeletkezés:
Oktató: Majoros Melinda

HOGYAN VEZESS NŐI KÖRÖKET képzés

tanácsadóknak, terapeutáknak, trénereknek

A képzés időpontja: február 24-25 (szombat-vasárnap) 9:00-16:00-ig

Jó néhányunkban ébred annak a vágya, hogy vezessük és összefogjuk női közösségünket. Látjuk és érezzük a világ kibillentségét, és szüntelenül ott lüktet és pulzál bennünk a tenni akarás. Jobbítani, segíteni, összetartani, utat mutatni… Erre hivatott a Női kör. Ha te is szeretnél Női köröket vezetni, de bizonytalan vagy, hogy miként is kell elkezdened, akkor itt a lehetőség, hogy ezt megtanuld! A 2 napos, intenzív képzésben átadok neked mindent, amire szükséged van ahhoz, hogy te is elindíthasd és vezethesd a Női körödet.

 

Miről fog szólni ez a 2 nap?

Első nap:

- Hogyan hangolódj rá a Te témádra, amit neked kell a női körödben átadnod?

- Elmélet és gyakorlat egy női kör létrehozásához és levezetéséhez.

A tér minősége. Hogyan hozz létre Szakrális teret a női körödhöz? (Miért létfontosságú ez a rész?)

Hogyan készíts oltárt, milyen eszközökre lesz szükség (Miért elengedhetetlen ez egy női kör levezetésénél?)

Saját élmény gyakorlatok a női körhöz. Ezen a napon te is megtapasztalod ezeket a gyakorlatban.  (Pl.: kezdés, csoport összehangolás, elakadások feloldása, lezárás )

Önismereti feladatok a nőiséget ért sérülések oldásához és a nőben szunnyadó erők felébresztéséhez.

A női önismeret szakaszai.

 

Második nap

- Csoportdinamika kezelése.

Hogyan kommunikálj, mire figyelj oda?

Hogyan dolgozz az interneten, mire van szükséged ahhoz, hogy el tudj indulni? (Eszközök, melyek ingyenesen használhatók és segítségedre vannak.)

Különböző marketing fogások, hogy el tudj jutni a leendő Női köröd tagjaihoz.

A két nap lezárása, felmerülő kérdések átbeszélése.

 

Ajándékok:

– Kidolgozva 2 téma a Női kör megtartásához (4 és 6 alkalmas női körökhöz).

– 8 db hírlevél és 1 db sales oldal leírása.

– 17 db facebook poszt a Női kör hirdetéséhez

– Zárt online csoport, ahol további rengeteg hasznos tanácsot és segítséget kapsz a Női köröd létrehozásához, elindításához, vezetéséhez és lezárásához.

– Oktató videók, melyeken bemutatom, hogy hogyan kell létrehozni blogot, facebook rajongói oldalt és azt, hogy mi mindent kezdhetsz velük + hírlevél küldés

 

A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges 50 % előleg befizetésével.

A létszám limitált, minimum 4 fővel, maximum 10 fővel indul. Részvételi díj: 44.000 ft. mely tartalmazza a jegyzeteket és az ajándékokat is.

 

Várunk Téged is sok szeretettel!

 

Tartja: Majoros Melinda (Női önismereti és életvezetési tanácsadó, Acces Bars® kezelő, csakrakurzus vezető, női jóga oktató, női egészségmegőrző tréner)


Jeletkezés:
Oktató: Majoros Melinda

Utazás a Csakrák világában

(csakrameditációk az egységünkért)

7 alkalmas tanfolyam indul

2018. február 23-án, pénteken 19:00-21-00-ig

A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges 5000 Ft előleg befizetésével.

 Minimum 6 fővel indul. Részvételi díj: alkalmanként 3.000 Ft, egyben a tanfolyam 17.500 Ft /azaz 2.500 Ft/ alkalom

 

A testedben lévő 7 fő energiaközpontod tisztítása, harmonizálása és rezgés szintjének megfelelő szintre történő emelése nagyon fontos, hiszen a csakráidon keresztül jutsz hozzá az univerzális erőkhöz, energiákhoz. Ők azok, akik felveszik, továbbítják és transzformálják az életenergiát. Az életenergia felvételében és szabad áramlásában akkor keletkezik blokk, ha valamelyik csakra (csakrák) nem működik megfelelően. Csakráid nem megfelelő működése többek között okozhat különféle fizikai és lelki problémát (betegséget), nehéz élethelyzet kialakulását, párkapcsolatot érintő elakadásokat, önmegvalósítási blokkokat.. stb. Szintén a csakrákban lévő elakadások okozzák a spirituális képességek bezáródását. Ez a tanfolyam a csakrák megerősítését, tisztítását és harmonizálását segítő meditációs sorozatomra. 7 alkalommal fogunk találkozni, és mindegyik alkalommal egy-egy csakra tanításaiban és energiáiban mélyedünk el.

 

Az est menete az alábbiak szerint fog alakulni:

- nyitó kör (ez segít a ráhangolódásodban, és a térbe való megérkezésedben)

- majd átadom az adott csakrához tartozó tanításokat (természetesen a menet közben felmerülő kérdéseket körüljárjuk, átbeszéljük)

- utána az általam vezetett meditáció segítségével kapcsolódsz a csakrádhoz (tisztítás, harmonizálás, rezgésszint emelés)

- meditáció után átbeszéljük az élményeket, a felmerülő krédéseket és azt, hogy miként tudod könnyedén beépíten a mindennapjaidba az adott csakra tanításait

 

A további időpontok:

1. alkalom: február 23. – gyökércsakra; Témája: Biztonság, Stabilitás, Anyagiak, Önmagunk táplálása, Testünk elfogadása és szeretete

2. alkalom: március 9. - szakrális csakra

3. alkalom: március 23. - napfonatcsakra

4. alkalom: április 6. - szívcsakra

5. alkalom: április 20. - torokcsakra

6. alkalom: május 4 . - homlokcsakra

7. alkalom: május 18 . – koronacsakra

 

Tartja: Majoros Melinda (Női önismereti és életvezetési tanácsadó, Acces Bars® kezelő, csakrakurzus vezető, női jóga oktató, női egészségmegőrző tréner) 


Jeletkezés:
Oktató: Majoros Melinda

Utalványok