06-1-220-7013 06 20 552-6305

H-P:15-21 K-Sz-Cs: 8-21 Sz: 8-20 Padma Jógastúdió

Új tanfolyamok

Papás - szülésfelkészítő workshop

Indul 2018. április 28.-án  és május 26.-án mindig szombaton 9.00-12.15-ig

 

A foglalkozás témái:

- A kismama jógán tanultak, tapasztaltak elmélyítése

- Vajúdási és szülési testhelyzetek gyakorlása, amelyek segítik a babát és a mamát

- Légzéstechnikák, hangok a szülés különböző szakaszaiban

- A szülés menete, beindulásának jelei, szakaszai, praktikák

- Medencealapi izmok tudatosítása, tudatos lazítása

- Szülés utáni gyakorlatok

- Információk a szoptatásról

Azokat a kismamákat is várjuk, akik nem vettek részt kismama jóga órán.

Az egyes témák arányát minden alkalommal a csoport érdeklődése irányítja.

 

A workshopon a 34. héttől lehet részt venni. A workshop minimum 6 párral indul.

Részvételi díj: 5.000 Ft/pár.

A workshopra előzetes bejelentkezés szükséges előleg befizetésével.

 

Szeretettel Várok Mindenkit!

 

Tartja: Rashid Anita (kismama jóga és babás jógaoktató)

 


Jeletkezés:
Oktató: Rashid Anita

Holdidő- Szakrális Női Kör

Féléves tanfolyam indul 2018. június 1-én.

       

A finomabb energiákkal való foglalkozás segít a nőknek megismerni önnön lényüket, kiteljesedni, megélni a női szerepeket, tudatosítani saját testüket, lelküket, s ezáltal megelőzni a női problémákat, illetve terápiás célzattal megszüntetni azokat. A női kör ereje segít megtalálni a bennünk rejlő egyensúlyt. Ezt a tanfolyamot azoknak a csodálatos nőknek indítom, akik szeretnének a nőiségükben kiteljesedni…Mindenkit szeretettel várok, aki szeretné megtalálni női erejét, női önbizalmát, és szeretné kibontakoztatni a magában rejlő női mélységeket és jól érezni magát nőként a saját életében. De azok jelentkezését is várom, akik a női egészség megőrzése vagy helyreállítása miatt szeretnének magukkal foglalkozni. A tanfolyam részét képezi, egy személyre szóló gátizomtorna és egy személyre szóló Naliní női jóga gyakorlatsor. Minden alkalom után kapnak jegyzetet és házi feladatot a résztvevők, hogy otthon is tudják folytatni a gyakorlást. A tanfolyamon beszélgetünk arról, hogy mit jelent az, hogy szakrális, mi a szakrális tér és idő, hogyan tudja egy nő megélni és mennyire van tisztában a szakralitásának erejével, hogyan ismeri fel a női szentségét és bölcsességét, hogyan tudja előhívni a teste és a lelke szakrális őserejét, hogyan tudja megszentelni a női létét egy testi-lelki utazással, hogy a női lelke tisztán és önfeledten ragyogjon... Témák: Szakralitás, Mindennapi rítusok, Gátizomtorna, Egészséges Női Életmód, Önismeret, Naliní Női jóga gyakorlás, Menstruációs beavatási szertartás, Női archetípusok, a Mell egészsége, Szexualitás, Körtánc, Szakrális énekek, Yoni, Menstruációs ciklus, stb. A tanfolyam részét képezi egy teljes Gátizomtorna tanfolyam…A női körünket egy 3 napos szakrális női táborral nyitjuk…Vendég előadók programjai színesítik a képzést. Minden alkalommal van Naliní Női jóga gyakorlás.

A jelentkezés előfeltételei: - A női kör teljesen nyitott, arra bárki jelentkezhet, nincs szükség előképzettségre. Jelentkezési határidő: 2018. május 20. Jelentkezni lehet 40.000 Ft előleggel a recepción. A részvételeket a jelentkezések beérkezési sorrendje alapján tudjuk biztosítani. Minimum létszám 10 fő, maximum létszám 20 fő.

A képzés díja: 119.9000. Ft (az ár tartalmazza a képzés, az előadók, az eszközök, a programok, a 3 napos hétvégén a programok, a szállás, és az étkezés díját). Korai befizetési kedvezmény: 2018. április 15-ig egy összegben befizetve a képzés díja: 89.000 Ft. (Más kedvezménnyel nem vonható össze.) Részletfizetés lehetséges, 3 részletben. Vidékieknek 10% kedvezmény (más kedvezménnyel nem vonható össze.) A képzés díja, hozzájárulás ahhoz, hogy ez a képzés létrejöhessen, hogy létre jöjjön az energiacsere.

Időpontok: 2018 júni. 1-2-3; júli. 21.; aug. 11.; szept. 15.; okt. 20.; nov. 17.; dec. 1. A tanfolyam 6 napból és egy 3 napos szakrális női táborból áll.
A tábor időpontja: 2018. június 1-2-3-ig a Naptanyán. Részletek a résztvevőknek. A képzés helyszínei: Budapest (Padma Jógastúdió) és Zebegény (Naptanya)

A tanfolyam vezetője: Kovács Gyöngyi Naliní (a Naliní Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora/facilitátora, Női életmód tanácsadó, Naliní Női szertartás vezető, Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing®), Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Okleveles Jógaoktató (E-RYT 500; RPYT), elvégeztem a Perinatális szaktanácsadói képzést (ELTE), Yin jóga oktató vagyok)

Várjuk jelentkezésedet!

Padma Jógastúdió, 1148. Bp. Bánki D. u. 62. tel: 220-7013; 06-20-438-7010;
e-mail:
padma@jogastudio.hu; www.jogastudio.hu


Jeletkezés:
Oktató: Kovács Gyöngyi Naliní

Vörös Sátor beavatás – kapu a női őserőhöz

 Léteztek vörös sátrak, ahol a sátrat díszítő vörös kelmék sorra tanúi lehettek egy ősi csodának. Ez a   csoda, a női lélek ősi forrásának megtalálása, az abban való megmerítkezés.

 Léteztek egykoron vörös sátrak, ahova belépve, tárt karokkal fogadta a kislány lelket egy olyan erő-   kör,  ahol meséken, táncokon, magán az öröm-együttléten át, mint lágy hullám, anyáról lányra,   nővérről  nővérre szállt át a tudás.

 A vörös kelméken át, a sátorba csak nők léphettek be. Ez egy titkos kis világ volt, és a női együttlét   ereje alkotta tartólábait…

 A nő lelke ma is éhezi, szomjazza ezt az ősi erőforrást, s ha megkóstolja, ha egyszer rátalál, sejtjei   elkezdenek emlékezni ezekre az egykor létező szertartásokra, erre az egykor élő és vibráló ősi   kapcsolatra.

 

Kedves nők, asszonyok, lányok!

Szeretettel invitállak Titeket egy olyan szertartásra, ahol ezt az erőt idézzük fel, ebbe az ősi erő világba építünk kaput együtt. A Vörös sátor beavatáson egy csodálatos szertartásban részesülhetsz, ahol megkaphatod azt a beavatást, melyre szíved mélyén mindig vágytál, és melyben hiszem, hogy minden nőnek részesülnie kellene.

Időpont: 2018. május 26. szombat, 9.30 – 16.00

Részvételi díj: 8.500 Ft. Előzetes bejelentkezés szükséges 5000 Ft előleg befizetésével.  Minimum 8 fővel indul. Kérlek, érkezz időben, 9 órától már gyülekezzünk a jógastúdióban!

Amit hozz magaddal:

- hosszú szoknyában, vagy ruhában legyél, ha lehetséges piros árnyalatúban

- ha menstruálsz a beavatás napján, hozz pluszban egy piros övet, vagy csípődre köthető sálat

- hozz egy olyan tárgyat az oltárra, mely számodra a nőiséged jelképezi

- a női kör erejét megtartva, a nap során közösen fogyasztjuk el ebédünket, így kérlek, hozz olyan ételt, melyet a többiekkel is szívesen megosztanál a stúdióban

- hozz szívedben nyitottságot, szemedben a nőiséged tüzét, méhedben az ősi erőd gyökereit.

A szertartás vezetőjeként szeretettel várlak Téged, ha megszólít a beavatás és a Vörös sátrak üzenete.

Várallyay  Éva  (Naliní Női Jóga oktató, a Nemzetközi Vörös Sátor mozgalom aktivátora, Naliní szertartásvezető(képződő), család-és párterapeuta)

A bevatás DeAnna L’am által védjegyzett, a Nemzetközi Vörös Sátor Mozgalom (Red Tents In Every Neighborhood Global Network) keretein belül megtartott szertartás. A Vörös Sátor Mozgalom tagjaként, szeretném hírét vinni a Vörös sátrak fontosságának, ha minél több városba, közösségbe eljutna a híre annak, hogy a szakrális női körök ereje hogyan ébreszti fel a női lélek ősi tárházát.

Ha szeretnél a mozgalomhoz csatlakozni: http://www.deannalam.com/global-network/   


Jeletkezés:
Oktató: Várallyay Évi

Naliní Flow - kezdő női jóga tanfolyam

4 alkalmas tanfolyam indul április 26-án, Csütörtökönként 18.00-19.30-ig

A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges 4000 Ft előleg befizetésével.  A jelentkezők száma korlátozott. Részvételi díj: 8.000 Ft.

A Flow maga az áramlás, a befogadás és elengedés, a fény és sötét, a be-és kilégzés egymás utáni, vég nélküli ismétlődése.  A Naliní Flow tanfolyamon a Naliní Női Jóga gyakorlatait fűzzük egybe, s végezzük egymás után, A gyakorlatok sorokká fűződnek, melyet kellemes zenére gyakorlunk együtt. A zene velünk áramlik a gyakorlás alatt, és mi a zenével. Együtt lélegzünk, együtt mozdulunk, és a női kör erejét felhasználva utazunk együtt a 90 perc alatt, míg végül a női test és lélek egy mozgásos meditációban táncra kél.

A 4 alkalom során megismerkedhettek:

- az első két alkalommal a lágy, női energiáinkat ébresztő ászana sorozatokkal, köztük a Holdüdvözletekkel, a Víz és Föld sorozat táncával, melyek érzelmeink mélységeit, finom, női oldalunkat, gyökereinkkel való kapcsolódásunkat erősítik.

- Majd a forró tüzet szító Napüdvözletek, tisztító energetikai gyakorlatok, aktív, amazon énünket felébresztő ászana sorok kerülnek előtérbe. Gyakorlásukkal a tűz körülöttünk, és bennünk is feléled, ébresztve a tavasz, az újrakezdés energiáit. 

Női mantrákkal, mudrákkal és minden alkalom végén relaxációval tesszük teljessé a gyakorlást. A foglalkozások tanfolyammá fűződnek, mivel hétről-hétre egymásra építjük a gyakorlatok fokozatait.

A sorozatok gyakorlása során lecsendesedik az elme, teret adva a belső csendnek, a belső figyelemnek. A sorozatok elemeit először minden alkalommal külön, lassabb tempóban is gyakoroljuk, így a tanfolyam kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott. Azoknak kifejezetten javasolt a tanfolyam, akik mintegy mozgásos meditációként, áramlásban szeretnék megtapasztalni a Naliní női jóga finom érzeteket, női energiákat ébresztő hatását.

 

Tartja: Várallyay Éva (Naliní Női jógaoktató, képződő Naliní Női szertartásvezető, Vörös sátor facilitátor, család-és párterapeuta)

Jelentkezni lehet a stúdió recepcióján. Minimum 8 fővel indul.


Jeletkezés:
Oktató: Várallyay Évi

Utalványok