Oktatóképzések és táborok

Bújj ki a barlangodból!

Időpont: 2020. febr. 28-márc. 1-ig.


Jelentkezés, érdeklődés: 20 438-70 10;; info@naptanya.hu


- Szenteld meg a női létedet egy testi-lelki utazással, hogy a női lelked tisztán és önfeledten ragyogjon, a beszélgetések kötetlenek, a női kör alakítja.
Február vége van, még bent vagyunk a barlangunkban, de már hívogat a márciusi napsütés, hogy kibújjunk onnan. Az összegzés, a belső lelki mélységek vége felé járunk, és lassan készen állunk a teremtésre és a bőség behívására, elültetni, elvetni a magokat. Földanya alszik még, de már érzi Nap atyánk ébresztgető sugarait, a lelkünk is ébredezik már, készen áll lassan az új dolgok teremtésére, kivirágoztatására, azok alapjait már leraktuk a belső barlangunkban töltött belső munkában....

Tervezett programok:
- Tavasz hívogató szertartáson és Erdőfürdőzés szertartáson keresztül kapcsolódunk a Földanyával,
- Női gőzkunyhó szertartás, szakrális körtánc, szabad tánc, szakrális éneklés és beszélgetés, kezdő Naliní Női jóga órák.
- napi egy jóga óra az összegzés, a teremtés jegyében
- célok tabló készítés
- A programot az időjárás, a résztvevők jelenléte és érdeklődése határozza meg.
- jógázunk, női szertartásokon mélyülünk, beszélgetünk, kirándulunk, sokat nevetünk
(Meglátjuk, hogy mi fér bele, és hogy mit enged az időjárás, a programváltoztatás jogát fenntartjuk.)

Helyszín: Naptanya szellemi központ – Zebegény
Szállásról: a téli időszakban félig nomád szállás, alvás egy 5 ágyas szobában és a teremben szivacsokon ágyneműt biztosítunk a termeben alváshoz!
Részvételi díj: 24.900 Ft, amely magában foglalja a szállást, vegán és/vagy vegetáriánus bográcsos egytálétel ebédet (a reggeli és a vacsora önellátós), az eszközök használatát és a programok költségét. (Korai befizetési kedvezmény: jan. 1-ig egy összegben befizetve, -10% a tábor árából)
Jelentkezni lehet febr. 10-ig, 50% előleg befizetésével. Az elvonulás minimum 10 fővel, maximum 15 fővel lesz megtartva. (Jelentkezési határidő: febr. 10. utána, az előleget, elvonulás díját már nem tudjuk visszafizetni.)

Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní (a Naliní Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora/facilitátora, Női életmód tanácsadó, Naliní Női szertartás vezető, Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing®), Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Okleveles Jóga és meditáció oktató (E-RYT 500; RPYT), Yin jóga oktató)

Télből a tavaszba- Szakrális Női Elvonulás

Képzést végző tanárKovács Gyöngyi Naliní

Jelentkezési határidő2020-02-28

Utalványok