06-1-220-7013 06 20 552-6305

H-P:15-21 K-Sz-Cs: 8-21 Sz: 8-20 Padma Jógastúdió

Oktatóképzések és táborok

NALINÍ® NŐI SZERTARTÁS VEZETŐ KÉPZÉS

A Naliní név védjegyoltalom alatt áll!

A tanfolyam a Padma Jógastúdió és a Holdkunyhó egyesület, Naliní Női Szertartások megtartására felhatalmazó kétnyelvű tanúsítványát adja, de ne a papírért jelentkezz! A tanfolyam egy éven keresztül havi egy nap plusz egy 3 napos hétvége, összesen 14 nap. A Padma Jógastúdió és a Holdkunyhó Egyesület szervezésében    1 éves Naliní Női szertartás vezető képzés indul

2018. szeptember 23-án.

A mai felszínes, eredmény orientált világban a női lélek szomjazik a mélységekre, a szakrális szertartások hiányoznak a nők életéből. Egy rítussal megünnepelhetjük az életünk egyes aspektusait. Amikor szertartást tartok a nőknek, akkor számomra megáll az idő, kitágul a tér és megnyílnak dimenziók. Közel 10 éve tartok szertartásokat nőknek s látom a csodát, hogy egy szertartás mennyire meg tudja változtatni valaki életét. Amikor készülök egy szertartásra, akkor egyes részeit vagy elemeit álmodásban kapom meg. A saját életemből látom, hogy mennyire szüksége van egy nőnek a szertartásokra, nekem az életem részei. Nem tudom megmondani, hogy mit fogsz kapni a női körtől és a szertartásoktól, de azt meg tudom mondani, hogy ez az egy év a legnagyobb ajándék, amit adhatsz magadnak nőként. Nem tudom pontosan, hogy mi fog történni az egy év alatt, nem tudom pontosan, hogy mi fog történni egyes szertartások alatt, de ott leszek csatornaként, tartom neked a teret, hogy az történhessen, ami számodra a legideálisabb, hogy az történhessen, ami téged kiteljesít, amit neked kell megtapasztalnod. Az lesz, amit kihozunk egymásból, és amit fentről engedélyeznek nekünk. A szakrális teret és egységet újra és újra meg tudjuk együtt élni, megteremteni a kapcsolatot a szakrális világgal, megélni a kozmikus egységet, a rítusok által eljutsz valahonnan valahová. Minden szertartást megtartok a képzésen résztvevőknek vagy női csoportnak, és írott jegyzetet is kapnak a szertartásokhoz, hogy másoknak vagy maguknak meg tudják ezek alapján tartani.

Tervezett szertartások többek között: Spirál szertartás, Újhold szertartás, Telihold szertartás, Öt elem szertartás, Yoni szertartás, Női Izzasztókunyhó szertartás (ezt a szertartást megéljük, erről nem születik jegyzet), Koronaszertartás, Méh szertartás, Menstruációs beavatási szertartás (ha már beavatott vagy, akkor segítőként leszel jelen), saját sámán dob készítés, stb.

Akkor is nagy szeretettel várlak a képzésen, ha csak azt szeretnéd megtanulni, hogy magadnak hogy tudsz szertartásokat tartani. A képzésen meghívott előadók mélyítik a képzés szakralitását, vagy tartják magát a szertartást. 

Semmilyen előképzettséget nem igényel!     

Jelentkezni lehet 50.000 Ft előleggel a recepción. A részvételeket a jelentkezések beérkezési sorrendje alapján tudjuk biztosítani. Minimum létszám 10 fő. A tanfolyam 11 napból, egy 3 napos intenzív hétvégéből és női szertartásokon való hospitálásból áll. Időpontok: vasárnaponként (egyes esetekben változhat). Hétvégék időpontjai: Részletek az érdeklődőknek.

Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 5. A képzés helyszínei: Budapest (Padma Jógastúdió) és Zebegény (Naptanya)

Hétvégék tervezett időpontjai: 2018. szept. 23; okt. 14; nov. 11; dec. 2; 2019. jan. 27.; febr. 24.; márc. 24; ápr. 28; máj. 19; június 14-15-16; júli. 21; aug. 11;

A képzés díja egy összegben: 220.000. Ft/év (az ár tartalmazza a képzés, az előadók, az eszközök, a 3 napos hétvégén az étkezés, a szállás, a hangfelvételek és a jegyzet díját) Korai befizetési kedvezmény: 2018. augusztus 5-ig egy összegben befizetve a képzés díja: 160.000 Ft/év. Végzett Naliní Női jóga oktatóknak a képzés díja egy összegben befizetve: 140.000 Ft/év (más kedvezménnyel nem vonható össze). Vidéki kedvezmény 10% (más kedvezménnyel nem vonható össze). Részletfizetés esetén: 4 részletben fizetve 250.000 Ft/év, 8 részletben fizetve 280.000 Ft/év. A képzésnek plusz költsége nincs. A képzés díja, hozzájárulás ahhoz, hogy ez a képzés létrejöhessen, hogy létre jöjjön az energiacsere.

A tanfolyam vezetője: Kovács Gyöngyi Naliní (a Naliní Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora/facilitátora, Női életmód tanácsadó, Naliní Női szertartás vezető, Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing®), Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Okleveles Jógaoktató (E-RYT 500; RPYT), elvégeztem a Perinatális szaktanácsadói képzést (ELTE), Yin jóga oktató).

Várjuk jelentkezésedet! Padma Jógastúdió, 1148. Bp. Bánki D. u. 62. tel: 220-7013; 06-20-438-7010; e-mail: padma@jogastudio.hu; www.jogastudio.hu

Szeptemberi Naliní Női Szertartás Vezető képzés

Képzést végző tanárKovács Gyöngyi Naliní

Jelentkezési határidő2018-09-05

Utalványok