06-1-220-7013 06 20 552-6305

H-P:15-21 K-Sz-Cs: 8-21 Sz: 8-20 Padma Jógastúdió

Oktatóképzések és táborok

Időpont: 2018. augusztus 31.-szeptember 1-2.

Helyszín: Naptanya – Zebegény

Részvételi díj: 34.900 Ft, amely magában foglalja a szállást, a teljes (vegán és/vagy vegetáriánus) étkezést, az eszközök használatát és a programok költségét. (Korai befizetési kedvezmény: július 1-ig egy összegben befizetve, -10% a tábor árából)

- A táborban beszélgetünk arról, hogy mit jelent az, hogy szakrális, hogyan tudja egy nő megélni a szakralitást, hogyan ismered fel a női szentségedet és bölcsességedet, mennyire vagy tudatában a szakralitásodnak, hogyan tudod előhívni a tested és a lelked szakrális őserejét, hogyan tudod megszentelni a női létedet egy testi-lelki utazással, hogy a női lelked tisztán és önfeledten ragyogjon…a beszélgetések kötetlenek, a női kör alakítja…

- Tervezett programok: Vízszertartás a Dunánál, Kapcsolódás Földanyával szertartás az Öreg tölgynél, célok tabló készítés, bőség mandala készítés, női Izzasztókunyhó szertartás, szakrális körtánc, szakrális éneklés és beszélgetés tábortűznél, stb A témákat a résztvevők jelenléte és érdeklődése határozza meg.

- jógázunk, beszélgetünk, kirándulunk, nevetünk 

 

Jelentkezni lehet július 31-ig, 50% előleg befizetésével a recepción. A tábor minimum 10 fővel, maximum 20 fővel lesz megtartva. (Jelentkezési határidő: júli. 31. utána, az előleget már nem tudjuk visszafizetni.)

Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní (a Naliní Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora/facilitátora, Női életmód tanácsadó, Naliní Női szertartás vezető, Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing®), Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Okleveles Jógaoktató (E-RYT 500; RPYT), elvégeztem a Perinatális szaktanácsadói képzést (ELTE), Yin jóga oktató)

Szakrális női tábor

Képzést végző tanárKovács Gyöngyi Naliní

Jelentkezési határidő2018-08-31

Utalványok