Oktatóképzések és táborok

Időpont: 2019. július 12-14-ig.

Helyszín: Naptanya – Zebegény

Részvételi díj: 28.900 Ft, amely magában foglalja a szállást, vegán és/vagy vegetáriánus bográcsos egytálétel ebédet (a reggeli és a vacsora önellátós), az eszközök használatát és a programok költségét. (Korai befizetési kedvezmény: június 1-ig egy összegben befizetve, -10% a tábor árából)

- Szenteld meg a női létedet egy testi-lelki utazással, hogy a női lelked tisztán és önfeledten ragyogjon…a beszélgetések kötetlenek, a női kör alakítja…

- Tervezett programok: Női szertartáson és Erdőfürdőzés-erdő terápián keresztül kapcsolódunk a 4 elemmel, célok tabló készítés, bőség mandala készítés, gyógyító női gőzkunyhó női szertartással, szakrális körtánc, szakrális éneklés és beszélgetés tábortűznél, kezdő Naliní Női jóga a 4 elem gyakorlataival-gyakorlatsoraival, az elemekkel való kapcsolódásban összehangolódunk Holdanyával, Földanyával, Napatyával, Víznővérünkkel, stb. A programot az időjárás, a résztvevők jelenléte és érdeklődése határozza meg.

- jógázunk, beszélgetünk, kirándulunk, sokat nevetünk 

 

Jelentkezni lehet június 31-ig, 50% előleg befizetésével a recepción. A tábor minimum 10 fővel, maximum 25 fővel lesz megtartva. (Jelentkezési határidő: júni. 31. utána, az előleget már nem tudjuk visszafizetni.)

 

Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní (a Naliní Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora/facilitátora, Női életmód tanácsadó, Naliní Női szertartás vezető, Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing®), Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Okleveles Jógaoktató (E-RYT 500; RPYT), elvégeztem a Perinatális szaktanácsadói képzést (ELTE), Yin jóga oktató)

 

Szakrális Női Tábor

Képzést végző tanárKovács Gyöngyi Naliní

Jelentkezési határidő2019-07-12

Utalványok