Oktatóképzések és táborok

(A Naliní név védjegyoltalom alatt áll!)
A tanfolyam 1.5 éven keresztül 2 havonta 1 hétvégi elvonulás, a tanfolyam 9 hétvégéből (18 nap), ezen belül 2 db 3 napos intenzív hétvégéből áll, összesen 20 nap.
Indul: 2021. május 15-én.
Várjuk jelentkezésedet! Érdeklődés és jelentkezés: 06-20-438-7010;
e-mail: padma@jogastudio.hu; www.jogastudio.hu
A mai felszínes, eredmény orientált világban a női lélek szomjazik a mélységekre, a szakrális szertartások hiányoznak a nők életéből. Egy rítussal megünnepelhetjük az életünk egyes aspektusait. Amikor szertartást tartok a nőknek, akkor számomra megáll az idő, kitágul a tér és megnyílnak dimenziók. Már 16 éve tartok szertartásokat nőknek s látom a csodát, hogy egy szertartás mennyire meg tudja változtatni valaki életét. Amikor készülök egy szertartásra, akkor egyes részeit vagy elemeit álmodásban kapom meg. A saját életemből látom, hogy mennyire szüksége van egy nőnek a szertartásokra, nekem az életem részei. Nem tudom megmondani, hogy mit fogsz kapni a női körtől és a szertartásoktól, de azt meg tudom mondani, hogy ez az egy év a legnagyobb ajándék, amit adhatsz magadnak nőként. Nem tudom pontosan, hogy mi fog történni a másfél év alatt, nem tudom pontosan, hogy mi fog történni egyes szertartások alatt, de ott leszek csatornaként, tartom neked a teret, hogy az történhessen, ami számodra a legideálisabb, hogy az történhessen, ami téged kiteljesít, amit neked kell megtapasztalnod. Az lesz, amit kihozunk egymásból, és amit fentről engedélyeznek nekünk. A szakrális teret és egységet újra és újra meg tudjuk együtt élni, megteremteni a kapcsolatot a szakrális világgal, megélni a kozmikus egységet, a rítusok által eljutsz valahonnan valahová. Minden szertartást megtartok a képzésen résztvevőknek vagy női csoportnak, és írott jegyzetet is kapnak a szertartásokhoz, hogy másoknak vagy maguknak meg tudják ezek alapján tartani. A képzésen kialakul egy erős összetartó, egymást támogató női kör, de a résztvevők ahhoz is kapnak alapokat, hogy maguk is tudjanak indítani női köröket. Az együttléteket hétvégi elvonulás formájában fogom tartom, mert az
a tapasztalatom, hogy mélyebben lehet dolgozni egy-egy témában ha két napig együtt vagyunk, és több szertartásnál teljesen más energiákkal tudunk dolgozni, ha kint a természetben vagy a Vörös sátorban végezzük el az adott szertartást...
Tervezett szertartások többek között: Spirál szertartás, Újhold szertartás, Telihold szertartás, Öt elem szertartás, Yoni szertartás, Méh szertartás, Menstruációs beavatási szertartás (ha már beavatott vagy, akkor segítőként leszel jelen), Nyitóújjászületés szertartás, Záró szertartás, Női gőzkunyhó szertartás (ezt a szertartást megéljük, erről nem születik jegyzet es ennek tartasara nem adok beavatast), alternatív programként saját sámán dob készítés, stb.
Akkor is nagy szeretettel várlak a képzésen, ha csak azt szeretnéd megtanulni, hogy magadnak hogy tudsz szertartásokat tartani. A képzésen meghívott előadók mélyítik a képzés szakralitását, vagy tartják magát a szertartást.
Semmilyen előképzettséget nem igényel!
Jelentkezni lehet 50.000 Ft előleggel. A részvételeket a jelentkezések beérkezési sorrendje alapján tudjuk biztosítani. Minimum létszám 10 fő. A tanfolyam 9 hétvégéből (18 nap), ezen belül 2 db 3 napos intenzív hétvégéből és női szertartásokon való hospitálásból áll. Időpontok: szombat-vasárnaponként (egyes esetekben változhat).
Hétvégék tervezett időpontjai: 2021. máj. 15-16.; júli. 2-3-4.; szept. 11-12.; nov. 13-14.; 2022. febr. ; ápr.; júni.; aug.; okt.; (2022-es pontos időpontok később)
Jelentkezési határidő: 2021. május 1.
A képzés helyszínei: Naptanya-Zebegény
A képzés díja egy összegben: 290.000. Ft/1.5 év (az ár tartalmazza a képzés, az előadók, az eszközök, a szállás és a jegyzet díját), étkezés önellátó.
Korai befizetési kedvezmény: 2021. március 10-ig egy összegben befizetve a képzés díja: 240.000 Ft/ 1.5 év.
Végzett Naliní Női jóga oktatóknak a képzés díja egy összegben befizetve: 210.000 Ft/1.5 év (más kedvezménnyel nem vonható össze).
Részletfizetés lehetséges! A képzésnek plusz költsége nincs. A képzés díja, hozzájárulás ahhoz, hogy ez a képzés létrejöhessen, hogy létre jöjjön az energiacsere. Szép kártyát elfogadunk!

Az előleget vagy a képzés díját ide lehet utalni:
Kovács Gyöngyi magán vállalkozó, számlaszám: 120114 09-01234995-00200007
Átutalásnál írd be a megjegyzés rovatba minden esetben a számlázási címet és nevet, valamint azt hogy melyik tanfolyamra fizettél be!)
Külföldről utaláshoz:
IBAN: HU39120114090123499500200007
SWIFT: UBRTHUHB

SZÉP kártyával is lehet fizetni a képzést, a szabadidő zsebből.
A tanfolyam vezetője: Kovács Gyöngyi Naliní (a Naliní Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora/facilitátora, Női életmód tanácsadó, Naliní Női szertartás vezető, Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing®), Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Okleveles Meditáció és Jógaoktató (E-RYT 500; RPYT), elvégeztem a Perinatális szaktanácsadói képzést (ELTE), Yin jóga oktató).

Naliní Női Kör és Szertartás Vezető képzés

Képzést végző tanárKovács Gyöngyi Naliní

Jelentkezési határidőUtalványok