06-1-220-7013 06 20 552-6305

H-P:15-21 K-Sz-Cs: 8-21 Sz: 8-20 Padma Jógastúdió

Oktatóképzések és táborok

Az egy éves képzés hétvégi elvonulások és online otthoni tanulás formájában lesz megtartva!

Nemzetközileg elismert képzés! A Naliní Női jóga védjegyoltalom alatt áll!

 

A Padma Jógastúdió szervezésében Naliní Női jóga oktatóképzés indul

2019. szeptember 28-án.

 

A tanfolyam szombat 10.00- vasárnap 16.00 óráig tart, 10X2 nap/év + több mint 100 órányi online tananyag otthoni tanulással, összesen 330 órás képzés. Az elvonulásokon mindkét napon 2-2 jóga óra és 2-2 elméleti tanítás lesz, esti beszélgetések, plusz fakultatív programok a természetben.

A tanfolyam a Padma Jógastúdió, Naliní Női Jóga oktatására felhatalmazó kétnyelvű tanúsítványát adja. 18 év tapasztalatával! Yoga Alliance által elismert nemzetközi RYT 200 végzettség!

 

 

A tanfolyam célja olyan átfogó gyakorlati tudást és elméleti ismereteket adni a résztvevőknek a női jógaoktatásának a  területén, amellyel mind a saját életüket és saját magukat képesek fejleszteni, mind pedig megfelelően képesek legyenek felkészülni női jóga foglalkozások megtartására. A női jóga abban sajátos, hogy finomságával, rezgéseivel, gyakorlataival fizikai és finomabb szinten is elősegíti a nőiség átélését és a nőiség-tudatosságot. A mai világ a különféle ingereivel és presszióival igyekszik elnyomni a klasszikus szerepekből fakadó női mintákat. Ha egy nő elfordul a nőiségétől azért, hogy megfeleljen a világnak, amely körülötte van, akkor női problémáknak néz elébe. A Naliní női jóga gyakorlása visszavezet a természetes nőiséghez. A tanfolyam egy részén a saját nőiségünkkel fogunk foglalkozni, míg a másik részén, pedig a Női jóga oktatásnak az elsajátításával. A képzés során az elméleti ismeretek mellett elmélyült gyakorlati ismereteket szereznek a résztvevők. Tervezett témák, melyekkel a képzés alatt fogunk foglalkozni a 1 év alatt: okt. elmélet, okt. gyak., jóga gyakorlás, óravezetés, gyakorlatok hatásmechanizmusa a női szervekre, filmvetítések, pszihológus előadás, női és férfi anatómia, a női betegségek lelki háttere, szimbolikája, női betegségek kialakulása, női rítusok-szertartások, kommunikáció, energiák, kósák, csakrák, kundalíni, Mudrák, bandhák, szexualitás, tudatos nő, női ciklusok, légzőgyakorlatok a női jógában, párosgyakorlatok, gyakorlatsorok, ászana elemzés,  Naliní Flow gyakorlatok, férfi-női szerepek régen és ma, tantrikus technikák, taoista technikák, stb. 


Jelentkezni lehet 100.000 Ft előleggel. A részvételeket a jelentkezések beérkezési sorrendje alapján tudjuk biztosítani. Minimum létszám 10 fő.

Jelentkezési feltételek: Érettségi bizonyítvány, minimum 20 óra igazolt jógafoglalkozáson való részvétel, egészséges fizikum megléte. Javasolt, de nem feltétel a jógában való elméleti és gyakorlati jártasság.

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 15.

A Tanfolyam díja: 300.000. Ft/egy év (az ár tartalmazza a képzés, az oktatók, a hospitálás, a jegyzet, a szállás és a vizsgadíjat) az étkezés önellátó. Korai befizetési kedvezménnyel egy összegben 2019. augusztus 5-ig 250.000 ft/ egy év. Részletfizetés lehetséges! Vidéki kedvezmény: 10% (más kedvezménnyel nem vonható össze).

20% kedvezményt nyújtunk a Padma Jógastúdió bármelyik Naliní Női jóga tanfolyamán vagy bármelyik oktatóképzésén végzetteknek, vagy az ilyen tanfolyamokon épp aktuális hallgatói jogviszonyban lévőknek (más kedvezménnyel nem vonható össze).

A tanfolyam 10x2 napos elvonulásból és 2x15 óra Naliní Női jógafoglalkozáson való hospitálásból áll.

Időpontok: szombat 10.00- vasárnap 16.00 óráig, 20 alkalom + több mint 100 órányi online tananyag otthoni tanulással. Hétvégék időpontjai: Részletek az érdeklődőknek. A hétvégék helyszíne: Naptanya vendégházak, Zebegény

A tanfolyam vezetője: Kovács Gyöngyi Naliní (a Naliní Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora, Női életmód tanácsadó, Naliní Női szertartásvezető, Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing®), Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Yin jóga oktató, Okleveles Meditáció és Jógaoktató (E-RYT 500; RPYT).

 Várjuk jelentkezésedet! Padma Jógastúdió, 1148. Bp. Bánki D. u. 62. tel: 220-7013; 06-20-438-7010; e-mail: padma@jogastudio.hu; www.jogastudio.hu

 

NALINÍ NŐI JÓGA OKTATÓKÉPZÉS

Képzést végző tanárKovács Gyöngyi Naliní

Jelentkezési határidő2019-09-28

Utalványok