06-1-220-7013 06 20 552-6305

H-P:15-21 K-Sz-Cs: 8-21 Sz: 8-20 Padma Jógastúdió

Oktatóképzések és táborok

Nemzetközileg elismert képzés! A Naliní Női jóga védjegyoltalom alatt áll!
 
A Padma Jógastúdió szervezésében Naliní Női jóga oktatóképzés indul

2018. szeptember 22-én.
 
A tanfolyam szombat-vasárnap általában 9.00- 17.00 óráig tart, 14X2 nap + 2x3 nap/két féléves, 330 órás képzés.
A tanfolyam a Padma Jógastúdió, Naliní Női Jóga oktatására felhatalmazó kétnyelvű tanúsítványát adja. 18 év tapasztalatával! Yoga Alliance által elismert nemzetközi RYT 200 végzettség!

 

 

A tanfolyam célja olyan átfogó gyakorlati tudást és elméleti ismereteket adni a résztvevőknek a női jógaoktatásának a  területén, amellyel mind a saját életüket és saját magukat képesek fejleszteni, mind pedig megfelelően képesek legyenek felkészülni női jóga foglalkozások megtartására. A női jóga abban sajátos, hogy finomságával, rezgéseivel, gyakorlataival fizikai és finomabb szinten is elősegíti a nőiség átélését és a nőiség-tudatosságot. A mai világ a különféle ingereivel és presszióival igyekszik elnyomni a klasszikus szerepekből fakadó női mintákat. Ha egy nő elfordul a nőiségétől azért, hogy megfeleljen a világnak, amely körülötte van, akkor női problémáknak néz elébe. A Naliní női jóga gyakorlása visszavezet a természetes nőiséghez. A tanfolyam egy részén a saját nőiségünkkel fogunk foglalkozni, míg a másik felén, pedig a Női jóga oktatásnak az elsajátításával. A képzés során az elméleti ismeretek mellett elmélyült gyakorlati ismereteket szereznek a résztvevők. A tanfolyamon meghívott vendégek is színesítik az előadásokat.
 
Tervezett témák, melyekkel a képzés alatt fogunk foglalkozni a két félév alatt: okt. elmélet, okt. gyak., jóga gyakorlás, óravezetés, gyakorlatok hatásmechanizmusa a női szervekre, filmvetítések, pszihológus előadás, női és férfi anatómia, a női betegségek lelki háttere, szimbolikája, női betegségek kialakulása, ősi rítusok, kommunikáció, energiák, kósák, csakrák, kundalíni, Mudrák, bandhák, Hoppál Bori workshop-ok, szexualitás, tudatos nő, női ciklusok, légzőgyakorlatok a női jógában, párosgyakorlatok, gyakorlatsorok, ászana elemzés,  Naliní Flow gyakorlatok, férfi-női szerepek régen és ma, tantrikus technikák, taoista technikák, stb. Sok-sok érdekes előadás és vendégelőadó. 


Jelentkezni lehet 100.000 Ft előleggel a recepción. A részvételeket a jelentkezések beérkezési sorrendje alapján tudjuk biztosítani. Minimum létszám 10 fő.

Jelentkezési feltételek: Érettségi bizonyítvány, minimum 20 óra igazolt jógafoglalkozáson való részvétel, egészséges fizikum megléte. Javasolt, de nem feltétel a jógában való elméleti és gyakorlati jártasság. Javasolt, de nem feltétel elvégezni egy kezdő Naliní női jóga tanfolyamot és Intim torna tanfolyamot.

Jelentkezési határidő: 2018.szeptember10.

A Tanfolyam díja: 350.000. Ft/egy év (az ár tartalmazza a képzés, az oktatók, a hospitálás, a jegyzet és a vizsgadíjat). Korai befizetési kedvezménnyel 2018. augusztus 15-ig: 300.000 ft/ egy év. Részletfizetés lehetséges.
Vidéki kedvezmény 10% (más kedvezménnyel nem vonható össze).

20% kedvezményt nyújtunk a Padma Jógastúdió bármelyik alaptanfolyamán vagy bármelyik oktatóképzésén végzetteknek, vagy az ilyen tanfolyamokon épp aktuális hallgatói jogviszonyban lévőknek (más kedvezménnyel nem vonható össze).

A tanfolyam 28 napból és mind két félév végén 3 napos intenzív képzési napokból, és 2x15 óra Naliní Női jógafoglalkozáson való hospitálásból áll.
Időpontok: szombat-vasárnaponként, általában 9.00- 17.00 óráig, 28 alkalom + 2x3 nap.

Hétvégék időpontjai: Részletek az érdeklődőknek.

A tanfolyam vezetője: Kovács Gyöngyi Naliní (a Naliní Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora, Női életmód tanácsadó, Naliní Női szertartásvezető, Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing®), Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Okleveles Jógaoktató (E-RYT 500; RPYT), Perinatális szaktanácsadói képzés (ELTE).

Várjuk jelentkezésedet!
Padma Jógastúdió, 1148. Bp. Bánki D. u. 62. tel: 220-7013; 06-20-438-7010;
e-mail: padma@jogastudio.hu; www.jogastudio.hu

NALINÍ NŐI JÓGA HÉTVÉGI OKTATÓKÉPZÉS

Képzést végző tanárKovács Gyöngyi Naliní

Jelentkezési határidő2018-09-10

Utalványok