06-1-220-7013 06 20 552-6305

H-P:15-21 K-Sz-Cs: 8-21 Sz: 8-20 Padma Jógastúdió

Oktatóképzések és táborok

Magyarország első és legátfogóbb Kismama és Babás Jóga Oktatóképzése. 15 év tapasztalatával!

Képzésünk a Kismama és Babás Jóga Oktatóképzés a YOGA ALLIANCE által nemzetközileg elismert képzés.

Indul, folyamatosan!

KARÁCSONYI KEDVEZMÉNY!  A képzésre folyamatosan lehet jelentkezni nincs időponthoz kötve. Magyarország első és legátfogóbb Kismama és Babás jóga oktatóképzése. A Padma Jógastúdió közel 18 éve szervez Kismama jóga és Babás jóga oktatóképzést. Az oktatóképzést javasoljuk azoknak, akik szeretnék tudásukat ebben a témában elmélyíteni. A leendő oktatókon kívül azokat is várjuk, akik csak a saját kedvükért, ismereteik és tapasztalataik bővítéséért szeretnék elvégezni a tanfolyamot. 

                                                        

A képzés részét képezi a Kismama jóga, a Kisbabás jóga és a Nagy babás jóga oktatásának az elsajátítása. Továbbá babamasszázs, esetleges mentális és fizikai problémák és segítő gyakorlatai, szülés utáni regenerációs technikák, játékos, mondókás gyakorlatok, stb.

           

Karácsonyi kedvezmény! 
Az eddig legnagyobb kedvezményt adjuk az Egyéni oktatóképzéseinkre. :-D
Ha 2017 december 24-ig egy összegben befizeted az Egyéni Kismama és Babás jóga oktató képzést vagy az Egyéni Naliní Női jóga oktató képzést, akkor 20% kedvezményt adunk a képzés árából. :D 
És ha mind két képzést egyszerre befizeted, akkor 30 % kedvezményt kapsz mind két képzés árából. :-) (A karácsonyi kedvezmény, más kedvezménnyel nem vonható össze.)
Lepd meg magad karácsonyra egy oktatóképzéssel! ♥ 
Tudod, hogy miért adunk ekkora kedvezményt? Mert fontos nekünk, hogy segítsük a tanulásodat és megtehetjük, hogy támogatunk kedvezménnyel... :-D ♥ 

Itt tudsz jelentkezni (KATT IDE)!

Képzésünk a Kismama és Babás Jóga Oktatóképzés a YOGA ALLIANCE által nemzetközileg elismert képzés.

Részletes információk a képzésről itt: Kismama és Babás Jóga Oktatóképzés

A Padma Jógastúdió közel 18 éve szervez Kismama és Babás jóga oktatóképzést. Az oktatóképzést javasoljuk azoknak, akik szeretnék tudásukat ebben a témában elmélyíteni (Védőnőknek, Szülésznőknek, Jógaoktatóknak, Természetgyógyászoknak, Kismamáknak, Dúláknak). A leendő oktatókon kívül azokat is várjuk, akik csak a saját kedvükért, ismereteik és tapasztalataik bővítéséért szeretnék elvégezni a tanfolyamot. A tanfolyamon szakemberek hanganyagai, mint Szülész-nőgyógyász, Pszichológus, Dúla, Intim tornatréner, Védőnő, Szülésznő, stb készíti fel a résztvevőket.

A képzés részét képezi a Kismama jóga, a Kisbabás jóga és a Nagy babás jóga oktatásának az elsajátítása. Továbbá babamasszázs, esetleges mentális és fizikai problémák és segítő gyakorlatai, szülés utáni regenerációs technikák, játékos, mondókás gyakorlatok, stb. 

A képzés során az elméleti és gyakorlati ismereteket otthon saját tempóban végzik a hallgatók, a konzultációk személyesen vagy Skyp-on előre egyeztetett időpontban vannak.  Mindenkivel személyesen folyik a képzés, így sokkal elmélyültebb tanulást tesz lehetővé, az anyagot mindenki saját tempójában tudja otthon feldolgozni. Több mint 200 oldalas alap jegyzetet, plusz több száz oldalas kiegészítő jegyzetet, több száz órás hang és videó segédanyagot kapnak a résztvevők. Egyéni konzultációs helyszínek: Budapest (Padma Jógastúdió), Zebegény és környéke, vagy van lehetőség Skyp-on is konzultálni. 

A tanfolyam díja a képzést, a jegyzetet, a hospitálást és a vizsga díját tartalmazza: 199.900 Ft. Részletfizetés lehetséges! (A részvételi díj nem tartalmazza a Yoga Alliance nemzetközi jóga szervezetnél történő regisztrációt)
Amennyiben a jelentkezőnek már van Kismama Jóga Oktatói vagy Babás Jóga Oktatói végzettsége, lehetőség van csak a hiányzó képzés elvégzésére!

Jelentkezési feltételek: Érettségi bizonyítvány, minimum 20 óra igazolt jógafoglalkozáson való részvétel, egészséges fizikum megléte. Javasolt a jógában való elméleti és gyakorlati jártasság.

Kedvezmények: Egy összegben befizetve -10% kedvezmény a tanfolyam teljes összegéből. - 20% kedvezményt nyújtunk a Padma Jógastúdió bármelyik alaptanfolyamán vagy oktatóképzésén végzetteknek, vagy az ilyen tanfolyamon épp aktuális hallgatói jogviszonyban lévőknek (más kedvezménnyel nem összevonható).

Jelentkezni lehet 50.000 Ft előleggel a recepción vagy átutalással. A részvételeket a jelentkezések beérkezési sorrendje alapján tudjuk biztosítani.

Jelentkezési határidő nincs, bármikor el lehet kezdeni a képzést.

A tanfolyamot vezeti: Kovács Gyöngyi Naliní  (a Naliní Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora/facilitátora, Női életmód tanácsadó, Naliní Női szertartás vezető, Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing®), Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Okleveles Jógaoktató (E-RYT 500; RPYT), elvégeztem a Perinatális szaktanácsadói képzést (ELTE), Yin jóga oktató, a Padma Jógastúdió alapítója és szakmai vezetője).


Jelentkezni lehet: padma@jogastudio.hu vagy személyesen a stúdióban.

Egyéni Kismama és Babás Jóga Oktatóképzés

Képzést végző tanárKovács Gyöngyi Naliní

Jelentkezési határidőUtalványok