Oktatóképzések és táborok

Magyarország első és legátfogóbb Kismama és Babás Jóga Oktatóképzése. 18 év tapasztalatával!
 

Képzésünk a Kismama és Babás Jóga Oktatóképzés a YOGA ALLIANCE által nemzetközileg elismert képzés.
 
Indul, folyamatosan!
 

Anyák napi kedvezmény! Ha lemaradtál az évkezdési akcióról, akkor itt a lehetőség, hogy élj a nőnapi kedvezménnyel!

Május 2-9-ig az Online Kismama és Babás  jóga oktató képzésünket 20% kedvezménnyel kezdheted el! (a kedvezmény csak az Kismama és Babás  jóga oktató képzésre érvényes, Szép kártyával is lehet fizetni, részletfizetés lehetséges, más kedvezménnyel nem vonható össze)

 
 
A képzésre folyamatosan lehet jelentkezni nincs időponthoz kötve. Magyarország első és legátfogóbb Kismama és Babás jóga oktatóképzése. A Padma Jógastúdió közel 20 éve szervez Kismama jóga és Babás jóga oktatóképzést. Az oktatóképzést javasoljuk azoknak, akik szeretnék tudásukat ebben a témában elmélyíteni. A leendő oktatókon kívül azokat is várjuk, akik csak a saját kedvükért, ismereteik és tapasztalataik bővítéséért szeretnék elvégezni a tanfolyamot. 


                                                        

A képzés részét képezi a Kismama jóga, a Kisbabás jóga és a Nagy babás jóga oktatásának az elsajátítása. Továbbá babamasszázs, esetleges mentális és fizikai problémák és segítő gyakorlatai, szülés utáni regenerációs technikák, játékos, mondókás gyakorlatok, stb.

 

           

Itt tudsz jelentkezni (KATT IDE)!

Képzésünk a Kismama és Babás Jóga Oktatóképzés a YOGA ALLIANCE által nemzetközileg elismert képzés.

Részletes információk a képzésről itt: 
Kismama és Babás Jóga Oktatóképzés

A Padma Jógastúdió közel 18 éve szervez Kismama és Babás jóga oktatóképzést. Az oktatóképzést javasoljuk azoknak, akik szeretnék tudásukat ebben a témában elmélyíteni (Védőnőknek, Szülésznőknek, Jógaoktatóknak, Természetgyógyászoknak, Kismamáknak, Dúláknak). A leendő oktatókon kívül azokat is várjuk, akik csak a saját kedvükért, ismereteik és tapasztalataik bővítéséért szeretnék elvégezni a tanfolyamot. A tanfolyamon szakemberek hanganyagai, mint Szülész-nőgyógyász, Pszichológus, Dúla, Intim tornatréner, Védőnő, Szülésznő, stb készíti fel a résztvevőket.

A képzés részét képezi a Kismama jóga, a Kisbabás jóga és a Nagy babás jóga oktatásának az elsajátítása. Továbbá babamasszázs, esetleges mentális és fizikai problémák és segítő gyakorlatai, szülés utáni regenerációs technikák, játékos, mondókás gyakorlatok, stb. 

A képzés során az elméleti és gyakorlati ismereteket otthon saját tempóban végzik a hallgatók, a konzultációk személyesen vagy Skyp-on előre egyeztetett időpontban vannak.  Mindenkivel személyesen folyik a képzés, így sokkal elmélyültebb tanulást tesz lehetővé, az anyagot mindenki saját tempójában tudja otthon feldolgozni. Több mint 200 oldalas alap jegyzetet, plusz több száz oldalas kiegészítő jegyzetet, több száz órás hang és videó segédanyagot kapnak a résztvevők. Egyéni konzultációs helyszínek: Budapest (Padma Jógastúdió), Zebegény és környéke, vagy van lehetőség Skyp-on is konzultálni. 

A tanfolyam díja a képzést, a jegyzetet, a hospitálást és a vizsga díját tartalmazza: 199.900 Ft. Részletfizetés lehetséges! (A részvételi díj nem tartalmazza a Yoga Alliance nemzetközi jóga szervezetnél történő regisztrációt)
Amennyiben a jelentkezőnek már van Kismama Jóga Oktatói vagy Babás Jóga Oktatói végzettsége, lehetőség van csak a hiányzó képzés elvégzésére!

Jelentkezési feltételek: Érettségi bizonyítvány, minimum 20 óra igazolt jógafoglalkozáson való részvétel, egészséges fizikum megléte. Javasolt a jógában való elméleti és gyakorlati jártasság.

Kedvezmények: Egy összegben befizetve -10% kedvezmény a tanfolyam teljes összegéből. - 20% kedvezményt nyújtunk a Padma Jógastúdió bármelyik alaptanfolyamán vagy oktatóképzésén végzetteknek, vagy az ilyen tanfolyamon épp aktuális hallgatói jogviszonyban lévőknek (más kedvezménnyel nem összevonható).

Jelentkezni lehet 50.000 Ft előleggel a recepción vagy átutalással. A részvételeket a jelentkezések beérkezési sorrendje alapján tudjuk biztosítani.

Jelentkezési határidő nincs, bármikor el lehet kezdeni a képzést.
 

Az előleget vagy a képzés díját ide lehet utalni:

Padma Jógastúdió Kft. OTP 11714006-29903177-00000000 (Írd be a megjegyzés rovatba minden esetben a számlázási címet és nevet, valamint azt hogy melyik tanfolyamra fizettél be!)

Külföldről utaláshoz:
IBAN: HU49 1171 4006 2990 3177 0000 0000
SWIFT: OTPVHUHB

 

A tanfolyamot vezeti: Kovács Gyöngyi Naliní  (a Naliní Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora/facilitátora, Női életmód tanácsadó, Naliní Női szertartás vezető, Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing®), Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Okleveles Jógaoktató (E-RYT 500; RPYT), elvégeztem a Perinatális szaktanácsadói képzést (ELTE), Yin jóga oktató, a Padma Jógastúdió alapítója és szakmai vezetője).

Várjuk jelentkezésedet!
Tel: 06-20-438-7010; e-mail: padma@jogastudio.hu; www.jogastudio.hu

Egyéni Kismama és Babás Jóga Oktatóképzés. JANUÁRI KEDVEZMÉNY!!!

Képzést végző tanárKovács Gyöngyi Naliní

Jelentkezési határidőUtalványok