Oktatóképzések és táborok

Az 6 honapos képzés szerda esténként személyes online órákkal és online otthoni tanulás formájában lesz megtartva!
Nemzetközileg elismert képzés! A Naliní Női jóga védjegyoltalom alatt áll!

Várjuk jelentkezésedet! 06-20-438-7010; e-mail: padma@jogastudio.hu; www.jogastudio.hu
A Padma Jógastúdió és a Naptanya szellemi központ közös szervezésében Naliní Női jóga oktatóképzés indul
2021 január 13-án
A tanfolyam szerdánként 18.00- 21.00 óráig tart, a képzés 16 db szerdai Zoom -on történő online elméleti és/vagy gyakorlati tanításból, 1x3 napos elvonulásból, 2x15 órányi Online Naliní Női jógafoglalkozáson való hospitálásból, több mint 150 órányi online videó tananyagból áll. A képzéshez korlátlan egyéni online konzultáció tartozik, és 2x350 oldalas jegyzet segíti a tanulmányokat...Összesen 250 órás képzés.
Akinek már rendelkezik jógaoktató végzettséggel, annak a hatha jóga alap tanításokat nem kell újra tanulni, és abból vizsgát sem kell tenni, és a képzés ára is kedvezőbb...
A tanfolyam a Padma Jógastúdió, Naliní Női Jóga oktatására felhatalmazó kétnyelvű tanúsítványát adja. 21 év tapasztalatával! Yoga Alliance által elismert nemzetközi RYT 200 végzettség!
A tanfolyam célja olyan átfogó gyakorlati tudást és elméleti ismereteket adni a résztvevőknek a női jógaoktatásának a területén, amellyel mind a saját életüket és saját magukat képesek fejleszteni, mind pedig megfelelően képesek legyenek felkészülni női jóga foglalkozások megtartására. A női jóga abban sajátos, hogy finomságával, rezgéseivel, gyakorlataival fizikai és finomabb szinten is elősegíti a nőiség átélését és a nőiség-tudatosságot. A mai világ a különféle ingereivel és presszióival igyekszik elnyomni a klasszikus szerepekből fakadó női mintákat. Ha egy nő elfordul a nőiségétől azért, hogy megfeleljen a világnak, amely körülötte van, akkor női problémáknak néz elébe. A Naliní női jóga gyakorlása visszavezet a természetes nőiséghez. A tanfolyam egy részén a saját nőiségünkkel fogunk foglalkozni, míg a másik részén, pedig a Női jóga oktatásnak az elsajátításával. A képzés során az elméleti ismeretek mellett elmélyült gyakorlati ismereteket szereznek a résztvevők. Tervezett témák, melyekkel a képzés alatt fogunk foglalkozni a 6 honap alatt: okt. elmélet, okt. gyak., jóga gyakorlás, óravezetés, gyakorlatok hatásmechanizmusa a női szervekre, pszihológus előadás, női és férfi anatómia, a női betegségek lelki háttere, szimbolikája, női betegségek kialakulása, női rítusok-szertartások, kommunikáció, energiák, kósák, csakrák, kundalíni, Mudrák, bandhák, szexualitás, tudatos nő, női ciklusok, légzőgyakorlatok a női jógában, párosgyakorlatok, gyakorlatsorok, ászana elemzés, Naliní Flow gyakorlatok, férfi-női szerepek régen és ma, tantrikus technikák, taoista technikák, stb.
Jelentkezni lehet 100.000 Ft előleggel. A részvételeket a jelentkezések beérkezési sorrendje alapján tudjuk biztosítani. Minimum létszám 10 fő.
Jelentkezési feltételek: Érettségi bizonyítvány, minimum 20 óra igazolt jógafoglalkozáson való részvétel, egészséges fizikum megléte. Javasolt, de nem feltétel a jógában való elméleti és gyakorlati jártasság.
Végzett jóga oktatók esetén a jóga oktatói tanúsítvány is szükséges.
Jelentkezési határidő: 2021. január 1.
Az előleget vagy a képzés díját ide lehet utalni:
Padma jógastúdió kft OTP 11714006-29903177- 00000000 (Írd be a megjegyzés rovatba minden esetben a számlázási címet és nevet, valamint azt hogy melyik tanfolyamra fizettél be!)
Külföldről utaláshoz:
IBAN: HU49 1171 4006 2990 3177 0000 0000
SWIFT: OTPVHUHB
Szép kártyával is lehet fizetni a képzést, a szabadidő zsebből lehet előleg utalást indítani a Padma Jógastúdió nevére..
A Tanfolyam díja: 280.000. Ft/6 hónap, már végzett jógaoktatóknak a tanfolyam díja kedvezményesebb: 230.000 Ft/ 6/ hónap (az ár tartalmazza a képzést, az oktatói jelenlétet és anyagot, a hospitálást, a jegyzetet, az elvonuláson a szállást és eszköz használatot és a vizsgadíjat) az étkezés az elvonuláson önellátó.
Korai befizetési kedvezménnyel egy összegben befizetve. 2020. november 30-ig 230.000 ft/ 6 hónap, már végzett jógaoktatóknak a tanfolyam díja kedvezményesebb: 180.000 Ft/ 6 hónap
Részletfizetés lehetséges! Vidéki kedvezmény: 10% (más kedvezménnyel nem vonható össze).
20% kedvezményt nyújtunk a Padma Jógastúdió bármelyik Naliní Női jóga tanfolyamán vagy bármelyik oktatóképzésén végzetteknek, vagy az ilyen tanfolyamokon épp aktuális hallgatói jogviszonyban lévőknek (más kedvezménnyel nem vonható össze).
Szerdai időpontok: 2021. jan. 13.; jan. 20.; febr. 3.; febr. 10.; febr. 24.; márc. 3.; márc. 17.; márc. 24.; ápr. 7.; ápr. 14.; ápr. 28.; máj. 5.; máj. 19.; jún. 9.; júni. 23.; júni. 30.; A hétvégi elvonulás helyszíne: Naptanya Szellemi Központ, Zebegény, ennek az időpontja: 2021 július 9-10-11.
A tanfolyam vezetője: Kovács Gyöngyi Naliní (a Naliní Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora, Női életmód tanácsadó, Naliní Női szertartásvezető, Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing®), Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Yin jóga oktató, Okleveles Meditáció és Jógaoktató (E-RYT 500; RPYT).

Esti online Naliní® Női Jóga oktatóképzés-elvonulással

Képzést végző tanárKovács Gyöngyi Naliní

Jelentkezési határidőUtalványok