06-1-220-7013 06 20 552-6305

H-P:15-21 K-Sz-Cs: 8-21 Sz: 8-20 Padma Jógastúdió

Oktatóink

Török Blanka Csilla

Török Blanka Csilla, Naliní női jógaoktató RYS 200, Gyerekjóga oktató

Családi hagyományt követtem, amikor a 90-es években elkezdtem jógázni. Ekkor még könyvből, ahogy a 70-es évek elején édesapám is. 2014 óta napi szinten foglalkozom jógával, két éve pedig tanítom, amikor is bölcsész és társadalomtudományi végzettséggel, 18 év nemzetközi területen eltöltött munka után, úgy éreztem, hogy eljött az ideje kipróbálnom magam más területen.
A jóga számomra a mozgásban, áramlásban maradást jelenti, ugyanakkor összpontosítani, fókuszálni, az itt és most-ban lenni. Segít a szétszórt energiák összegyűjtésében és csatornázásában testi és lelki szinten egyaránt. Önmagam gyógyításán túl hatalmas ajándék, ha másokat is támogathatok önmaguk gyógyításában. Eszköz lenni arra, hogy az emberekben valami jó, pozitív dolog történjen. Köze van hozzám, de nem az én érdemem, mert ajándékban kaptam én is. Nem én teszem a jót, hanem jó történik. 
Az elbűvölő nőt és  a bölcs asszonyt kerestem világéletemben. Először másokban, aztán felfedeztem, hogy bennem lakik ez a távolinak gondolt elbűvölő nő, bölcs asszony. A vágyam, hogy megismerjem és megéljem őt, vezetett el a női jógához.
                                                                         

Modern nőként elvárások kereszttüzében vagyunk hivatottak megtalálni identitásunkat, ezért a folyamatos megfelelési kényszernek engedve lassú önpusztításba vagy túlzott önmegvalósításba kezdünk. Az őszinte törekvések közepette észrevétlenül korlátok közé szorul a nőiségünk, noha kezdettől fogva szabadok vagyunk szépségünk feltárására és megélésére. Ennek a szabadságnak a megízlelése és megélése inspirált arra, hogy női jóga foglalkozásokat tartsak, ahol a résztvevő felfedezheti, hogy nőként milyen. Olyan nő, aki szerelemre született, aki egy közös kalandban pótolhatatlan szerepet tölt be, és akinek egyedi szépsége meg tud mutatkozni. 

Utalványok