06-1-220-7013 06 20 552-6305

H-P:15-21 K-Sz-Cs: 8-21 Sz: 8-20 Padma Jógastúdió

Oktatóink

Majoros Melinda

Majoros Melinda vagyok (39 éves), csakraterápia és önismereti és életvezetési tanácsadó, Access Bars® kezelő, női jóga oktató, női egészségmegőrző tréner.

2008 óta foglalkozom emberekkel, és az őket érintő problémák megoldásával. Az ez előtti időszakom az önfelfedezésről és a saját mélységeim gyógyításáról és elfogadásáról szólt.

   

2008 óta számtalan egyéni és csoportos tréninget tartottam, melynek fókuszában az önismeret, az életelakadások feloldása, a nőiséget ért sérülések gyógyítása, a párkapcsolati és kommunikációs problémák, a rosszul rögzült gondolkodási minták felismerése és átírása állt.

Több, mint13 csoportot vezettem végig az általam megalkotott Csakrakurzuson, melyben hihetetlen átalakulások, megélések és gyógyulások történtek.

Vezettem és vezeteknői köröket éstanítom a Női körvezetés művészetét.

Nagyon fontosnak tartom a Szakrális Női minőség tudatosítását, integrálását és a mindennapokban történő megélését.

Mint mindent ezt is, három szinten kell megtennünk:

- a testünket szeretni, gyógyítani, tisztítani és erősíteni kell (ehhez ismernünk kell),

- érzelmeinket szabadon megélni, tisztelni és elfogadni,

- a szellemünket (gondolatainkat) „uralni” és tisztán tartani, hogy a benne rejlő erőket pozitívan használjuk

+ negyedikként pedig az energiarendszerünk, energiáink, melyről oly sokszor elfeledkezünk: tisztítani, feltölteni, áramoltatni, tudatosnak lenni felőle

Mindegyik képzésemnek, tanításomnak az az alapja, hogy egyensúlyt teremtsen a spirituális és a materiális világ között, mert e nélkül az egyensúly nélkül az élet, szenvedések hosszú sorává válik.

Többek vagyunk, mint csupán anyag, de azt sem szabad elfelejtenünk, hogy az anyag ad most otthont nekünk. Ahhoz, hogy az életünk boldog és kiteljesedett legyen (a pénz területén is), harmóniát kell teremtenünk az életünkben, egyensúlyt kell hoznunk a kint és a bent, a fent és a lent között.

 

Életcélom, hogy tudásommal és tapasztalatommal segítsek az embereknek abban, hogy az életük valóban boldog és kiteljesedett legyen, és hogy az önmagukkal való viszony szeretet alapúvá váljon, hogy végre jól érezzék magukat a bőrükben, az életükben. 

Utalványok