06-1-220-7013 06 20 552-6305

H-P:15-21 K-Sz-Cs: 8-21 Sz: 8-20 Padma Jógastúdió

Oktatóink

Fekete Kriszta

2013-ban váltam pályaelhagyó közgazdásszá, miután a három gyermekünkkel összesen nyolc évet voltam otthon és világossá vált, hogy nem HR vezetőként szeretnék visszatérni a munka világába. Keresni kezdtem tehát más olyan szakmát, amelyet űzve ugyancsak emberekkel foglalkozhatok, de a családi életünk nemhogy hátrányt szenvedne, hanem inkább gyarapodna tőle.
Így találtam rá a babás jóga oktatói hivatásra, amelyhez azonban a gyerekek szeretete önmagában még kevés lett volna, ezért belevetettem magam a jóga gyakorlásba, majd a képzések halmozásába.

2014-ben elkezdtem a Nalini Női jóga oktatói tanfolyamot, s az azt lezáró szakdolgozatom témájának a hasizom regenerációt választottam. A diplomám kézhezvétele óta Nalini női jóga tanfolyamokat tartok, és a FlatCore névre keresztelt, általam kidolgozott módszert is oktatom.
Mivel tanítványaim egészsége kulcsfontosságú számomra és az önmagam előtti szakmai hitelesség is ezt kívánta meg, ezért Bene Máténál és Almásy Csillánál több gerinc- és core stabilizációs tréninget is elvégeztem. A tőlük tanultak szerves részét képezik azóta is óráimnak. 
Jelenleg női jóga terapeuta képzésre járok, amely kurzuson megszerzett ismereteket és elsajátított készségeket kiválóan tudom ötvözni a több mint egy évtizede megszerzett coach tudásommal.

Annak ellenére, hogy rendszeresen gyakorlok, folyamatosan képzem magam, nem vagyok még – s nem is lehetek soha - készen, de kétség nem fér hozzá, hogy jó úton járok. A jóga által rengeteget fejlődtem testileg, lelkileg egyaránt. A fejlődést, változást mindenki magában hordozza.

Gyere el, próbáld ki a jógát, és tapasztald meg, hogy Te magad vagy a változás!         

Utalványok