Oktatóink

Czagány Viktória

A sport, a mozgás gyerekkorom óta jelentős szerepet tölt be az életemben. Úsztam, hip-hop táncoltam, kézilabdáztam, lovagoltam, röplabdáztam és jógázom. Az első hatha jóga órán 17 éves koromban vettem részt. Ez az első élmény olyan hatással volt rám, hogy azóta is kisebb kihagyásokkal jógázom. Kezdetekben az fogott meg a jógában, hogy az óra után olyan érzésem volt, mintha kicseréltek volna, annyira feltöltött és kiegyensúlyozottá tett. A jóga segített megismerni önmagamat és a testem határait.Több jógairányzatot is kipróbáltam: hatha jóga, astanga jóga, bikram jóga, gerincjóga, Iyengar jóga. Visszatekintve erre a 10 évre nagyon jó érzés látni és tudni, hogy mennyit fejlődtem, és mint személyiség mennyit változtam az évek során a jógának köszönhetően.

2013-ban végeztem el a hatha jóga oktatói és a sportedzői képzést az International Wellness Institute-nél.

Nővé, majd Anyává értem, megszültem kisfiamat. A várandóság alatt végig jártam kismama jógára, ami nagyon jó hatással volt rám és a babámra, és nagyon meg is tetszett, oktatói oldalról is. Kisfiammal babásjóga foglalkozásokon is részt vettünk, ami szintén elnyerte tetszésemet és úgy döntöttem továbbfejlesztem magam a jóga területén. 

2017-ben Kismama jóga oktatói és Babásjóga oktatói képzést végeztem a Padma Jógastúdióban. Tanítóm Kovács Gyöngyi Nalíni, aki inspiráló hatással van rám.

Jelenleg várjuk a kistesót. Most is végig jógázom a várandóságomat, csak most már a másik oldalról, oktatóként, amit nagyon élvezek. Mindig is vágytam arra, hogy jógát oktassak és ez most várandósan, kismama jógát oktatva megvalósult J.

Tervek, célok a jövőben: Szeretnék babásjógát, kismama jógát és hatha jógát is oktatni, és persze tovább fejleszteni magamat.

Képzettségek: kismamajóga oktató, babásjóga oktató, hatha jóga oktató, sportedző (testépítés-fitness)

Utalványok