Megjelent Gyöngyi és Ördög Nóri közös Kismama jóga DVD-je. Megvásárolható és megrendelhető a Padma Jógastúdióban is! :-)
DVD rendelés >>                         Fontos információk |  Táborok |  Workshopok |  Órarend  
Új tanfolyamaink

2017. szeptember 9.-én szombaton. Minden évben hagyományosan nyílt nappal várjuk a szeptemberi programjaink indulásának kezdetén a jóga és a jógastúdió egyéb programjai iránt érdeklődőket. Ezen a szeptember 9.-i szombaton színes programmal mutatkoznak be oktatóinkA nyílt nap összes programja ingyenes. Előzetes bejelentkezés nem szükséges. Gyógyteával, ajándékokkal, valamint 15 %-os kedvezményes bérletvásárlási, tanfolyam befizetési lehetőséggel, és PadmaShop kedvezménnyel várjuk a jógázni vágyókat. Kérjük, hogy a foglalkozásokra hozz magaddal kényelmes gyakorlóruhát. A programváltoztatás jogát fenntartjuk. A kedvezmények más kedvezményekkel nem összevonhatóak.  Szeretettel várunk!
Jelentkezés a tanfolyamra


Jóga 100-on innen, 50-en túl. 6 alkalmas tanfolyam indul 2017. szeptember 12.-én, keddenként 13.30-15.00-ig. Ha úgy érzed rád nehezednek az évek, nehéz a mozgás, próbáld ki hogy lehet könnyebb?! Ahogy telnek az évek,úgy válik a testmozgás egyre fontosabbá. A jógagyakorlás bármikor elkezdhető, nem szükséges semmiféle mozgásos előképzettség. Az órák menete igazodik a résztvevők alkati sajátosságaihoz. a jóga gyakorlása nem harc az idő ellen, hanem a testünk, önvalónk újra felfedezésének csodás lehetősége. Éld meg frissebben, könnyedebben a következő 50 évet. A tanfolyam kezdőknek szól, problémákkal küzdőknek, vagy azokat megelőzni vágyóknak. Minimum 8 fővel indul. Jelentkezni lehet 50% előleggel a recepción. Tartja: Márti (Hatha jóga oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


Indulnak két időpontban: 13 alkalmas tanfolyam 2017. szeptember 12.-én, keddenként 17.30-19.00-ig és 13 alkalmas tanfolyam 2017. szeptember 12.-én, keddenként 19.00-20.30-ig. A tanfolyamok témája: Női erő felébresztése, az ébredő női erő. A tanfolyamon beszélgetünk a női erő felébresztéséről, a spiritualitás női erejéről, mi az ami blokkolhatja az erődet, hogy hogyan tudsz lenni erős de nem erőszakos, hogy hogyan tudod felébreszteni és hogyan tudsz a mindennapokban bele állni az erődbe, hogy hogyan hat egy női kör a női erődre, hogyan tudod a női teremtő erődet felébreszteni.  Minden héten, egy elméleti összefoglalót és házi feladatot kapnak a résztvevők! A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges 5000 Ft előleg befizetésével. A jelentkezők száma korlátozott. Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní (A Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Intim torna tréner, Női életmód tanácsadó, Okleveles Jógaoktató, a Nemzetközi Vörös Sátor mozgalom Aktivátora)
Jelentkezés a tanfolyamra


12 alkalmas tanfolyam indul 2017. szeptember 13.-án szerdánként 9.00-10.30-ig. A tanfolyam témája: Egyensúlyban, avagy az illékony női természet. A tanfolyam során, olyan élethelyzeteken haladunk végig, amelyek kibillenthetnek minket középpontunkból, egyensúlyunkból. Ezek között az élethelyzetek között találunk jót és rosszat egyaránt. Ami közös ezekben a szituációkban, hogy életünk történetébe lezárnak egy fejezetet, és általuk új fejezetet nyitunk. A tanfolyamra előzetes bejelentkezés szükséges 5000 Ft előleg befizetésével. Jelentkezni lehet a stúdió recepcióján. Minimum 8 fővel indul.  A jelentkezők száma korlátozott. Tartja: Fekete Kriszta (Naliní Női jóga oktató, coach, Nemzetközi Vörös Sátor mozgalom aktivátora). 
Jelentkezés a tanfolyamra


13 alkalmas tanfolyam indul 2017. szeptember 13.-án, szerdánként 18.15-20.00-ig. Téma: A szakrális nő. A tanfolyamon beszélgetünk arról, hogy mit jelent az, hogy szakrális, hogyan tudja egy nő megélni a szakralitást, hogyan ismered fel a női szentségedet és bölcsességedet, mennyire vagy tudatában a szakralitásodnak, hogyan tudod előhívni a tested és a lelked szakrális őserejét, hogyan tudod megszentelni a női létedet egy testi-lelki utazással, hogy a női lelked tisztán és önfeledten ragyogjon. Minden foglalkozáson lesz meditáció, hogy még inkább kapcsolódjunk a belső női szetnségünkkel. Minden alkalommal beszélgetünk az adott témáról, és ennek megfelelően jógázunk. A tanfolyamra előzetes bejelentkezés szükséges 5000 Ft előleg befizetésével. A jelentkezők száma korlátozott. Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní (A Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Intim torna tréner, Női életmód tanácsadó, Okleveles Jógaoktató, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom Aktivátora) Jelentkezni lehet a stúdió recepcióján.
Jelentkezés a tanfolyamra


10 alkalmas tanfolyam indul 2017. szeptember 14.-én, csütörtökönként 18.30-20.00-ig. Téma: A női lélek ébredése. Női lelkek vagyunk. A lélekkel pedig ami belül ég, női szemünkön át tekintünk a világra, egymásra, és tekintünk önmagunkba is. A női lélek ha él, ha lüktet, akkor utat keres. Utat keres önmagához. Utat keres valami ősihez, egy ős erő-forráshoz, aminek létezését talán csak akkor érzi, amikor megkóstolja az első cseppjét.  Az útkeresés során gyógyul a lelkünkkel testünk is. Fellebben a fátyol, és egyre világosabb lesz a női test és a lélek finom egymásra hatása, és az ebben rejlő erőforrás.  A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges 5000 Ft előleg befizetésével. Jelentkezni lehet a stúdió recepcióján. Minimum 8 fővel indul. Minden héten, egy elméleti összefoglalót és házi feladatot kapnak a résztvevők! Tartja: Várallyay Éva (Naliní Női Jóga oktató, A Nemzetközi Vörös Sátor mozgalom aktivátora, család-és párterapeuta) 
Jelentkezés a tanfolyamra

10 alkalmas tanfolyam indul 2017. szeptember 16.-án, szombatonként 16.30-18.00-ig. Téma: A nőről hétszer, avagy a bennünk élő istennők. A nőiességet ugyan egyetlen képlettel sem lehet leírni, megragadni, mégis léteznek olyan belső mintázatok, hajlamok, amelyek minden nő életében előfordulnak. Ezeket a bennünk élő őstípusokat fogjuk feltárni, meggyógyítani, kibontakoztatni és ünnepelni. Nőként élvezhető, hatalmas csodák vagyunk, de emellett feladvány is önmagunk és a külvilág számára egyaránt. Hatalmas erők, késztetések befolyásolnak bennünket, nőket. Ezeknek a erőknek, őstípusoknak a bemutatására a görög mitológia istennőit hívjuk segítségül. A tanfolyamra előzetes bejelentkezés szükséges 5000 Ft előleg befizetésével.  A jelentkezők száma korlátozott. Tartja: Török Blanka Csilla (Naliní® Női jógaoktató és Gyermek jóga oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


Fontos Információk

Nyílt Nap 2017. szeptember 9. szombat! Minden évben hagyományosan nyílt nappal várjuk a szeptemberi programjaink indulásának kezdetén a jóga és a jógastúdió egyéb programjai iránt érdeklődőket. Ezen a szeptember 9.-i szombaton színes programmal mutatkoznak be oktatóink. A nyílt nap összes programja ingyenes. Előzetes bejelentkezés nem szükséges.

Padma Ajándékutalvány - Lepd meg kedvesed, szüleid, barátaid egy ajándék utalvánnyal, amellyel a megajándékozott a stúdióban jógás eszközöket vásárolhat, de érvényes a Jógastúdió tanfolyamaira, illetve bérletvásárlásra is. Az utalvány formájában adott ajándék exkluzív, különleges gesztus, mely szabad felhasználhatóságot biztosít mindenkinek. Az utalványok megvásárolhatóak a Padma Jógastúdióban 1 000, 5 000 és 10 000 Ft-os értékben. A megvásárolt utalványok egy évig érvényesek.
 
Már 8 éve működik és népszerűsíti a jógát és az egészséges életmódot egyesületünk a Holdkunyhó a Naptanyáért Egyesület. 
Az Egyesület célja:  "Az Egyesület általános célja a modern ember testi, lelki és szellemi egészségének fejlesztése, az egészséges életmód és betegségmegelőzés ösztönzése jógagyakorlatok és a jóga életmód segítségével, az ezzel kapcsolatos ismeretek, készségek elterjesztése, valamint feltételeinek és kereteinek megteremtése Magyarországon. Az Egyesület hangsúlyt helyez a több ezer éves jóga tudományok modern tudományokkal való összevetésére és ezzel egy, a mai korban ültetett jóga kultúrát kíván Magyarországon megerősíteni. "

  

 

Oktatóképzések

EGYÉNI VAGY TÁVOKTATÁSBAN, indul 2017 július 1.-től folyamatosan. Nemzetközileg elismert képzés! A Naliní Női jóga védjegyoltalom alatt áll! A tanfolyam célja olyan átfogó gyakorlati tudást és elméleti ismereteket adni a résztvevőknek a női jógaoktatásának a  területén, amellyel mind a saját életüket és saját magukat képesek fejleszteni, mind pedig megfelelően képesek legyenek felkészülni női jóga foglalkozások megtartására. Mindenkivel személyesen folyik a gyakorlati képzés, így sokkal elmélyültebb tanulást tesz lehetővé, míg az elméletet mindenki saját tempójában tudja otthon feldolgozni. A tanfolyam vezetője: Kovács Gyöngyi Naliní (a Naliní Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora, Női életmód tanácsadó, Naliní Női szertartásvezető).
Jelentkezés a tanfolyamra


NEMZETKÖZILEG ELISMERT KÉPZÉS!!! A képzésre folyamatosan lehet jelentkezni nincs időponthoz kötve. Magyarország első és legátfogóbb Kismama és Babás jóga oktatóképzése. A Padma Jógastúdió közel 15 éve szervez Kismama jóga és Babás jóga oktatóképzést. Az oktatóképzést javasoljuk azoknak, akik szeretnék tudásukat ebben a témában elmélyíteni. A leendő oktatókon kívül azokat is várjuk, akik csak a saját kedvükért, ismereteik és tapasztalataik bővítéséért szeretnék elvégezni a tanfolyamot. A képzés során az elméleti ismereteket otthon saját tempóban, míg a gyakorlati részt személyes konzultációban, magánórában, előre egyeztetett időpontban végzik el a hallgatók. A tanfolyamot vezeti: Kovács Gyöngyi Naliní (Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Gátizom torna Tréner, a Padma Jógastúdió alapítója és szakmai vezetője).
Jelentkezés a tanfolyamra

Workshopok

FlatCore hasizom regeneráló tréing 2017. november 11.-én szombaton, 13:15 órától 16:15 óráig. Has illetve törzs izmaink (core izmok) erősítését szolgálja ez a tréning. A core izmok (a hasüreget körülvevő izmok)számtalan feladatot látnak el testünkben. Az egyik legfontosabb funkciójuk a törzs stabilizálása, belső szerveink elmozdulásának megakadályozása (sérv, süllyedések kialakulásának meggátlása), gerinc, deréktájék védelme, valamint várandóság alatt tartják babáinkat. A foglalkozást tartja: Fekete Krisztina (Naliní Női Jóga oktató és Babás Jóga oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra