06-1-220-7013 06 20 552-6305

H-P:15-21 K-Sz-Cs: 8-21 Sz: 8-20 Padma Jógastúdió

Foglalkozások

Yin jóga

A yin jóga gyakorlása során hosszú kitartásokkal (3-5 perc) és mély megengedéssel segítjük a test kötőszöveteit, az izmokat borító és összekötő fascia-t, hogy ellazuljanak és ebben a megengedésben hagyjuk telni az időt. Megérezve a mozdulatlanságban rejlő végtelenül sok mozgást, amit ugyan a szem nem lát, de a tudat érzékel, belső útjainkon járva az elmét elcsendesítve érkezik a felismerés, hogy “meg tudod csinálni”. Képes vagy rá, hogy kiszakadj a mindennapokból, és megengedd magadnak hogy perceken át mozdulatlan legyél. Csak úgy. Magadért. Hamarosan érkezhet a felismerés, hogy ez túlmutat rajtad…

A tapasztalás segít, hogy ez a varázslat ne csak a jógamatracon tartson, átkúszik a hétköznapokba, kapcsolataidba. Az ellazított kötőszövet segíti a rugalmasságot az izmokban, és a hozzáállásunkban is. Tiszteletben tartva a határaidat, az önelfogadás békéjében, hagyva, hogy minden áramoljon szükség szerint, kiegyenlít és támogat.

Kezdő és gyakorlott jógázók számára is jó lehetőség az idegrendszer megnyugtatására, a csípő- és mellkas nyitására, az egész test kíméletes nyújtására ellazítására.

Yin jóga

OktatóVigváry Ria

Utalványok