06-1-220-7013 06 20 552-6305

H-P:15-21 K-Sz-Cs: 8-21 Sz: 8-20 Padma Jógastúdió

Foglalkozások

A Naliní Flow tanfolyamon a Naliní Női Jóga ászana sorait fűzzük egybe, s végezzük egymás után, míg végül a női test és lélek egy mozgásos meditációban táncra kél.

Az áramló gyakorlás során megfigyeljük az ászana sorozatok női testre és lélekre gyakorolt hatását, női mantrákkal, mudrákkal, energetikai gyakorlatokkal és minden alkalom végén relaxációval tesszük teljessé a gyakorlást.

Az ászana sorozatok dinamikus gyakorlást tesznek lehetővé, melynek során lecsendesedik az elme, teret adva a belső csendnek, a belső figyelemnek.

A sorozatok elemeit először minden alkalommal külön, lassabb tempóban is gyakoroljuk, így a tanfolyam kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott.

Azoknak kifejezetten javasolt a tanfolyam, akik mintegy mozgásos meditációként, áramlásban szeretnék megtapasztalni a Naliní női jóga finom érzeteket, női energiákat ébresztő hatását.

A Naliní flow gyakorlás ugyanúgy javasolt azoknak, akik női problémák miatt terápiás jelleggel szeretnének járni a női jóga órákra.

 

Tartja: Várallyay Éva (Naliní Női Jóga oktató, Vörös Sátor facilitátor, képződő Naliní női szertartásvezető, család-és párterapeuta)

Naliní Flow

OktatóVárallyay Évi

Utalványok