Árak

További információk

Új látogatóinknak az első alkalom ingyenes!

Minél több alkalmas egy bérlet, annál kedvezőbben jön ki egy alkalom!

Mindegyik bérletet használhatja több személy is! (Kivéve próba bérlet, korlátlan bérlet, kedvezményes diák és nyugdíjas bérlet)

Kedvezmények: 
Diák és nyugdíjas kedvezmény 20% bérletekre (kivéve tanfolyamok, wokrshopok és alkalom befizetés). Csak érvényes diák és nyugdíjas igazolvány felmutatásával vehető igénybe!

Gyermekjóga (Ovi – Suli Jóga) 
Alkalmanként: 1.650 Ft (Bérlet nem vásárolható!)

Terembérleti lehetőség

A stúdióban mód nyílik arra, hogy alkalmanként, vagy egyes tanfolyamokra a stúdió egyes termeit kiadjuk. Ez lehet akár hétvégi vagy napközbeni időpont is.

A Nagyteremben 25-30 fő fér el jógázni, bérleti díja 4.000 Ft+Áfa/óra, 6 vagy 8 órára: 2.500 Ft+Áfa/óra, 10 vagy annál több órára: 2.000 Ft+Áfa/óra

A Kisteremben 15-18 fő jógázhat, ez 3.500 Ft+Áfa/óra, 6 vagy 8 órára: 2.000 Ft+Áfa/óra, 10 vagy annál több órára: 1.500 Ft+Áfa/óra


Ezzel kapcsolatban minden esetben legalább egy hónappal a program előtt egyeztetni kell az időpontot.

Állandó tanfolyamok

Naliní Intim Torna – 25.000 Ft/12 órás tanfolyam. A tanfolyamok és a workshopok árai a meg hirdetett árakon vannak. 

Fontos tudnivalók a bérletekkel kapcsolatban:

A fenti bérletárak tartalmazzák az ÁFÁ-t.
A bérletek átjárhatóságot tesznek lehetővé a különböző foglalkozások között, vagyis ugyanazzal a bérlettel járhatsz babás jógára és pl. gerinctornára, anélkül, hogy külön bérletet vásárolnál a két vagy többféle foglalkozásra.
A bérletek a tanfolyamokra nem érvényesek és nem válthatók át.
A lejárt határidejű bérleteken maradt le nem járt alkalmakat nem tudjuk egy következő bérletre átvinni vagy visszaváltani. 

A bérlet felfüggeszthető, ha annak határideje még nem járt le. Abban az esetben tehát, ha elutazol hosszabb időre, vagy betegség, vagy más ok szól közbe mindössze telefonálni kell a 06-1-220-7013-as vagy a 0620-552-6305-ös telefonra, vagy küldeni kell egy e-mailt a info@jogastudio.hu címre és a bérlet a következő megjelenésig, de maximum 30 napra felfüggesztődik. Egy bérlet esetén két alkalommal lehet ezzel a felfüggesztéssel élni.

Magánórák

Bármely nálunk oktató tanártól magánóra kérhető, egyedi időpont egyeztetéssel, amely figyelembe veszi az aktuális órarendet, illetve természetesen az érintettek időbeosztását.
A magánórák díja: 6.500 Ft + ÁFA / 90 perc.

Egyedi csoportos foglalkozások, csoportos különórák

Lehetőség van kettő vagy több résztvevő számára külön foglalkozás kérésének bármely nálunk oktató tanárral, egyedi időpont egyeztetéssel, amely figyelembe veszi az aktuális órarendet, illetve természetesen az érintettek időbeosztását.
Ennek díja: 6 főig 7.500 Ft + ÁFA / 90 perc
7 főtől a szokásos bérletekkel látogatható.

Utalványok